Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@michamicha tak asi na jakém jsou ostrově, my byli na tom černém - Grand Canaria myslím - a fakt se mi tam moc nelíbilo.
Já bych s prachama zdrhala spíš směr severní evropa - ale to by musely bejt jiné grády než jen 50 tisíc 😀
tak, můj první (a třeba i poslední) příspěvek na koňovi, ale k tomuhle se bohužel musím přidat - membri mi taky dluží, ne moc, ne málo...
Tak jsem si teď přečetla tu bouři a hned jsem doplatila @terezita a @caramilla ty nedoplatky. Nerada bych se dostala mezi jakékoliv neplatiče. Doufám, že už nic nikomu nedlužim, nejsem teď v Praze a nějaký čas nebudu a na internet se dostanu jen občas. @terezita, děkuju moc, už se na to těším, jen mi táta ten balík ještě bohužel nedopravil. ☹
@terezita Terí teď to neudělám, tabulka mi nejde editovat jde jen čtení, podle mě je to chyba googlu, protože mi to poslední dobou u tabulek dělá a za nějakou dobu to jde. Na něco jsou koukla a jednu chybu jsem odhalila, nejsou tam zahrnuty všechny sloupce, poslední 2 se nepřipočítávají, zkouknu i ty ostatní vzorce.
Zítra nevím, kdy se k tomu dostanu, protože dopolko jdu s Marečkem na kontrolu s tou jeho nohou a odpol jdeme fšichni k zubařce 🙂
@boudova oni jsou myslím taky tam, přímo v Las Palmas 🙂
@animal to jako že na tomhle stroji jezdíš ty sama jo? 😕 já jsem strašnej posera, na silniční jsem jela jen jednou jako spolujezdec, držela jsem se jak klíště a klepala jsem se jak ratlík 😅 ale to bylo před 12-ti lety a 30 kily 😀
@michamicha jooooo holka já jako spolujezdec taky jezdím nerada 😀 😀 😀
Já to sem původně psát nechtěla, ale mě dotyčká taky dluží. Z hromady na mě zbyla sotva polovina látek a to jsem ještě posílala, to co mi přišlo omylem navíc, někam dál, takže ještě jsem platila poštovné někam dál. 😠
@mooncaa ; @verdas No, tak to je děs běs:( Ach jo... Koukám, že v té její hromadě bylo lepší mít nadbytky, ještě, že jsem takovej hamoun! 😀 A já jí ještě poslala něco navíc... že já jsem neposlala nedoplatek za sebe rovnou některé z vás, co? 😠 😠 😠 😠 😠
Mě to tak mrzí,někdo zneužije důvěry ostatních a slabosti internetu, ach jo!
Tíživá životní situace se přihodit může, ale takto se to neřeší a kdyby to třeba napsala narovinu, že nic nikomu nedopolatí, že si ty peníze nechá. Nicméně to byly peníze, které byly navíc, ona na ně neměla žádné náklady, takže je třeba utratila za gelové nehty? 😠 😠 😠 ☹ ☹ ☹
@volpaia Hele, tohle je úplně jiný případ 😉 S tím si fakt starosti nedělej, tebe jsem ještě ani neurgovala a navíc vím, že jsi v luftu. Btw. vrtá mi hlavou ta tvoje adresa, co jsi mi dala, fakt to tam mám poslat? Nějaká roztodivná firma v Praze??? Aby se pak nějaký tamní zaměstnanec nedivil, co že mu to přišlo 😀 😀 😀
Fotka včerejšího výtvoru a jdu na kutě... To je zase fakt brzo ☹ ☹ ☹
kocky potrebujem poradit idem sit malej na zimu kabatik z wendy fleesu ruzova kocka....strih ottobre 4/2006
chcem aby to bol zimny kabatik a teda vonkajsia vrstva bbude flees, otazka:
1.vnutrona vsrtva by bola tiez flees...
2.do rukavu dat flees ci radsej uplet alebo nieco ine?
3.kapucna flees ci nieco ine?
a davali by ste do trupu este aj vatelin ci ako sa vola ta biela vypln?
vdaka
@dugyna tak já nešila kabátek ale bundu na zimu a dávala jsem tam vatelín (ale nevím jakou gramáž..já měla nějaký starý ještě co má zásoby máma co šívávála oblečení na nás 🙂 ) flíz jsem měla jen jako podšívku...a co bych udělala jinak jsou rukávy..ty bych už flízem nepodšívala - blbě se to oblékalo (jako tušila jsem to..ale chtěla jsem aby ji bylo teplo i na ruce..tak jsem to riskla 😀 ..na příští rok to vymyslím jinak, no)

@caramilla ne nééé holka, to je třetí dodavatel 😀 😀 😀 😀