Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@animal mi ten nůž dělá to samé 😒
@lillyzelvicka ale z počátku byl OK a teď mě to nehorázně rozčiluje a podle mě to není tím, že by se ztupil
@lillyzelvicka no a co s tím, když odšroubuju ten šroubek, tak to je nějak naest, že prostě ten nůž nevyndám, abych třeby binec pod ním vyčistila nebo vyměnila nebo tak něco.
@terezita Taky jsem teď koukala, že to tam holky zaplnily komentářema, akorát se bojím, že to vypadá jako, že je to moje akce "hon na čarodějnici" 😀 😀 😀
No, co ona nejdená fér, tak ani já nemusím? 😖 Mám z toho teď trochu rozpor, teda trochu dost... Jestli to je ode mě teď fér... (ale určitě je to flér!) 😀
A tuhle jste nechali být?
http://www.fler.cz/zbozi/lehke-a-pestre-jarni-l...
😀 😀 😀
A koukaly jste, jaký jsem zanechala vzkaz u harémek? 😎
http://www.fler.cz/zbozi/letni-softshellove-kal...
@lenasss Pajcnout bábovku, ty jsi prdlá! 😀 😀 😀 Většina mých receptů je pajcnutá, co taky vymýšlet nového, ale když pajcuju, tak uvádím zdroj, vždycky! A ten nápad s tím kakaem je dobrej, to tě taky pajcnu 😀 😀 😀
@animal hele já už jsem ho čistila ale jako efekt žádný asi ten nůž není z kvalitního matroše.nebo j fakt nevím ale štve mě to 😝
@lillyzelvicka no a šlo ti to vyndat ten nůž mám velikou silou zatlačit na ten šroub, ze kterého jsem odmontovala matku??
@caramilla hele tak ty kometáře jsou luxusní . 😉
@animal jo odšroubuj a potlač ale opatrně ať se nepořežeš.Jsem to teď zase vyzkoušela a jde to měla jsem tam binec a mám tam jeden mikrozoubek tak snad to nedělá to vynechávání😝
@animal ale uvažuju že si koupím ještě jedno od kai 🙂 popř kdybys objednávala nový nůž tak bych se přidala
@lillyzelvicka jo? Nepřijdou ti jak přes kopírák? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ale díky všem, kdo se mnou honí čarodějnice 😀
Pak si člověk váží každého, kdo se první alespoň zeptá a inspiraci nepopírá...
@caramilla právě že příjde a je to dost okaté a na mě i u té prima dvojky i přeplácané 😉
držím s Váma jsem čarodějnice i narozením 😀
@lillyzelvicka tak jsem to pomocí kladiva rozmontovala a efekt 00 nic, nevím čím to je, nezkoušela jsi měnit čepel? Že bych jako nekupovala hnedle nové řezátko, ale jenom jinou značku čepele
@lillyzelvicka tak je i pravda, že na hon na čarodejnice jsme si vybraly správnou dobu 😀
@caramilla dneska jsem zjistila, že jsem dala vyprat všechny legíny pro malou a vneku je třicet, takže z finu by jí bylo teplo a tak jsem skopčila tvoje krásné kytičkové legíny a spíchla jsem je a jsou fakt luxusní, parádní k džínovým šatičkám, paráda 🙂 takže já se přiznávám já tě kopčím, ale dělám to pro nás a ne pro nikoho jinýho 🙂 děkuju moc za ten nápad 🙂
a je mi děsně líto, že tě takhle okatě někdo okpčí a ještě si to dovolí prodávát, já bych střílela 😠 😠 😠 😠 😠 😠
jsem se chtěla zeptat nechcete někdo krajky bavlněné na tvořeníčko třeba na šatičky atd mám jich celkem dost jedna je široká 6cm tu nechám za 20kč za metr druhá je 5cm tu bych nechala za 15kč a třetí se mi nepodařila vyfotit ale je 1,5cm a tu nechám za 5kč pokud budete mít zájem písněte IP
ta první je ta širší
Holky, tak tady jsou ještě nějaké zbytky z Mylly, co se nerozebralo, příp. ještě zbylo po balení 🙂 a nebo nakonec nevyužiji. Ceny jsem už dala konečné, resp. je tam započítáno už klasické střižné + cena látky (již ta zlevněná). Jsou tam hlavně ty puly. (@crawler tady to je 😉 ) Snad už tam je vše a ještě tu něco někde nenajdu jako to merino 😀
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au...
holky tak nevím co s váma, ale nad mým komentářem se Prima dvojka pozastavila a píše mi interní poštou 🙂

@sufik1 Hele, tak na náhody věřím, ale co je moc, to je moc. Dejme tomu, že tady se o tom bavíme a tak nás napadají někdy stejné věci. Upřímně jsem se i poučila a nápady, co mám v hlavě na něco nového, co nikdo nešije, tak sem nedávám dřív než to neušiju, abych předešla nedorozuměním a špatným pocitům na všech stranách.
Ale ty dvě holky neznám, nebavím se a je to fakt už velká náhoda, že ušijou úplně to samé, v úplně stejném provedení o 14 dní později než já? Obě dvě? Nemyslíš, že to je už moc velká náhoda?
Jsem si jistá, že by toto asi někdy v budoucnu někoho taky napadlo, to je jasný, není to nic převratného, ale takovéhle náhody?
I kdyby mě to napadlo o 14 dní náhodou po tom, co to na Fler dá někdo jiný, tak by mě hanba fackovala to tam dát, přišlo by mi to trapný.
Ale máte pravdu, takový je Fler, prostředí zlodějů nápadů a adminů, co akorát stahují plenky a ubrousky na zadek pro kritický nedostatek kreativity. A za to celé 11% z obratu, no, děkuju...
@lenasss Mluvíš mi z duše... Myslím si, že jediné, co tam ty prodejkyně od kopírování může odradit je to, že si toho všimne někdo jinej a bude je označovat za kopírky (ode mě to budou brát jen jako paranoju).