Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@kalman ten míček je naozaj krásny......
@ucitelka70 Mám ešte stále choré deti tak nestíham, len som nakukovala 🙂
@kalman a čo s kurzom plávania? aj ty vymienaš ihly na OL za strečové pri jednolíci?
@ucitelka70 Na kurz nemôžeme takže mi zostali vstupy a pojdeme všetci až vyzdravieme . Ja šijem úplety len strečovými ihlami, obyčajné ihly dierkujú úplet .
baby OT ale nechcete sa niekto pridat na objednavku z www.crocs.eu chcem tam kupit malej sandale....ale na sk nemaju uz jej cislo....postovne je 15 eur, co je dost, ale ak nas bude viac sa mozme podelit, alebo nad 69 eur je zdarma.
@boudova koukni sem: http://www.flex-tex.cz/index.php?page=shop.brow... 😉
baby aka latka je vhodna na saticky...ale nechcem taku paradnu....ale skor taku sportovo elegantnu...hlaam nieco pre malicku Ritu..vdaka
holky, prosím něco osvědčeného proti molům ☹ jedna mrcha mi tu lítá, vždycky někam zaleze než jí stihnu něčím majznout 😠 nevim kde se tu vzali, buď jak manžel vytáhnul tu bundu co u ní chce zašít rozpáranou kapsu nebo od kámošky, která mi dala nějaký věci na přešití, ale jako bojim bojim, "jídla" by tu ty mrchy malý měly dost 😔
@michamicha nám se osvědčilo tak 2x za rok byt vystříkat nějakým přípravkem proti molům. Jednou jsme měli něco vyloženě proti molům, teď máme biolit. Je to smrad....Vždycky jsme věci od maličkých dětí dali pryč ( aby to na ně nešlo), vytáhli částečněnaše věci ze skříně a vystříkali a pak řádně větrali a převlíkli peřiny. Pomáhá to, ale ne napořád. A nemyslím na to, že to v těch našich věcech zůstane do vyprání, ale nemám sílu všechno prát ☹ ☹ ☹
@michamicha zasáhni co nejdřív!!!
@sinala jj, zasáhnu hned zítra 😠 jsem tu potvoru zabila, lítala tu jak praštěná a manžel studovaný biolog prohlásil, že z toho rozmázlýho fleku na zdi to jde těžko poznat, ale že to klidně může být mol 🙄 ale lítalo to jako mol, takže asi jo 😔
@michamicha, tch mi radila dát do skříně hodně voňavý mejdlo... a je fakt, že od chvíle, co jsem jim ho tam dala, už jsem žádnej novej rozkousanej kus vlněnosti nenašla...

@kalman no dávno som ťa tu nevidela