Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
no tak je jednoduché vzít nějaký vzor PULu, Minky či jakékoliv látky a nechat si to na zakázku potiskout na Soft. Problém je v tom, že pokud si vzor nevymyslíme samy, tak to prodávat nemůžeme, můžou se na potisk vztahovat autorská práva.
@animal tak třeba je tady mezi náma nějaká malířka, která něco namaluje, co by se líbilo všem 😉
@sufik1 Koukla jsem na plátno a hle, něco pro sufíka 😀 http://www.gabinka.cz/detske-latky-metraz-platn...
jo, nevíte někdo co je s membri? tady už minimálně týden nebyla, nějak jí nemůžu sehnat a potřebuju, aby mi vrátila tu dětskou burdu, kterou si ode mě půjčila 😒
@michamicha no pokud to bude o klikihácích, vzorech jako z teček složená kolečka a pod, tak se to spacká v GIMPu, ale kreslit po mě třeba tučňáka to nechtějte 🙂
no nic, za chvíli vyrážím cvičit
ty jo holky malýmu normálně v pátek natekl nárt (noha baňatá, jako když vám na nártu a okolo kotníků otečou nohy třeba kvůli ledvinám....) dneska jsme byli u doktorky na očko a odložila to, že máme dojít na odběry krve, tak to jsem zvědavá. Přinesla jsem ji moč ve zkumavce a na papírku to nic neukázalo, tak uvidíme. Zítra mám prej zkusit chytit sterilní moč 😀 😀 😀 😀 budu za M. běhat se zkumavkou 😀
@ucitelka70 😀 Skluzavka je už na kartě včera vyfocená, te´d kdu šít, mám dítě u tchýně, ale pak to sem teda taky dám 😉
@jemi na stroji muíš mít overlockový steh, jinak ti je patka na houby. Patka steh sama o sobě nedělá, tak jen pomůže, že se to tam sune tak, aby to obšilo přesně ten rantl, jinak se to může žvejkat. Ale steh mít musíš, ten obšívací.
ty zelene vepredu je Bata!!!
@fionka1711 líbí moc, ty uši jsou super!
ještě jedno OT - při vybalovaní letních věcí - " myslíš, že ještě můžu nosit tuhle krátkou sukni?" a sleduji své křečové žíly. Manžel: "no jasně, vždyť bude léto." 😀 😀 😀
@caramilla ďakujem 🙂
@alinn ahoj, kam ti mám prosím poslat přeplatek za ty nitě? na ten účet, ze kterýho přišla platba?
@michamicha jé..no vidíš..hlava děravá jsem ti neodepsala na mejl..někdy to nefunguje jak má..tak to nechám na "potom" a potom na to občas teda zapomenu .. a pošli to prosím na ten účet ze kterého to bylo posláno..děkuji 🙂
kterou dvojjehu pozuvate, 2,5 mm nebo 4 mm?
@eldwen obě 😀 na dospělácký věci 4mm, na mimiňácký 2,5mm 🙂
@michamicha toz to si budu muset objednat obe 😉

@lenasss Mně nic nepřišlo, ale nevím, jstli mělo - mám jen strimu a stoklasu.