Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@boudova tak ono matrace není potřeba když to je třeba na jednu noc, to taky tu druhou nevozíme, ale když jedu na týden, tak už beru i tu matraci navíc. Když postýlku koupíš je tam asi 2cm tlustá matrace (molitan+překližka) a je dělená (že jde složit) ta naše postýlka se právě nakonec zabalí do té matrace
Holky, prosím o radu...
Když chci na OL dělat takové to tenké vlnkovaté zakončení, tak co si kam nastavit a kterou jehlu vyndat???
Dík... Ten návod k Bratříku jsem tady... kdesi...v jakési...krabici už viděla 😝 😀
jemine, to odkedy hadze take konske foto??? 😕 😕
@jemi Elinka ještě lepek neměla... ani mlíko, ani vajíčko... Davídek reagoval na kde co (očkování, jídlo,...), já jsem atopička a můj alergik, tak myslím že není kam spěchat, i když Elinka je teda rozhodně míň citlivá než byl Davka a asi by jí to nic neudělalo. Plánuju začít kolem 10m a nejdřív ovesné věci... ono na té pšeničné mouce stejně není výživově nic extra zajímavého 🙂 Kojit snad budu i v těch 10m... 🙂
baby slovenky..je aj na SK nejaky taky obchod ako Mraz v CZ? a ak nie, neobjedname nieco spolocne?
Mimochodem já dycky odcházím, když se skládá cestovní postýlka, protože si nenechám nadávat a já dycky za všecko můžu... Jinak matraci-molitan navíc taky vozíme, když jedem někam na dýl...
@papajka7 Jestli něco chceš od Meluzínky, tak mi to prosím písni do IP, já to tam přihodím... Taky čekám ještě na sovičkovou laminovanou bavlnu, má být max. příští týden...
@beky52
@season ja nevravim ze teraz...ale ja sa tak namotavam ked vidim tie vzory a tu v mojom okoli nic...a ked vidim co z toho pekne sije @caramilla tak...
len ja hromadku neviem robit...a a ni nsa nechcem do toho pustat..skor ma napadlo nieco mensie mozno..keby bol niekto ochotny nam to prevziat v CZ alebo tak...neviem ..uvazujem...

@sufik1 asi ještě kouknu i na aukro, jestli se tam neschovává nějakej poklad, pokud je do toho třeba matrace - a to jsem si myslela, že ne - tak je celkem jedno, že to bude z druhé ruky.