Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
asi ma šlak trafííí,,,,,baby..........http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
prosím/prosím hromádku mtx
Ahoj,
věky jsem nepsala, na počítač jsem se dostala po delší době, občas čtu na mobilu a kochám se výtvory, jste ženský neuvěřitelně šikovný.
U nás stále řešíme Damíka a jeho marodění, teď bral měsíc atb (od propuštění z nemocnice) a zítra a pozítří nás čekají další vyšetření, snad už padne i diagnóza. Na jedné straně se bojím, na druhé to čekání a nejistota je ubíjející.
Zahlídla jsem, že se řešily doplatky, kdybych někomu dlužila, prosím, ozvěte se. Vím z vlastní zkušenosti, že urgování je opruz, snažím se to hlídat, ale poslední měsíc jsem mimo na více frontách. Díky za pochopení.
@terezita Tobě jsem za farbenmix poslala.
@boudova
Au, to vypadá děsivě, nejhorší je, jak se při kojení prd může, drž se, posílám pořádný foukanec.
Mějte se hezky, snad bude brzy příhodnější doba přidat se na pořádný pokec.
Dobré ráno, přikládám žabičkované šatičky. Byly raz dva, když nepočítám párání a zkracování, neboť jsem se napoprvé jaksi sekla s délkou a byly skoro ke kotníkům 😀 . Jen se musím zeptat opraváře, jestli můžu do svého stroje použít kovovou cívku, protože mi při navíjení gumičky prdly dvě plastovky a skoro mě z toho jeblo 🙂 .
tak jsme do wendy pridala jeste MTX 🙂 Kdo mate zajem kouknete, prozatim jsem navrhla uzaverku na 6.6. 20.00
@kuna Krásné šaty, můžu kopírovat nápad? Mám tu ještě ty JYSK motýlky a ještě sovičky, tak bych ušila Janě taky, letos máme nějak málo šatiček. Žabičkovala jsem sousedce pro dcerku šatičky a vypadalo to super, dělala jsem to z celé šíře plátna (asi těch 135 cm, bylo to po vyprání do vrtule) a na 8letou hubenou holku to bylo akorát. Jen jsem je Janě jaksi nestihla zkusit, jak jsou široké...tak doufám, že to z Jyskové látky bude OK, ta je ale o chlup silnější než to plátýnko, co si donesla sousedka.
Do MTX je dana i ta bio kviteckova a zirafffkovaaaa 😉
@medvi11 jé, klidně, on to není můj nápad 🙂. Měla jsem takové, když mi byly tři, akorát jsem dolů ještě přidala ten kanýrek. Já jsem je teda dělala o hodně užší, na velikost 92 jsem dala šíři 85cm a je to akorát, možná příště ještě trochu přidám, ať je to kdyžtak i na příští léto.
Dceři se vůbec nelíbí, ráno jsem je na ni navlíkla a okamžitě letěly dolů ☹
@eldwen já jsem klidně pro dřívější uzavírku, jen zatím je objednáno minimum jen u 2 látek (tak to musíme trošku rozkřiknout)...
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Al...

holky pište spamujte - já můžu bezbolestně jen číst a prohlížet 🙂