icon

Podložka pod monitor dychu

suuzi
17. jan 2013
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

Ahojte maminky,

plis o radu.- chceme kupit monitor dychu babysense a v navode sa pise, ze ta monitorovacia podlozka o rozmeroch 305x500x15 mm nemoze byt na roste /my mame v postielke pevny rost/, ale na nejakej suvislej podlozke, ktora je idealne o 1-5 cm vacsia ako monitor dychu.

Z Jablotronu mi napisali: Rozmery podložky sú 305x500x15 mm. Sololit by bol vhodný napr. o cca 1-5 cm vačší. Rošt môže byť pevný, podložka však musí ležať na niečom rovnom, čím sa bude jej spodná časť dotýkať celým obsahom.

Bola som v Baumaxe, tam mali iba take drevotrieskove podlozky, najuzsie mali 10 mm.
ale ked dam pod matrac tu drevenu podlozku 10 mm a este babysense 15 mm, tak matrac budem mat v strede vyvyseny o 2,5 cm /25 mm/.

1.Preto sa cchem opytat - babysense naozaj nefunguje na pevnom roste? /rost je taky ze latka, medzera, latka, medzera.... - nie je pruzny/
2. kde zozeniem nieco tensie pod ten monitor dychu do podstielky /idelane kde v BA? alebo aky typ materialu mam zhanat?/
3.ako ste to vyriesili vy?

dakujem Vam pekne za pomoc
suuzi

beruha
•
17. jan 2013

ahoj suuzi. odpoved priamo od distributora: 🙂
Senzorové podložky k monitoru dychu dojčaťa Babysense II môžu byť uložené na dno postieľky, t.j. na rošt, ktorý je pevný. Len v prípade, ak sa používa matrac s pružinami (dnes zriedkavejšie), je vhodné na dno postieľky položiť drevenú dosku, alebo tvrdý kartón, a.p. a na ten položiť senzorovú dosku. Na dosku sa poklad matrac.
Alebo ak chces, obrat sa priamo na nich: http://www.sewex.sk/FAQ.aspx

eimuska09
•
17. jan 2013

ahoj, skús kontaktovať priamo predajcu www.mlongauer.sk. Ja som mala tiež problémy aký matrac a na akú podložku a kamoška mi poradila ich kontaktovať. Sú veľmi ochotní a rýchlo odpovedajú.

moon1979
•
17. jan 2013

@suuzi hmm, ja neviem, tento istý monitor sme používali vyše roka, teraz onedlho ho zase vytiahnem, ale ja som ho nedávala pod matrac, ale na matrac a na to deku a tak potom na tom ležal drobec ... neviem si predstaviť ako by to mohlo fungovať pod 8 cm hrubým matracom ... a aj v pôrodnici bábatká ležali priamo na monitore, monitor bol obalený len v návliečke, čo sa mi zdalo nepohodlnejšie, ako keď som nan položila deku ...
neviem, píše sa síce, že umiestňovať pod matrac, ale 8 cm sa mi zdá trošku silná vrstva na to, aby zachytila plytké pohyby hrudníka ...

irriss
•
17. jan 2013

@suuzi
My jsme take meli pro dvojcata "monitory z Jablotronu"..nech si uriznout treba v OBi silnejsi drevotrisku na miru ...a podloz tim cele dno postylky..

pede
•
17. jan 2013

používala som tento monitor pri predčasne narodenom synovi, na rošt sme dali po celom kartónový papier, nato monitor. podložku, na to 10cm antialergický matrac a fungovalo to v pohode...

eimuska09
•
17. jan 2013

ja som mala matrac z kokosu a bol hrubý niečo cez 14 cm a tiež som nemala žiadny problém. Skôr keď som kúpila snoozu a dávala som ju malej do kočíka. Bola som nahnevaná na predavačku, že mi ju doporučila do kočíka, lebo neskôr som sa dozvedela, že sa nemá používať v kočíku kvôli vyvolávaniu falošných poplachov. Mohla som sa zblázniť a pritom malá bola úplne v poriadku.

chovancova27
•
17. jan 2013

@suuzi ja som mala pod ním karton zo škatule odrezaný...🙂

suuzi
autor
•
17. jan 2013
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

baby, ja som sa pomylila - chceme kupit NANNY od JABLOTRONU.
V navode sa pise

http://e-shop.jablotron.sk/download/navody/BM-02A.pdf

ak je v postielke rost, treba dat pod monitor pevnu podlozku.

