icon

Kúpili by ste iba nový monitor dychu alebo aj používaný?

hruska5
29. mar 2013

bojim sa by nebol nejako "skryto"poskodeny,napr prepravou ak by som kupila cez net.....alebo pod..viem ze sa da aj pozicat z niektorej porodnice..cca za 35€.no ked si predstavim ze ho ktovie kolke mamicky mali predo mnou bojim sa skrytej chyby,poskodenia..neviem ci im robia aj nejaku reviziu po vrateni...tak neviem sa rozhodnut ci radsej si kupit sama za 100€ alebo pozicat si za menej €..poradte 🙂

Strana
z3
sandri2014
9. nov 2014

chcela by som sa spytat staci ak
je
matka s dietatkom novoredencom poisteny v zdravotnej poistovni union aby dostalo zadarmo na pol roka monitor dychu alebo musi byt aj otecko? dakujem

didi51100
12. nov 2014

asi ani jeden, ani druhy. mne ho pozicala kamaratka a prve dva mesiace lezal zabaleny pod postielkou, lebo sme si nan ani nespomenuli. fungoval vyborne, najma vtedy, ked som maleho vybrala z postielky a zabudla som ho vypnut. 🙂)))

jongopongo
20. nov 2014

Presne ako @didi51100 tak aj ja ho mam pozicany od kamosky, este stale ho ma aj v postielke (len z mojej lenivosti ho uz spratat), a to ma 1,5 roka, tak ked ide mala okolo tak to stlaci a bavi sa na tom ako to huka 🙂

jovanka81
20. nov 2014

Monitor je skvela vec.kupili sme angelcare monitor a pestunka v jednom.mala od narodenia spi sama v izbe a teda monitor nas velmi odbremenil od neustaleho konrrolovanie ci dycha ci nedycha. Uzivali sme ho asi do 16mesiaca .tam ale uz neslo o obavu z nahleho umrtia, ale len o dozor nad drobcom😉ak babo spi v izbe s matkou nevidim dovod na monitor a ten nas dokonca snimal aj mna ked som stala pri postielke.angelcare je super kvalita!

lussy1305
27. nov 2014
spoony
27. nov 2014

Ja som mala monitor pri obidvoch deťoch a naozaj odporúčam - pre pokoj, že sú v poriadku, keď spia v postielke. Pri staršom sme kupovali nový a po roku, keď sme ho už nepotrebovali som ho predala. Pri dcére som kupovala používaný a tiež maximálna spokojnosť. Výrobca monitorov Nanny dáva tú možnosť bezplatnú kontrolu monitoru - zašleš alebo donesieš do ich slovenského sídla v Žiline snímaciu podložku a po jej kontrole ti ju zašlú alebo si po ňu prídeš a môžeš mať 100% istotu, že funguje tak ako má.

dollynkaa
27. nov 2014

Ja mam od kamosky nanny pouzivala ju vyse roka a v pohode. Odporucam

brisilda
27. nov 2014

ja som monitor kupovala z druhej ruky 😉 fungoval tak ako mal a ja som sa v noci aspon poriadne vyspala 😉 .....len som ho stale zabudala vypnut ked som maleho brala na kojenie 😀

bullinka
27. nov 2014

ja som kupila od jednej maminky tu z bazaru. Nieje s nim absolutne ziadny problem. Hlasi aj to, co by nemal 🙂 Ja som maximalne spokojna. Stal omnoho menej ako novy.

kika214
26. sep 2016

mam doma babysense... pouzivany pri dvoch detoch.. ani raz nebol plany poplach.. kto chce predam za 40eur.. uz nepotrebujeme 🙂

alchemilkazltozelena
8. jan 2017

@kika214 je este v zaruke?

kika214
8. jan 2017

@alchemilkazltozelena uz je predany.

Strana
z3