icon

Pani žiada o pomoc. Mám jej veriť?

tasamaja25
15. mar 2013

Ahojte baby, vcera som dostala dopis k mojmu inzeratu:
ana123@post.sk - tanka (neregistrovaná/ý) - Včera o 17:28
dobri som slobodna mamicka cakam babetko som v osmom mesiaci potrebovala bisom nejake oblecenie a perinku decku nemam nic ket porodim nevjem ako pojdem pre babetko som natom dost zle prisla som o rodini domcek pret 2 rokami bivala som v uni bunke teras bivam u sestri lebo nemam domcek pisem vam ot nej ona ma pc a internet nesom registrovana na modrom koniku lebo nejeto moj pc ai internet sestra bimi pomohla ale ona ma 4 deti a ties zije len z materskej a este plati hipoteku a elektrinu a ine veci nevjem us co robit som stoho otova manzel ma nechal lebo povedali ze sanam ma narodit babetko on ho nechce pomoste mi ja svoje babetko chcem a milujem ho jeto moje vsetko prosim vas nemam vobec ziadne oblecenie a perinku nic ani veci na porot ale ak mozete tak lem veci na babetko prosim darujtemi tu deku prosim vas na kolena budem vam vdacna velmi prosim pekne prosim prosim

????????????? Co mam o tom mysliet? Je to pravda? Ja mam na bazariku aj ine veci, lacne, ale tato pani ziada najlepsiu, drahu deku? Preco neprosi nieco lacne do daru? Mam tomu verit?

Strana
z2
lydik
15. mar 2013

Presne toto som uz parkrat citala. Kopiruje, preposiela to a skusa co kdo da. 😖

tasamaja25
autor
15. mar 2013

Par krat mi napisali samotne mamičky a prosili o zlavu tak som rada pomohla, a tiez prispjevam na charitu v Samorine OZ Ain Karim, no ale toto som zažila prvy krat 🙂

matulka82
15. mar 2013

@tasamaja25 nenaletiet ,skusa opakovane na vsetky strany 😖 aj ja som uz dostala toto davnejsie 🙂

tasamaja25
autor
15. mar 2013

Dobre, dohodnime sa teda, ze ktorakolvek z vas ked bude mat v buducnosti akukolvek skusenost alebo podozrenie, napiste o vasich pocitoch. Nech vieme vsetci, na koho si dat pozor, keby pisala ta osoba viacerym sucasne. Hm?

lenka110611
15. mar 2013

nieeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

chymenitta33
15. mar 2013

nečítala som všetky príspevky. Ale keby nemá nič je v nudzi je vdačná za každu vec...a tato slečna/pani nemá ani pokoru ani nieje podla mna v kritickej situácii 😒
Nepytala by deku! VYPOČITAVA klamarka podla mna....

adahk
15. mar 2013

taktiež som nečítala všetky príspevky sorry 😉 , presne s takýmito mailami a to do slova a do písmena, ma zasypávala jedna pani, má niekoľko mailových adries , najskôr som aj ja bola dobrá duša a uľútilo sa mi jej, aj vecičky som jej už nachystala, a adresu vypýtala, ale mala som podozrenie, a hodila som jej adresu do vyhľadávača a hneď sa mi rozsvietilo 😠 , podľa mňa je to tá istá

staford
15. mar 2013

@tasamaja25 NIE 😝

zuzka444
15. mar 2013

ja by tiez nereagovala presne tak ako pisu zvysne baby ze keby bola na tom.tak zle vezme bars co a nevybera si..ja osobne by som.bola rada za bars co kto by mi podaroval a nie este.by si vyberala..podvrh je to...jednoznacne....myslela som.ze budem mat taky len ja nazor ale.vidim.ze je ich tu viacej...a te chyby vypadaju byt schvalne robene alebo patri k.spoluobcanom co nemaju ani zakladnu skolu ale zase keby ju nemala nevedela by pisat hmmm...nikto take chyby nerobi.

martina364
16. mar 2013

🙂 🙂 🙂 celkom som sa dobre zasmiala takto zavcasu 🙂

pingu1
16. mar 2013

no ta slovencina hovori za svoje, ja by som neverila.....

zuzka444
16. mar 2013

inak ked si tak.vraciam.cas.dozadu aj mne.sa jedna pani tiez so zlou gramatikou ozvala.na mobil.co som predavala ze ci jej.ho nemozem.darovat...ani.som.nereagovala.nebudem hadam.cudziemu cloveku davat mobil ktory som.draho.kupila a predavala som.ho.za.70 eur.

Strana
z2