Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@sinala pokud by byla objednávka cca stejně velká jako jsem měla já ze stoklasy a z vtc, tak to bylo 2x 9kg 🙂
z Polimexu už mi odepsali, jsou velice rychlí 😀
Doručení do 50 kg je cca 100 PLN.
@lillyzelvicka @eldwen baloňák ze softshellu myslíš něco jako tohle? Podle mě by to šlo, neměla jsem ale ten materiál v ruce, šel by z toho myslíte ušít? je to z ottobre 2/2009
@lucijan jo na tohle by to šlo určitě.A nebo ještě lesklý popelín to by byla taková letní varianta.Já osobně už v těch soft kalhotách nechodím je mi v nich horko tak bych asi ani bundu nesnesla 😀
jinak jsem koukala mateřská je na účtě, takže doplatím dluhy z hormádek a můžem rozjet další kolo 🙂
osobně jsem pro hromádku ze strimy - potřebuju jehly a ty nitě bych zkusila od těch poláků 🙂
tak ten polskej zlotej je kolem 6 Kč
tak mám udělat tabulku na polimex?
@lillyzelvicka no já myslela spíš na podzim-mírnou zimu, teď bych šla do softu jen jako na odtučňovací kůru 😀
dík za odbornej názor 😉
caute baby mam otazku nemate prosim niektory vas k dispozici navyse soft? jedna sa mi o cierny a tyrkysovy...
hromadka co bude robit animal mi je neskoro, lebo brat bude mat narodky achcem mu usit softovu bundu...
dokopy by to malo byt 2m.dakujem
Ahojky,jen ve fofru nakukuju 🙂 zítra jedem na dovču a tak šiju,vařím,peru,uklízím a balím 😝 😀
takže pár počinů 2 kloboučky na zakázku a pak kalhoty pro Honzíka,a komlpetek-mikča a čapka pro Vašíka z úúúúúžasné biobavlny ze šijem 😵 je to fakt krááásně heboučká látka a super se z ní šije 😉a ještě rychloprdky z taťkovo trička aby to trochu ladilo 🙂
Ahojte, prosím vás zkušené šičky o radu - dá se (a kde případně) sehnat nějaký suchý zip, který by byl měkčí, než ty všechny, co jsem sehnala? 😀 A ještě jednu otázku mám, jestli existuje nějaká látka, která se dá použít místo té "očkové" části suchého zipu, nějaká, která se moc nechlupí, ale háčky v ní drží... Děkuji moc!
@animal eli zrovna dorazil mega balik mtx a spol. diky!! a em. NUTNE potrebuje novou lilkovou mikinu 😀 😵
@ameliejulliette na suchac se zeptej @caramilla ta ho objednava
@katka82 paradni kousky! a ta soupravicka vypada i na te fotce uzasne muchlave! 😵

@animal fakt? 🙂