icon

Je vyvýšená posteľ pre 2,5 dieťa bezpečná?

hamimami
16. jan 2012

ahojte maminky, rozhodli sme sa ze nasej dcerke urobime vlastnu izbicku a kupime jej uz aj postel kedze doteraz spala v klasickej drevenej postielke s nami v spalni....pretoze je izbicka naozaj velmi mala najviac by sa nam hodila vyvysena postel, pod ktorou by vznikol volny priestor napr pre hracky.....problem je v tom ze nasa mala v noci putuje po celej postielke, normalne si sadne a potom sa hodi ktorymkolvek smerom 😀 uz je z tej postielky riadne obuchana, tak ci to nie je nebezpecne ju dat spinkat do takejto pstele....je tam vyska 108 cm a ma to aj zabrany no aj tak sa bojim....mate ju niekto doma? aky je vas nazor? pre lepsiu predstavu pripajam link: http://www.babynabytek.sk/detska-postel-so-smyk...

ikke
•
17. jan 2012

@hamimami pamatam si, ze moj bratranec spaval na vysokej posteli uz dost skoro a ujo mu este medzi tou zabranou a stropom natiahol akoby volejbalovu siet. mozno riesenie aj pre vas...? 😉

exupery
•
17. jan 2012

JA by som isla do nejakej detskej natahovacej ala Ikea,alebo nieco podobne,myslim,ze pre tak male dieta je to este nebezpecne...

silvuskaa
•
17. jan 2012

postel je pekna a aj prakticka pokial mate malo priestoru ale ja osobne by som sa bala aby mi dieta v noci z nej nespadlo, hlavne ked pises ze ti mala putuje po celej postielke.....mne sa paci nieco taketo http://www.detske-postele.sk/www-detske-postele...

jaaty
•
17. jan 2012

Ahojček,
vôbec sa nemusíš báť. Naša Hanka spí, hoci nie na vyvýšenej, ale na klasickej posteli so zábranou od 1,5 roka a nestalo sa ani raz, že by spadla alebo sa buchla.

anjelicek26
•
17. jan 2012

@hamimami - ikea ma nad postelou tunel, tam nema odkial vypadnut, skusila by som nieco takeho 🙂

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/4011...

Pripnes to na bocnice postele a hotovo 🙂

hamimami
autor
•
17. jan 2012

juuuuuuj baby dakujem za nazory no este si to nechame prejst hlavou zlava zprava a uvidime....
@anjelicek26 super idem popzerat ci nieco najdem ten ikeacky tunel pasuje len na ikeacku postel asi

aliza
•
17. jan 2012

@hamimami ahoj, ja osobne si myslim, ze urcite nie, tvoja dcerka je este malicka na takuto postel. Neviem, ci mate na noc plienky alebo nie, ale ak jej bude treba v noci cikat a bude chciet ist na zachod, v spanku si nemusi uvedomit, ze je 'hore' a ze musi zliezt z rebrika...aby ti proste nezoskocila z postele. Podla mna je to pre nu este dost nebezpecne. Moja dcera ma 6 a strasne tuzi po poschodovej posteli, ale tiez v noci putuje po celej posteli a kludne moze spadnut. Mne sa raz podarilo spadnut z poschodovej v 10. rokoch! v skole v prirode 😀

barbarka
•
17. jan 2012

ahojte. my tiez riesime do buducnosti spanie pre dve deti vo malom bytiku. Poschodovej sa bojim, ja som asi ako 12rocna spadla na sestru spiacu na spodnej posteli, a okrem toho maly bude mat v case nutnosti riesenia cca 3 roky. nejake navrhy? 😅

avuka
•
5. mar 2012

@barbarka my ideme kupovat postel s vysuvnym druhym lozkom. rozhodujeme sa medzi postelou Tolek alebo Laura na www.tempo-kondela.sk alebo postel Tosia na www.babynabytek.sk,ale na tuto druhu firmu este hladam recenzie,nakolko su spolahlivi,lebo v pripade reklamacie by sme im to museli poslat spat aj zabalene,no starosti by s tym boli,ale je to postel o 100 eur lacnejsia ako jej dvojca v kondele (a sice aj o 20 cm kratsia)

lubenka01
•
7. mar 2012

no ja tiež by som chcela našim babám objednať postel Tolek z www.vera-nabytok.sk, ale stále si nie som istá či urobím správne. 🙂

katren
•
7. mar 2012

@lubenka01
@hamimami my sme kupili v Ikey poschodovu postel, vyska je 130cm a mala mi spava hore....bez problemov 😉

dadinka
•
9. sep 2013

@avuka prosim ta, tiez zvazujeme kupu postele zo stranky babynabytek.sk a chcela by som sa spytat, aku ste nakoniec vybrali postel a ci ste spokojni, dakujem 🙂

avuka
•
10. sep 2013

My sme nakoniec kupili odtialto http://www.nonstop-nabytok.sk/p/911/tomek-poste... bola v akcii z 390 na 234 cez zlavovu stranku boomer .aj nedavno bola v takej akcii.ale vrzga,ked od deti z nej vstavam,co ma rozculuje a matrac je taky tvrdy,ze ked pri detoch zaspim,tak ma rano hrozne boli chrbat. ale inak skvele setri miesto,tu spodnu postel mame stale mierne vysunutu ako schodik a vecer viac,ak by deti spadli z hirnej postele.kazda ma svoj vankusik a kut na jednej strane postele a nohami sa este nedociahnu,zakryvam ich jednym dospelackym paplonom🙂 inak postele sa nesli deti dockat a radi na nej spavaju. Este sa spytam kamosky,odkial ona kupovala ich dvojpostel (tempo-kondela alebo prestige ruzomberok,aj v jysku mali taku v akcii parkrat,myslim,ze postel Laura),jej navstevy si zas chvalia,ako sa skvele na nej spi.i jej mama,co sa doma vo vlastnej posteli zvykne budit,na tejto prespi celu noc.

lier
•
9. dec 2013

Kupovala si to online? Lebo ja som si vybral niečo z http://www.najlepsinabytok.sk a neviemako je to s online obchodovaním.

slavov
•
28. mar 2014

Urcite nekupujte v internetovom obchode VERA Nabytok Michalovce. Mame velmi zle skusenosti z nimi
Obiednana postel dosla rychlo, ale co nasledovalo potom je nocna mora kazdeho kupujuceho. Az pri skladani som zitil ze 50% dielov je poskodenych poskrabanych, popraskane nosne dosky, krive cela suflikov, flakaty nastrek laku, no proste hruza des, a nasledna proces reklamacie, kde sa s vami bavia ako s debilom, a daju kompenzaciu 15€ aj ked spostel stala aj s dopravou 265€ : podavam podnet na SOI.