Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@animal no ty folééé, to jsou boží barvičky 😵 😵 😵 😵
@ucitelka70 super odkaz. A střihy xxl, no to se tu vůbec nedá sehnat!!!!! I kdybych to objednat a platit horem dolem.
videli ste nový katalogový produkt produktservisu? http://www.produktservis.cz/katalog/wendy/jedno...
teda mne z toho notebooku klepne. Neumím to na něm a píšu jak massa Bob. Omluva všem za překlepy a pod.
@ucitelka70 tak to sem vůbec nedávej, už jsem bankrot
neudělá někdo Wendy? 😀 😀 😀
@ucitelka70 ..díky 😉 ..tu su moje včerajšie výtvory..aj tričko konečne pre manžela🙂.s žiarfkovým vreckom pre seba a pre kamarátku..asi ju nechce..tak je na predaj..ale tebe by bola veľká 😉 a posledná mini pre dospelu dceru
a idem strihať..kým malé spinkaju... 😀 😀
jinak - nevšímejte si té sutě za Iškem - pořád rekonstruujeme a hromadíme bordel u stodoly a nevím proč jsem fotila zrovna tam 😅 😀 asi zatmění bo co... 😀
@lenasss já bych si něco málo z Wendy vzala ( i když už fakt nemám doma místo na látky a ani moc času na šití, ale je třeba se zásobit na dlouhé zimní večery 😀 😀 😀 )
Pokud jsi ochotná ji udělat, budu ráda a do podmínek dej i výběr poštovného dopředu např. 100 Kč a pak přebytky povracíš. Myslím, že holky nebudou proti 🙂
Co holky bude zájem o Wendy? 😀
@alinn "až tu membri bude" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ona by se hájit mohla, nikdo jí v tom nebrání, o této diskusi ví, podle Míši na MK chodí, tak v tomto případě bych neříkala, že se bavíme o někom, kdo tu není a bez něj. Já chápu tvou ideu za každou cenu hájit práva slabších, je to tak v pořádku, ale taky je podle mě v pořádku podpořit desítky holek, co jim jedna osoba dluží peníze a některým hodně. Omlovut se může vždycky každej a kdyby se omluvila a něka to vysvětlila, tak bychom to třeba taky pochopily...
Mě to teda celé přijde absurdní a spíš jsem si posteskla nad obecným černým mrakem nad hromadama, ale bylo jen otázkou času, kdy se to stane, čekala jsem to.
Koukám, že Míša měla pravdu, když napsala, že nebude říkat, kdo to je, protože pak bude poslouchat, že je chudák v těžké situaci a tak ji musíme chápat... Taky to tu jméno nikdo neřekl, ono některé věci se prostě provalí samy, když už toho je moc a myslím, že ona s tím počítala.
Na některé náhody typu, že někdo dluží desítkám lidí a pak náhodou zmizí z internetu, fakt nevěřím... to je prostě ten můj nenaivismus, o kterém tu je furt dokola řeč... Kdyby nezmizela a hájila se, napsala důvody a vysvětlila a napsala, kdy zaplatí, tak je to úplně, ale úplně o něčem jiném, já taky dlužím sem tam někomu prachy...
A osobně jsem přesvědčená, že zveřejnění je dobře, protože je to ochrana pro ty, které hromady pořádají nebo se do nich i zapojují, jak jsme viděly...
@caramilla asi jsem to zase špatně napsala 😉 já membri neobhajuji..to musí udělat ona sama (neznám ji a nevím jaké jsou pravé důvody tohoto počínání)..já jen psala, že by se to nemělo řešit bez ní. Tím je myšleno, že když tu není zrovna přítomna...Třeba zareaguje zpětně..jestli ji někdo označil..ale nejsem si jistá, že bude pročítat desítky stránek..nebo kolik jich nakecáme 😉

a lama s flízama, zkušenosti s flízem nemám, ale nevypadá špatně