Jakou obuv vám doporučil ortoped na první krůčky?
Myslim tim, jakou oni doporucuji, ne jaku ste si koupili, popripadne potom ze jake mate, jak jsou cenove a jak jste spokojne;) dakujem
Ortoped ziadne, deti ziaden problem s nozickami nemali, nebol dovod ist k lekarovi. Zo skusenosti z okolia - ortoped odporuci topanky protetika, sante - dopln vhodne - da sa to najst podla letakov vylozenych v ambulancii, ktora firma mu najlepsie sype.
Ak mozem ale dat odporucenie - na prve krocky pediped a naturino - seriu chodenia po piesku - je to to najlepsie na rozvoj detskej nohy. Rovnako kvalitne su superfit a aj Elefanten. Na prve krocky ohybna mäkka podrazka, kvalitny material, vpredu vyhnuta spicka (aby sa hned neoskreli, ked dieta klakne na styri), lahucka topanocka, ale pevna päticka.
@strihalka presne ako pise anjelicek, odporucania ortopedov by som moc do uvahy nebrala, maju z toho profit 🙂
na prve krocky by som urcite odporucila pediped, ked dieta viac lozi ako chodi, tak je lepsie mat clenok volny a makku podrazku.
neskor urcite naturino, ecco, superfit, elefanten- ohybna podrazka, pevny clenok, kozene, pevna pata, nizka hmotnost, to je zaklad 🙂
na doma ma moj syn sandalky superfit,
pri porovnani chodze v papuckach a sandalkach to bol velky rozdiel. 🙂

Nam odporucila doktorka topanky Protetika kupit v lekarni a na doma mame sandalky protetika tie som ale kupila tu na MK.