icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

mooncaa
10. máj 2012

@sufik1 Jestli by byla objednávka ze Strimy tak se přidám. Kromě nití bych chtěla magnetickou mističku na špendliky. Už mne nebaví pořád ty špendliky sbírat.
Teď se proklínám jak málo jsem objednala nití ze Stoklasy/VTC hromádky. Pořád mi nějaké chybí.

michamicha
10. máj 2012

@mooncaa mně taky chybííí 😀 😀

lenasss
10. máj 2012

tak jsem odeslala emaily s podklady k platbě komu by nepřišel napište jinak jdu chrnět tak se tu mějte a ráno budu zase na příjmu 😀 😀 😀

lenasss
10. máj 2012

@michamicha tak pokud chcete a už to mám vše tak můžu k tomu přidat i stoklasu a vtc mě by to nevadilo a vy byste to měli za jedno poštovné ode mě 😝 😝 tak rozmýšlejte

mooncaa
10. máj 2012

Teď jsem koukala na Strimu a mají tam nové nitě. A na Polimex radši nekoukat, bych to musela zkoupit všechno - těch barev.

beky52
10. máj 2012

@ucitelka70 to máš pravdu..kedy si to objednávala?..

evinka
10. máj 2012

Moje dnešní práce - nastříháno jsem měla asi měsíc.
Tepláčky pro Ondru - musela jsem je dost zkracovat. A Kapsy jsem dala moc nízko.
Tepláčky pro Klárku - taky jí asi budou moc velký, tak je zkusím nabídnout bratránkově manželce pro tříletou dceru a
Klárce ušiju menší. A nebo je Klárce schovám na příští rok.

eldwen
11. máj 2012

@boudova no ja jsem z ostravy, ale nevim, kouknu na stranky 😉

eldwen
11. máj 2012

@lenasss toz nakonec bych to dala k lenass 😉 radsim ted bych hromadu asi nedala (mam rehabky se zadama a pod) , nekdy priste snad

martinkah
11. máj 2012

@sufik1 ja už som objednávanie z polimexu pred časom zisťovala, napísali mi: Balenie do 50 kg bude stáť asi 98 PLN (čo sa mi zdá málo, asi sa sekli alebo sme sa nepochopili), presne ti to povedia, až keď to budú mať zabalené, ale jedna pani, čo tu na SK vyrábala detské oblečenie, u nich kupovala nite aj látky a spomínala, že poštou to je tak 40 € (no neviem za akú hmostnosť balíka to myslela)
tie odtiene tam a hlavne ceny sú také lákavé, že? 🙂

lenasss
11. máj 2012

@eldwen já to udělám mě to nevadí jen byste si museli udělat tabulku já na to nemám až tolik času 😅

eldwen
11. máj 2012

@lenasss vypada to, ze ten cerny oboulic uz taky neni http://www.produktservis.cz/katalog/wendy/akcni...

eldwen
11. máj 2012

@lenasss to by bylo super 🙂

lenasss
11. máj 2012

@sufik1 polsky sice neumím ale myslím si že se s nimy bude dát dorozumět i česky když už mají i stránky v češtině 🙂 a nechcete jim někdo napsat kolik by bylo poštovné do čech?

lenasss
11. máj 2012

@eldwen tak to je nemilé ☹ se nám to tam začíná nějak prázdnit no nic v pondělí objednám co bude at ještě nezmizí další nebo já se domluvím s manželem jak jsme na tom s penězma a objednám to odpoledne at nezmizí další kdyby mi přišla mateřská tak to neřeším ale můj ůčet zeje prázdnotou a rodičák se tady jaksi opozdil už tu měl být tři dny 😠

xashen
11. máj 2012

Zdravim, delam uklid sysliste nez dorazi dalsi latky a strasi mi tu jeste zbytky z varky odstrizku z MTX. Pokud by mel nekdo zajem, dam za postovne nebo za osobni odber v Brne zbytky pravdepodobne polyesterovych dresovin. Nejsem si ale uplne jista, co to je doopravdy.

1m x 180 cm pravdepodobne dresoviny 100 % polyesteroveho francouzkeho kepru (na prvni pohled bez vady) http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...

1,5 kg tmave modre pravdepodobne PES dresoviny - vypada to jako tohleto http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... ale asi ve slabsi gramazi, je to mirne pruhledne temi otvory. Jsou to docela velke kusy, ale vubec se mi to nechce premerovat, obcas bude asi nekde dirka. V pripade zajmu muzu rozdelit na dve pulky.

Je mi to skoda vyhodit, ale vubec nevim, co s tim.

animal
11. máj 2012

no myslím si, že @palosek by mohla rozumět více ne????. když je z Třince 😀

veronik77
11. máj 2012

@lenasss ahojky, můžeš objednat klidně hned - a nechat si poslat zálohovou fakturu, kterou zaplatíš až další týden (MTX i Wendy), ať vám všechno nevyprodají 😉

xashen
11. máj 2012

Jak se rika, ranni ptace, dal doskace 🙂. Dresovina je uz zadana.

jemi
11. máj 2012

@lenasss já bych něco ze stoklasy a vtc asi taky objednala

lenasss
11. máj 2012

holky tak po obědě objednám asi MTX i Wendy jelikož nejsou ty bagry a nějak nic jiného nechcete tak to bude bez nich a ještě není žakar černý tak asi tak pokud někdo něco budete ještě chtít změnit napište do oběda a prosím ještě jednou o peníze odešlete co nejdříve at potom není nějaký problém děkuji

sinala
11. máj 2012

holky, tak zkusím napsat do Polimexu kolik by bylo poštovné. Polsky neumím, ale celkem rozumím 😀 😀 😀 . Jen jakou dát hmotnost balíku, 30 kg? nemám představu 😀

lenasss
11. máj 2012

@veronik77 prosímtě a jak to tam mám zadat že to chci na zálohovou fakturu

animal
11. máj 2012

@lenasss to napiš do poznámky

palosek
11. máj 2012

@animal už jsem se na ty jejich stránky dívala. S Polštinou jsem na tom jako @sinala, rozumím, mluvím něco málo, psaní polsky...tak s google překladačem 😀
@sinala tak jim zkus napsat ty.... a to poštovné....mám kamarádku, která má rodinu v Polsku (kousek za hranicema od nás) a vše si nechává posílat k nim a pak si to vyzvedne...asi by to nebyl problém dát na jejich adresu a pak by mi to vyzvedla...co myslíte???

palosek
11. máj 2012

To jsou plavkoviny, co? 😀 ....http://www.bmtextil.cz/Potisky

veronik77
11. máj 2012

@palosek tomu říkám sociální síť v praxi 😀 😀 😀

lenasss
11. máj 2012

@animal promin že otravuji ale do poznámky jim mám napsat že prosím o zálohovou fakturu a potom co oni mi pošlou fakturu se zálohou a doplatek bude při převzetí nebo přes účet

palosek
11. máj 2012

@veronik77 😀 😀 😀 musíme si pomáhat... 😀 😀

animal
11. máj 2012

@palosek začátkem června jedu do Krnova, tak plavkovinu můžu vyzvednout osobně 😀 kdyby jsi měla zájem