Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@piecee Protipylovou síť jsem šila z protipylové síťky do oken a tu jsem objednala přes net.
Myslím, že to byla tato, ale možná jsem objednávala jinde:
http://www.snadnyzivot.cz/site-proti-pylu/tesa-...
holky šila jsem kapsovky. tak jsem vyplodila článek o kapsách v kapsovkách a taky fotopostup jak kapsovky šít (bude zítra) tak kuk na blog http://susu-sufik.blogspot.com/
ahojte 🙂 V prvom rade vás chcem veľmi pochváliť, nevychádzam z úžasu nad preprecovanosťou vašich prác 🙂 🙂 🙂 Proste wow 🙂 🙂 🙂
Ale chcela by som vás poprosiť o radu- tieto čelenky- dajú sa kúpiť ako metráž? (samozrejme bez kvetov, ale potrebovala by som dlhší kus ako je na čelenke 🙂 ) Vôbec neviem pod čím to hľadať, či to vôbec je zohnateľné alebo budem strácať čas 🙂 Ak mi viete poradiť, veeeeľmi pekne ďakujem 🙂 Miška 🙂
Holky podařilo se vám někde prodat svoje těhotenské oblečení? Tady co jsem dala, tak vše bez odezvy a teď jsem koukla na aukro a tam je všechno taky bez příhozů....přeci mi to doma neshnije 😨 co s tím?
@maly_prcek k dotazu na lemovací steh na OL - zkoušela jsem více možností, ale nejlépe mi vyšla tato: šila jsem s pravou jehlou, napětí nití 4,4,4 - šířka stehu 6, délka stehu R, diferenciál na 0,7 a ještě nezapomenout vyndat jazýček 🙂
holky zapadl muj dotaz na kleste na patentky - POROSIIIM jak menite tu vrchni stlacovaci cast? i po odsroubovani mi to neslo vyndat...
diky moc
@michamicha prosim odkial mas strih na tu krasnu capicu, nemas pls link 🙂
inak ahojte, uzasne vytvory...ste sikulky 🙂 ja vas nestiham ani citat a nie to este sit :(

@zojec gratuluji 🙂