icon

Kde kúpiť papuče do školy veľ. 37?

neliq
17. júl 2019

Ahojte. Kde kupujete papuče na väčšie nohy? Mám doma budúceho tretiaka a bohužiaľ už má 37 nohu. Crocsy nechce, ani klasické ortopedické šľapky. A všetci výrobci, od ktorých sme doteraz nosili, robia do veľ. 36. Už som zúfalá.

ladybug138
•
17. júl 2019

V deichmanne maju urcite

vendulka80
•
17. júl 2019

Tak potom jedine sandále z protetiky. Nie ortopedické ale klasické ľahké, take ako na leto. Žiaci behajú po chodbách a treba pevnejšiu obuv aby nedošlo k úrazu. A v tych klasických papučiach strasne smrdia nohy po celom dni.

neliq
autor
•
17. júl 2019

@ladybug138 práve v deichmane nemaju

ibrunova
•
17. júl 2019

Jedine sandále.. Ja som to tiež riešila nedávno, jedine crocsy, nič iné som nezohnala.. Jedine v rej veľkosti mali také papuče na zips pre dôchodcov..

rora
•
17. júl 2019

@neliq ja budem mat druhacku a noha 35/36, klasicke papuce kupujem aj jej aj mladsiemu synovi na stranke sbotex, maju po 37cku https://www.sbotex.sk/index.php?route=product/p...

tiumen
•
17. júl 2019

@neliq a takéto niečo? Tiež ma to raz čaká, synovi dnes prišli papuče do škôlky (33ky 😂) tipujem že keď nastúpi do 1.ročníka bude mať nohu 35-36 😏

saurian
•
17. júl 2019

@neliq napr značka Superfit robí niektoré modely klas.papuciek aj v C. 37, ale sú dosť drahé. Inak ja som kúpila také "platenky" 😉 miesto papuc

neliq
autor
•
17. júl 2019

@rora tak tie by asi mohli byť. On je strašne priebercivy. Ale tie maskacove by mohol chcieť

neliq
autor
•
17. júl 2019

@saurian to sme mali tento rok, ale strašne rýchlo ich zničil. Cca 1 mesiac 😂

jankapolnicova
•
17. júl 2019

@neliq dade v kosi pohladaj, ja som minule nasla

lara2010
•
17. júl 2019
hettinka
•
17. júl 2019

@neliq no to je to otrasné prechodné obdobie, čo nikde tieto velkosti nemajú ... akoby si chlapci touto veľkosťou neprechádzali ... náš prežil v plátenkách so Sportsdirect, minulý rok mal plátenky z NewYorker a vydržali celý rok 🙂
Alebo som kúpila čierne, modré plátenky na dámskom, len mladý nesmel vedieť, že sú "babské"
Juniorské veľkosti (36-40) majú aj v Humanic a niečo aj v CCC.

Bohužiaľ, mladý nemôže byž prieberčivý a obuť, čo majú. Alebo chodiť v sandálach, alebo bosý...

hettinka
•
17. júl 2019

@tiumen 45€ za papuče??? Čo im šije? A decku vydržia so šťastím 3-4 mesiace a bud ich rozkope, alebo vyrastie ... alebo oboje.

kika831
•
17. júl 2019

@neliq ja kupujem detom z eobuv tie superfity na suchy zips. Maly ma 35 velkost a zatial sme problem s velkostou nemali. Ale su teda drahsie. Vyskusaj

zeytin
•
17. júl 2019

Moja tiez nechcela klasicke papuce, kupovali sme platenky z Protetiky.

janinah
•
17. júl 2019

sandále z leta vyšúchaj a daj ako prezuvky,do druhého leta mu budú malé,tak nech sa využiju

patka06
•
17. júl 2019

športové sandále sú najlepšie riešenie

neliq
autor
•
18. júl 2019

@hettinka No ved presne to, toto je najhoršie obdobie na obuv pre chalana. Tiež často pozerám v damskom. Ale samozrejme to nesmie vedieť :D No ešte popozerám, je to strašne s takouto nohou u chalana.

hettinka
•
18. júl 2019

@neliq nás má 12 rokov a nohu 43-44. No odkedy mal 41, už kupujem na pánskom.
Neviem, čo si výrobcovia myslia, ale detské končia veľkosťou 35/36 a pánske sú od 40-ky. A medzitým čo? Chlapci majú chodiť bosí???

Skús to CCC, tam som zohnala väčšinou niečo.

ptmt1011
•
Odpoveď bola odstránená
•
ivana11155
•
18. júl 2019

@neliq Platenky Befado maju do 38urcite, ako baby vyssie pisali CCC na dobre pokryte detske cisla nad 36.

bibistec
•
18. júl 2019

Popozeraj aj topanly do vody tie zvyknu byt ohybne a aj tvar niekedy normalny ze siroka spicka nie tie uzke co defotmuju nohu. A typ ako sandalka. Su lacnejsie ako bf papuce.pripadne tie sandale z leta