icon

Krémujete niečím tváričku bábätka?

medyna
13. okt 2010

My mame skoro 3 tyzdne a zatial som jej tvaricku nekremovala nicim, ani oliv. olejcekom. Co vy na to?

junovka
•
13. okt 2010

ja by som nenatierala, pokial nie su mrazy, nakolko by si znicila prirodzeny film na kozi, ktory si sama vytvara...a olivovy olej uz vobec, nakolko je dost " tazky", upchava pory, ktorymi koza dycha.Pocas mrazov som sem-tam uzivala obycajnu modru indulonu 😉 ...a to plati vseobecne o celej kozi na tele.

zuzuz1
•
13. okt 2010

ja som sa pytala mojej kamosky (2deti) a ona ze az ked bolo nejako pod 4 stupne a natierala pripravkom od nivea taky kremik na von (modry s macikom - obal ma ako indulona len v mensom)

mirip
•
13. okt 2010

Ano cez leto sme sa krémovali na tvár aby sme sa neopálili s vysokým faktorom lebo maliné deti by sa velmi nemali opáliť a teraz viacmenej kôli zúbkom lebo sliníme a potom sa jej to velmi vysuší a inak cez zimu ochranným

petronelka1
•
13. okt 2010

Ahoj, naša Natálka ma momentálne 8 mesiacov a občas jej tváričku natriem olivovým olejom, ten používam aj po kúpaní, tváričkú má peknú. Ja som urobila velikú chybu, keď mala malá tiež tak 3-4 týždne, natrela som jej tváričku Niveou baby (tá s tým mackom, ja ju už roky používam aj keď je pre deti) a malá sa mi vysypala. Museli sme s tým k lekárke a tá nám dala Holtovu masť na to, do 2 dní to zmizlo. Odvtedy neexperimentujem. Odporúčala by som ti max. tak olivový olej, aj to nie často. 😉 Ja tak robím už mesiace a nemáme žiaden problém.

hanka274
•
13. okt 2010

prirodzeny film je potom aj na pokozke nie?? takze nekremovat ani pokozku 😕 ???
ja som za, mozno nie kazdy den /v zime vonku ano/ ale kremovala...

Inac, tieto otazky ja tak neznasam, neviem preco to ma niekto potrebu zakladat a nie diskusiu, kazda jedna otazka, tema je na diskusiu... ja sa nieco opytam, no junovka mi odpovedat uz moze len cez IP, je to k teme a tu odpoved sa nikto nedozvie...a pritom to nie je nic sukromne, ale ostane to len v mojej IP...
Otazky snad iba na ankety, nic viac... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

maggie2
•
13. okt 2010

netreba krémovať ani olejovať

cicak
•
13. okt 2010

ja som od malička krémovala Samka olejom aj po kúpaní aj keď sme išli von,hlavne cez zimu! taraz má pomalinky 1rok a po kúpaní stále olejom a keď ideme von tak krémikom značky Oli a počas letných dní sme mali z lekárne z vysokým faktorom a to nám odporučila aj detská lekárka

sotacka
•
13. okt 2010

Ja svojej kremujem od mlička s Nivea baby je to naj.kozmetika pre babätka.A v zime tiež s Nivea ale na mráz a chlad,je veľmi dobrý,už som malu natierala ked ide rano do škôlky.

amartina24
•
13. okt 2010

po kupani som maleho natierala najprv kremom od biodermi,teraz ked je vacsi, tak nivea olejom...a na vonku, ked bolo leto tak ochrannym kremom s faktorom 50. teraz mu natieram tvaricku nivea kremom a ked fuka,tak mu davam krem bioderma. ten krem je na sychrave a mrazive pocasie.sme s tou znackou spokojny.

salma22
•
13. okt 2010

nie nekremujem suhlasim s maggie2 netreba a kazda maminka si to urobi po svojom 🙂

ichbinich
•
13. okt 2010

Ja som mojho zimneho (nar. zaciatkom decembra) kremovala trosicku, ked sme sli von a bol mraz. Za tohto pocasia by som nekremovala. Pouzivala som Penaten (mam vzorku, inac este stale nie je minuta) a Weleda krem na chlad, ale ten je straaasne mastny.
Ja som ho kremovala mastou z lekarne iba prve dva tyzdne, kym sa komplet nezosupal (uz nemal ochranne mazivo, tak mal strasne suchu pokozku). Dokonca ked som ho pravidelne masirovavala, mal akoby husiu kozu, a to som ho po masazi vzdy kupala... Odkedy ho nemasirujem pravidelne, nic s pokozkou nema.
Takze mam este stale neminutu kozmetiku ako olejceky a mliecka, lebo ich jeho pokozka nepotrebuje.

benne
•
13. okt 2010

Používala som nivea krém proti chladu a vetru, ale až ked bola staršia, po roku, prvé mesiace v zime mala naolejovanú tváričku a niekedy ani to.
na indulonu vo veľkých mrazoch pozor, obsahuje vodu - sused si tak uhnal na lícach ekzém

sisaha
•
13. okt 2010

ja kremujem vzdy na jesen a v zime od Weleda Baby & Kind Calendula Pflegecreme. Je to nechtikovy krem, výborne premastí a zároveň tvár neostane mastná.

fiffinkaa
•
13. okt 2010

ja nivea baby

miska246
•
13. okt 2010

ja nie, len po kupeli trosku naolejcekujem tvaricku 🙂

sssimi
•
13. okt 2010

Ja vôbec ničím a nikdy 😉

siriana
•
13. okt 2010

nekremujem nicim, ale mala ma na tvaricke taky jemny ekzem, tak nam doktorka predpisala Excipial a po nom jej to hned zmizlo.
Inak nivea baby pouzivame aj my s manzelom 🙂 , je super a mozno vo velkych mrazoch pouzijeme aj na malu.