Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@dankakk skus odsavat , solny roztok ako si uz spominala a pripadne homeopatika coryzalia, a vela tekutin...pripadne ak by si don dostala blinkovy cajik s medom tak lipovy by bol fajn alebo aj materina duska..
aj nasa nenormalne jaci pri odsvani takze to treba len pretrpiet ..teraz ked aj mala soplik tak radsej smrkala ked vedela ze by sa musela odsat...
...ahojte, nemate skusenosti s kolieskovymi korculami u 4- rocneho dietata? Emka od jari "basni" o korculiach- no zda sa mi este mala...Som rozmyslala, ze ak by sme kupili, tak 2v1- tie, ktorym sa kolieskova cast da dat dole a da sa tam cast s nozom na lad. Nemate niekto taketo korcule? Alebo su lepsie zvlast kolieskove a zvlast ladove?
@timkoemkamatko mám dojem, že jsou u tak malých dětí brusle zvětšovací. U in-line by tomu tak mělo být u ledových nevím.
@timkoemkamatko a 4 leté dítě může začít v pohodě na bruslích i na lyžích
@animal ano,ano, su viacvelkostne napr.28-31- to by sedelo, len neviem, ci sa dokaze udrzat na nich- ale asi to chce cvik...
@animal no to som chcela, ci v pohode moze mat 4- rocne dieta korcule, takze asi ich dostane, len teda neviem, ci su dobre aj tie 2 v 1
@timkoemkamatko Vítek dostal brusle ke čtvrtým narozeninám, obul je, začal hned jezdit po pokoji, pak jsme to šli zkusit ven, všichni jsme s otevřenou pusou zírali, jak mu to jde, stabilitu má rozhodně lepší než já 😀 a naučil se i brzdit, navíc skoro nepadá - a když spadne, tak šikovně 🙂
má takový, co vypadají jako dospělácký, jen jsou rostoucí...a jsou krásný a dobře mu drží nohu
má tyhle, jen jsme sehnali o dost levněji, asi že jsme je kupovali v zimě http://www.in-line-brusle.cz/detske-in-line-bru...
na modelke..uplne presne..aj pas je super 🙂 tesim sa
@timkoemkamatko jestli jsou dobré ty 2 v 1 ti nepovím, ale 4leté dítě může v pohodě na bruslích, oni se učí rychle. nejdříve se učí na trávě. Pro děti je vhodný odborný lektor.

@beky52 ok 😉 dakujem... este sa ti urcite pri mojom siti ozvem...velka vdaka...aj o takomto neskorom case...uz aj spat idem, lebo Rita uz aj hore bola...dobru noc..
@ucitelka70 dakujem