Takze este raz otazka - ak je ten rost pevny, netreba podlozku?
resp. staci ten karton?

dakujem Vam pekne
suuzi

cecily
•
17. jan 2013

@suuzi ahoj!aj my máme Nanny od Jablotronu. Na rost som dala kartón zo škatule odrezaný, na to matrac, ktorý je z kokosu a asi 10 cm hrubý.Syn má 6 mesiacov, a Nanny funguje perfektne 😉

cecily
•
17. jan 2013

@suuzi no samozrejme nanny je pod matracom 🙂

denisafono
•
17. jan 2013

mame ho priamo na roste a funguje na 100% na tom mame 12cm matrac-kokosovy-potom jednorazova podlozka a tak napinacia plachta

zuzkat1
•
17. jan 2013

@suuzi my sme pouzili karton v ktorom bola postielka a fungoval bez chyby

kaja73
•
17. jan 2013

@suuzi podlozku tam radsej daj,aby ste nemali plane poplachy-to ta trafi slak z nich 😲
Mozes dat vyrezanu na mieru z drevotriesky, plastu.....my sme dali z jednej synovej hracky tenky dreveny vrch-presne nam to sadlo.
inak nemusis to dat presne do stredu-ak das ten monitor pod matrac a nielen pod deku-tak snima ozaj perfektne-celuciciku postieku-paradoxne je to ovela spolahlivesie ako len po dekou-vtedy staci ak sa dieta zosuchne z monitoru par cm a uz to vresti. 😝
Teda isto pod matrac a isto s podlozkou-a kludne to daj viac na stranu kde bude mat babo hlavu -my sme ju mali uplne na jednej strane a fungovalo to super.
Vtedy nevadi ani vyvysenie-aspon to pomoze ak by babo malo reflux.

suuzi
autor
•
17. jan 2013

vsetkym dakujem pekne

moon1979
•
17. jan 2013

baby, to fakt spolahlivo funguje monitor aj pod takou hrúbkou ako 10 cm? testovali ste to nejako?

ivanka.7
•
17. jan 2013

@moon1979 pod 8 cm matracom nam fungoval perfektne, v porodnici pod cca 15 cm mi uz nefungoval vzdy na 100% - ak mala lezala na uplne opacnej strane, tak to haprovalo. Doma mohla lezat hocikde, ta jedna podlozka to v pohode pod 8 cm matracom, chranicom matraca a plachtou pobrala - ani jeden falosny poplach - ale mali sme nanny, nie babysense.

zuzuj
•
17. jan 2013

@suuzi ahoj ja si celkom neviem predstavit ten rost co píšeš látkovy, zvacsa su take ze dosky tenke vedla seba v tych detskych posteliach.
My mame asi tiez 10 cm madrac, mali sme sice angelcare ale rovno na rozte a ziadny problem---
V porodnici bol ten nanny a tam maju hrubsie este v tych postielkach madrace...a fungoval super...
Ja by som asi to vyskusala...ked budes mat doma...daj rovno na rost a ci bude fungovat, ak nie dla by som tam karton alebo dala v hornbachu ( asi aj v Baumaxe) vyrezat dosku v rozmere postielky...
A určite pod madrac....veď je to tak konštruované...

A este som nepocula o nikom , že kto by dal dieta priamo na podložku monitoru...jednak chuda dieta ako moze na tom spať..a druha vec, však je to priamo v elektrine....tak podla mna velmi nebezpečne aby dieťa na tom spalo hoc pod dekou...

suuzi
autor
•
18. jan 2013

@zuzuj myslela som latkovy rost /akoze z lat = dosiek t.j. doska medzera doska medzera - myslime to iste/
skusim najprv ten karton

dakujem vsetkym

anusik20
•
16. apr 2018

Ja by som len chcela vedieť ako ste niektoré zistili že monitor dychu v pohode fungoval pod matracom? Začal sa ozývať keď nemal, alebo sa vôbec neozýval a tým pádom fungoval????

dadulkaf
•
16. apr 2018

My sme mali túto značku a teraz sme monitor požičali a my sme ho mali na matraci, nie pod matracom, lebo pod mstracom vôbec nereagoval. Na matrac sme dali monitor, naň dali hrubú deku a detskú perinku a na nej malý ležal. Pod matrac ho dávať je pekná blbosť. Detské matrace sú aj 12-14cm hrubé, vôbec to cez ne nefungovalo.

dadulkaf
•
Autor odpoveď zmazal
•
dadulkaf
•
16. apr 2018

Máme babysense II

lucia147852
•
16. apr 2018

@dadulkaf mala som aj nanny a teraz baby sense 6, obe pod matracov. Krásne fungujú. Plány poplach ani jeden. Keď zabudnem vypnúť a vezmem malú hučí za chvíľu.