icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

animal
20. apr 2012

Wendy objednáno

kalman
20. apr 2012

Baby SK robým tabulku na wendy až bude hotová zverejním , tak kto sa chce pridať ? 😀

caramilla
20. apr 2012

Bože, toto se nedá dočítat 😀

@veronik77 na farní zahradu ne, my o prázdninách byly naopak v čudu, na Šumavě atp.

@volpaia My bydleli úplně nahoře na hvězdárenském "sídlišti", ten nejvyšší barák hned u lesa🙂 Teď si naši dole postavili v "satelitku" barák a bydlí u čističky. Je tam ale krásně, rovnou u lesa a louky a krásný výhled do kraje 😎
No, na svého dědu jsem hrdá, prý mám jeho geny, ale to bych teda chtěla vědět, kde 😀 😀 😀 Můj praděda z druhé strany byl zase vrchní soudce v Praze a kdyby neumřel náhle na infakrt, tak byl prý prezidentem místo Emila Háchy. Zemřel na infarkt hrozně mladej, tragédie v rodině, ale pak s odsupem času všichni říkali "ještě, že umřel dřív než by ho potkal osud jako Háchu" ... 😀 No vidiš, a já jsem jen "obyčejná švadlena" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@dankakk Tý jo, to jste si teda zažili... Hrůza, ať se z toho brzy oklepete! 😉

caramilla
20. apr 2012

@animal Vy jste tady včera stihly objedávat wendy a FM? Já se nechytáááámmmmmmmmmmmmmmmm 😠 😕

animal
20. apr 2012

@caramilla né jenom wendy, teď jsem to objednala 🙂 chtěla jsem pro sebe sportovní teplákovinu a tak jsem prosila holky, kdo se ke mě přidá kvůli poště a nějak se jich nasbíralo docela dost 🙂

animal
20. apr 2012

@caramilla FM jsem udělala Terce tabulku, ale ona neměla pořád čas na to, aby prošla změny cen, tak jsem to dneska dodělala za ní a jenom ji řekla, že má komplet tabulku připravenou

komisakpd
20. apr 2012

baby zhanal latku cars..malemu na postel,,take nieco ako na zaves...mzslim ze bzto nemalo bzt 100% bavlna..poradte co a kde. by som nasla cars metraz

komisakpd
20. apr 2012

@season tp je tvoj mmb..ten link myslim?

martinkah
20. apr 2012

@kalman jeeminenky, toto mi nerob 🙂 láka ma objednať ešte sivú a svetlomodrú teplákovinu

raskonka
20. apr 2012

Teda, tady to jede, člověk tu jeden den není, a prošvihnu rychloobjednávku z Wendy. Ta sportovní teplákovina by se mi zrovna tuze hodila, a za ty prachy 🙂 @animal nebudou nějaké přebytky 😀

boudova
20. apr 2012

já jsem tu teda byla a rychloobjednávku z wendy jsem teda ani nestihla postřehnout 😀 😀 😀

kryska5
20. apr 2012

@dankakk no nečudo 😀 ono je to tak perfektný príjemný materiál, že sa to dá na hocičo použiť

animal
20. apr 2012

@raskonka ejda asi možná nebudou, jedině, že bych ještě zkusila doobjednat, protože tam mám psané osobní vyzvednutí, že nám to vyzvedne Jarakr a pak mi to pošle za lepší cenu. Kolik bys toho chtěla???? a ještě někdo????? ať se neptám 2x

katka82
20. apr 2012

@animal Jééé tak to já bych si taky vzala ale nemůžu to na Wendy nikde najít 😕 a nevím jaké jsou barvičky 😒

animal
20. apr 2012

@katka82 bereme tohle a sportovní výplňky modrý a fialový (3řádek od spodu) a pak RIB kiwi s potiskem písmen a Rib sv.modré srdíčka a oboulíc sv.zelený vše v sekci výprodej, ale srdíčka už jsou myslím zabrané všechny o zbytek se s tebou holky možná ještě podělí a ta teplákovina je 1m do kila, takže tam je to jednoduché 🙂

katka82
20. apr 2012

@animal jéé tak tu teplákovinu modrou a určo nějaké 3 metry 😉a taky ten Rib kiwi s písmenkama 2m 🙂 a kdyby zbyli nějaká srdíčka tak bych je taky brala 😉 nemam teď čas se na to kouknout pořádně bo jedno mláď e řve že chce spát a druhé zlobí takže se jdeme do deště vyvenčit 😉 ještě pak pokouknu snad už v klidu 🙂

raskonka
20. apr 2012

@animal Tak já bych poprosila 2 m fialového a 1 m modrého sport.výplňku. A ještě kdyby zbývalo +-1 m těch bavlněných kvadrátů a +-1 m oboulícu sv.zeleného, tak bych se hlásila 🙂 Střižné si prosím naúčtuj, ráda zaplatím.
A ještě dotaz k tabulce MTX, jestli to dobře chápu: u toho modrotyrkysového patentu (řádek 10) se opravdu cena navýšila na 165 Kč/m? Vždyť to je šíře 2x50...

kalman
20. apr 2012
animal
20. apr 2012

@raskonka můžu ti nascanovat fakturu, koli mi naúčtovali ☹ vzala jsem cifru (oni píšou bez DPH) takže připočetla DPH a vydělila počtem naměřených metrů, měřeno 2x

wzorcek
20. apr 2012

@kalman boze, vy opice 🙂))) kedy je uzavierka? pozriem az den pred alebo radsej po 😉

animal
20. apr 2012

@raskonka hele řádek 22 tm modrý patent také hladký je taky podobně drahý

wzorcek
20. apr 2012

@kalman joj uz som pozrela, teplakovinu ja nutne potrebujem 😖

kalman
20. apr 2012

@ucitelka70 tabulka wendy , môžeš dopisovať 😀
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai...

animal
20. apr 2012

holky tak jsem vám to doobjednala, modrého bude dost, ale fialového si paní není jistá, zda budou 2 metry, dá mi vědět, kolik ho zbývá

kalman
20. apr 2012

@wzorcek tak sa pripíš 😀 😀 😀 aj ja ju muuutne potrebujem 😀 😀

crawler
20. apr 2012

Ahoj holky🙂

jaké jehly si mám dokoupit k OL? a kde (e-shop) kupujete HARDy kony? děkují!

raskonka
20. apr 2012

@animal Jejda, snad jsem se nevyjádřila špatně, já jsem nechtěla v tom nějak šťourat, jenom mě to trklo do očí... Samozřejmě že Ti věřím, fakturu mi nemusíš posílat.

A ten sport.výplněk, když nebudou 2 m fialového, tak bych prosila místo něho ten modrý (1m fial.+2m modrého anebo 3m modrého, jak to vyjde). A děkuju moc.

wzorcek
20. apr 2012

@kalman neviem sa tam dopisat 🙂 je to znamenie???

boudova
20. apr 2012

@crawler myslím, že holky psaly že kupujou hardy tady: http://www.sicistroje-shop.cz/nite-vysivaci-pot...

wzorcek
20. apr 2012

@kalman a ako to tu citam tak neviem ci daco ostatne do nedele 🙂 🙂