icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

animal
29. máj 2012

a lama s flízama, zkušenosti s flízem nemám, ale nevypadá špatně

animal
29. máj 2012

@beky52 honem si napiš do softu mail, jinak tě mažu a nebo ti nebudou chodit maily

michamicha
29. máj 2012

@animal no ty folééé, to jsou boží barvičky 😵 😵 😵 😵

sufik1
29. máj 2012

@ucitelka70 super odkaz. A střihy xxl, no to se tu vůbec nedá sehnat!!!!! I kdybych to objednat a platit horem dolem.

ucitelka70
29. máj 2012

videli ste nový katalogový produkt produktservisu? http://www.produktservis.cz/katalog/wendy/jedno...

sufik1
29. máj 2012

teda mne z toho notebooku klepne. Neumím to na něm a píšu jak massa Bob. Omluva všem za překlepy a pod.

@ucitelka70 tak to sem vůbec nedávej, už jsem bankrot

beky52
29. máj 2012

@animal ..rozkaz šéfe... 😝 len si nájdem tabulku..práve som zapla..niekto mi pošle link...prosíííííííííím 🙂

animal
29. máj 2012

@beky52 už ho mám od ucitelky

lenasss
29. máj 2012

@animal to mi nedělej ty jsou tááák krááásné a já si zakázala objednávat chci jen manžovi na kalhoty a klukovi a ty takhle na mě 😅 😅

sinala
29. máj 2012

neudělá někdo Wendy? 😀 😀 😀

beky52
29. máj 2012

@ucitelka70 ..díky 😉 ..tu su moje včerajšie výtvory..aj tričko konečne pre manžela🙂.s žiarfkovým vreckom pre seba a pre kamarátku..asi ju nechce..tak je na predaj..ale tebe by bola veľká 😉 a posledná mini pre dospelu dceru

beky52
29. máj 2012

a idem strihať..kým malé spinkaju... 😀 😀

lenasss
29. máj 2012

@sinala já klidně udělám ale konto zeje prázdnotou tak by museli být peníze předem 😅

petkasv
29. máj 2012

@animal ta zelená je luxusní 🙂

jemi
29. máj 2012

@sinala
@lenasss
taky můžu Wendy udělat(za velkoobchodní ceny), ale nevím jak dlouho jim trvá dodání látek? potřebovala bych aby dodali látky kolem 23.6., protože od 30.6. jedeme celá rodinka na 14 dní na tábor a budu muset ještě pobalit....a aby to byla spíš menší hromádka 🙂

papajka7
29. máj 2012

@beky52 parada,znova poficky usite 😉 ,z coho si sila z pike? a patent nas z coho,lebo ti kraaasne ladia 😵

lenasss
29. máj 2012

@jemi tak to bys neměla moc času na nastříhání a zabalení a tak ne? 🙂 já to klidně vezmu na sebe 🙂

lenasss
29. máj 2012

@sinala tak jak budeme dělat to wendy? 😀

crawler
29. máj 2012

tak můj počin 😀 oboustranné slintáčky pro chlapečka s refluxem a bodýnka - zkusila jsem dát cedulky - dotaz - jak přišíváte, když dáváte tu větší i velikostní? takhle, jak to mám já?

crawler
29. máj 2012

jinak - nevšímejte si té sutě za Iškem - pořád rekonstruujeme a hromadíme bordel u stodoly a nevím proč jsem fotila zrovna tam 😅 😀 asi zatmění bo co... 😀

petkasv
29. máj 2012

@animal wellsoft vypadá krásně a těch barviček, je to něco jako z Wendy nebo MTX?

sinala
29. máj 2012

@crawler máš je moc hezky ušité, že já si taky nevzala nějaké štítky 😀 😀 😀

sinala
29. máj 2012

@lenasss já bych si něco málo z Wendy vzala ( i když už fakt nemám doma místo na látky a ani moc času na šití, ale je třeba se zásobit na dlouhé zimní večery 😀 😀 😀 )
Pokud jsi ochotná ji udělat, budu ráda a do podmínek dej i výběr poštovného dopředu např. 100 Kč a pak přebytky povracíš. Myslím, že holky nebudou proti 🙂

Co holky bude zájem o Wendy? 😀

jemi
29. máj 2012

@lenasss to já budu taky radsi, když wendy udělá někdo jinej(ono času moc nebude), jen si nejsem jistá jestli to ty nenakupuješ za maloobchodní ceny, takže by sme na tech velkoobchodnich mohli ušetřit

caramilla
29. máj 2012

@alinn "až tu membri bude" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ona by se hájit mohla, nikdo jí v tom nebrání, o této diskusi ví, podle Míši na MK chodí, tak v tomto případě bych neříkala, že se bavíme o někom, kdo tu není a bez něj. Já chápu tvou ideu za každou cenu hájit práva slabších, je to tak v pořádku, ale taky je podle mě v pořádku podpořit desítky holek, co jim jedna osoba dluží peníze a některým hodně. Omlovut se může vždycky každej a kdyby se omluvila a něka to vysvětlila, tak bychom to třeba taky pochopily...

Mě to teda celé přijde absurdní a spíš jsem si posteskla nad obecným černým mrakem nad hromadama, ale bylo jen otázkou času, kdy se to stane, čekala jsem to.

Koukám, že Míša měla pravdu, když napsala, že nebude říkat, kdo to je, protože pak bude poslouchat, že je chudák v těžké situaci a tak ji musíme chápat... Taky to tu jméno nikdo neřekl, ono některé věci se prostě provalí samy, když už toho je moc a myslím, že ona s tím počítala.

Na některé náhody typu, že někdo dluží desítkám lidí a pak náhodou zmizí z internetu, fakt nevěřím... to je prostě ten můj nenaivismus, o kterém tu je furt dokola řeč... Kdyby nezmizela a hájila se, napsala důvody a vysvětlila a napsala, kdy zaplatí, tak je to úplně, ale úplně o něčem jiném, já taky dlužím sem tam někomu prachy...

A osobně jsem přesvědčená, že zveřejnění je dobře, protože je to ochrana pro ty, které hromady pořádají nebo se do nich i zapojují, jak jsme viděly...

caramilla
29. máj 2012

@crawler máš hezký cedulky 😀 😀 😀 😀

Přikládám jednu dnes focenou balonovku 😎

sinala
29. máj 2012

@jemi koupit to pak můžeš ty a zaplatit pak @lenass, pokud to tak jde

alinn
29. máj 2012

@caramilla asi jsem to zase špatně napsala 😉 já membri neobhajuji..to musí udělat ona sama (neznám ji a nevím jaké jsou pravé důvody tohoto počínání)..já jen psala, že by se to nemělo řešit bez ní. Tím je myšleno, že když tu není zrovna přítomna...Třeba zareaguje zpětně..jestli ji někdo označil..ale nejsem si jistá, že bude pročítat desítky stránek..nebo kolik jich nakecáme 😉

lenasss
29. máj 2012

@jemi tak nakoupilo se to za to co mají v obchodě + 20% dph

lenasss
29. máj 2012

@sinala ted mě to taky napadlo že koupit to muže jemi a já to nastříhám a rozešlu