Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lucijan http://www.propos.cz/ ale pozor, na tenhle můj (janome 990D) musí být nějaká speciální magnetická bruska. Jinak se nůž zkrátí a pak je na nic. U ostatních to bude podobné. Volala jsem na Strimu, poradili. U vyšší verze stroje jsou v příslušenství rovnou nové nože. Pán z hlavy nevěděl, kolik, stojí, ale tipuju v řádech několika set. Není problém objednat. Já chci jeden na výměnu a hlavně pak můžu jít do servisu jen s nožem a netáhnout celý stroj.
Nabrousit by uměli určitě i Tavisu. Myslím Michelská a Strašnice. Prostě tam, kde opravují stroje.
@sufik1 v tabulce se k ceně počítalo jen střižné a celkovou cenu za látky+střižné jsem dala do tabulky platby tak jsem to udělala u všech třech listů a v platbách jsem dala těch 30kč každému jen jednou nejdřív to bylo u každé tabulky ale pk jsem to předělávala jak tabulky přirůstaly 😀 😀 tak tam šoupnu ještě tedy strimu a naházejte si tam co potřebujete já tu asi nebudu odpoledne venku je krásně tak budem na zahradě a domluvte se kdy se uzavře to mi je jedno
tak v tabulce je další list na strimu https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq... 😀 😀
@lucijan tak to vypadá, že ten nůž stojí 150,- http://www.sicistroje-shop.cz/nahradni-nuz-pro-... tak jim písni, jestli nemají náhradní i pro tvůj stroj.... zas to není taková pálka.
@lillyzelvicka a ty jsou pro koho? jsou super 😵
@terezita jak budeš dnesk doma? Že bych se stavila odpoledne? A jak je prosím tě ta moje část velká? Unesu to na zádech nebo si mám vzít kolečkovou tašku? Díky 😉
Tak látky objednané ve wendy tedy nemají ten žakard černý a v MTX patenty červený a khaky tak je to bez toho ještě upravím ceny tedy
@anastazieb doma budu cele odpoledne, odchazim az v 7 vecer. napisu ti do IP..
@animal jj nový ŠD 😉 jako fakt uvažuju že si objednaám i ty velké ťapinky a udělám si mikču i pro sebo bo je děsně mazlicíííí 😵 😵 snad tam ještě za týden bude 😕
@lillyzelvicka krááásnýý 😵
keby ste niekto mal prosim predat aspon 0,5m tyrkysoveho softu.dakujem
baby, mala by niektora z vas cas mi usit podlozky do kociariku? (hnedu a cervenu potrebujem)...do IP 😉
diky 😅
Takže holky, pokud chcete objednávat z Polska, není problém. Kamarádka mi dá adresu polské rodiny, je to hned tady za hranicema. Není prý problém. 😀 😀 😀
Tak jsem pro zajímavost zvážila jednu HARD 5000YD - trochu z ní mám ubyto, ale je to 140g na jednu kónu. V balení je to 12 kon čili je to 1,7kg jen za jedno balení od barvy. takže bych se možná radši zeptala i na poštovné nad 50kg 😉
@crawler to je fakt a když si budu chtít vzít od nějakých cca 8-ti základních barev 4 ks, tak to už je panečku velkej balíček 😅

@lucijan třičtvrtě roku. A oddělala jsem ho na vkládačkách a plínách. Prostě nemá rád 4 vrstvy flísu a aksamitu. Teda je ok, jen potřebuje nabrousit, což je asi 50,- ale musím to tam donést. Ale šiju fakt denně
@lenasss Tak jestli budeš dělat ještě strimu, tak ti pošlu ten typ, co potřebuju. MMch, doufám, že balné a pod. budeš účtovat jen jedno 😀
@animal, tak to by mi mohl balík taky dneska dorazit 😀 už nutně potřebuju nové tepláky, na všech mám díry 😖 , dítě mi do nich cpe prstíčky 😕 , dělá je 😨 ještě větší, že už si toho i chlap všimnul 🤐 🤐 🤐