Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
vložila jsem nové barvy softu do tabulky, ale musím někdy ještě navkládat vzorníky
Já wendy beru, přestože jsem si slíbila, že příští měsíc už nebudu nic kupovat, protože vždycky peníze hned utratím za látky a pak dalších 14 dní nemáme co jíst 😀 Ale zaplatit můžu až po rodičáku...
@crawler ty auta jsou z mylly, že? jsem si je měla vzíííít taky 😠 jinak k cedulkám, já zkoušela našít do vzadu za krk a pak jsem usoudila, že bude lepší u triček pro prcky je všívat do boku (prací symboly, páč ten štítek je docela velkej a mohl by vadit při nošení), tu velikostní cedulku, ta je pidi, ta ve výstřihu tolik nevadí 🙂
@caramilla balónovka se mi moc líbí 😉 dneska mi přišla burda a je tam střih na dospěláckou balonovku z nějakýho úpletu, vypadá totiž trochu zplihle, ale je taky pěkná, tak jí zkusím ušít, ale nosit jí já osobně nebudu, páč na to nemám postavu, tak třeba se šikne ségře k svátku 🙂 jo a napsala jsi to pěkně 😉
@boudova ježiš, co jsi dělala? 😕
@veronik77 @michamicha
@animal otevírala jsem okno ve výtahové strojovně na střeše - fakt těžký, žádnej plasťák, pravej kov - a protože jsem nevěděla, jak se otevře, tak jsem nechala blbě ruku a ta skončila mezi rámem a stěnou. myslela jsem že umřu.....dělali u nás na chodbách něco s lepidlem a protože jsme v poslednám patře, tak se to u nás hromadilo, bála jsem se o báry plíce, tak jsem šla otevřít okno na chodbu, aby to protahovalo tam a né k nám do bytu......blbej nápad. te´d to mám ještě opíchaný, tak pohoda, ale běda, až mi to oříde k sobě....
@michamicha mohla bys fotku te balonovky nafotit? nebo i jeji nakres na strihu? takovou si chcu udelat a hodila by se mi inspirace
@eldwen jj, jdu to najít
@boudova auuuu ☹
@michamicha ta je kraaasnaaaaa diky moc
@boudova ježiši to je hrozný ☹ chudáku, můžeš to aspoň nějak ochlazovat, existují takový chladící pytlíčky, ty se dají do mrazáku a udrží zimu, až to bude přicházet k sobě, tak aby tě to tak nebralo, kojíš ještě? Jestli můžeš nějaký oblbováky ☹ to je fakt ošklivý ☹
ta látka je úžasná, tu chci taky, já hlavně toužim po těch kytkách, tam, takže jesli bude nějaká Wendy hromádka tak mě to zruinuje, ještě soft a doplatek za stuhy 🙂 ale já už chci zase šít, já tu mám miliony metrů 🙂 látek, ale nemám ty nápady a tu chuť 🙂
@veronik77 @lenasss tak asi to je jedno, koukala jsem jaký mi to hází ceny, fleece vychází stejně, u něčeho mi to ale píše, když vemete 5kg bude cena nižší..., ale je to množství, které se teď nenasbírá, takže může dělat Lenasss hromádku klasicky (myslela jsem že budou ceny výhodnější i u menšího množství.....)

@petkasv řekla bych že je to dost podobné z jedné strany trochu delší chlup a z druhé strany kratší chlup