Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
tak teplacky twin pre syna..hotove...aj s vreckom...zajtra pofotim...som off...este som vecer plavat bola...🙂)
@caramilla I když tady to vypadá, že bych se do toho limitu vlezla... http://www.ebay.co.uk/itm/Plier-4in1-KAM-Snap-1...
huhu, toz tu tridim stuzky.. jsem zvedava, jak mi to bude jeste dlouho trvat.. 😀 😀 😀 a omlouvam se predem za zmatky, co tam provedu, bo se u toho opijim cidrem.. 😅 😀
hotovo.. 😀 😀 😀
@beky52 vytvory uzasne, pruzkove saty s kvietkami na1**** a takisto aj bodkove
@season to som rada, ze si mi napisala prakticku skusenost s korculami 2 v 1 od kamosky. Som si myslela, ze teda 2 v 1 nic moc, ale chcela som to vediet od niekoho kto ich ma... tak teraz budu kolieskove, a mozno na zimu ladove
@rebelie já bych se možná s těma kleštěma přidala, ale to asi ničemu nepomůže, že? Akorát se zvýší cena pro ten limit na clo...
Holky nakupujete látky nějak ve větším množství ?konkrétně bych měla zájem o český bambusový flís, flanel a aksamit ?
@tereziek tyhle látky se dají koupit na sijemdetem.cz, normálně po metrech, není potřeba velké množství...
@anastazieb kleštičky si musí koupit každý sám 🙂 , jinak se překročí limit a platí se DPH ☹ a to už se nevyplatí
holky pokud to dobře půjde tak zítra odejdou všechny balíky 🙂
a konečne suprava 3/4 nohavice a tričko V-výytrihom preseba 😝
@beky52 ideš robiť mráz hromadku? pekne si pošila.... počuj cica, medzi nami, tú suknu by si mi spichla? máš aj tak col, bolo by to krajšie, navrhni mi do IP kalkuláciu-dlžka 40-45 cm 🙂 😵

@caramilla My jsme se doma shodli, že kleštičky chceme vlastní. Určitě by se někdo našel, kdo by mi nějaký ten patentek přidělal, ale svoboda toho, že je mám doma po ruce kdykoliv, v tomhle případě vítězí... Přinejhorším je časem prodám, pokud nebudou moc využívané.