Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@jemi tu VTC hromadu organizuješ ty, že? vrátil se mi mail jako nedoručený, tak jen hlásím, že jsem ti už poslala prašule 😉
admini, fakt díky, díky vám dneska nic neudělám (= nic nevydělám), protože o pěníze jde na 1. místě 😀
@michamicha ano já, díky
@caramilla tebe zakážou zachvíli taky 🙂 když si budeš stěžovat 😝
já teda nevím ale st ím blogem by to byla strášna patlačka, podle mě 😖 jinak FB taky zavrhuju, sice ho mám, ale tam ty skupiny jsou málo přehledný, a hlavně postupem času se nezobrazí všechny stránky a s naší výdrží plkání, bychom jich tam moc neměly, a něměly bychom kam nahlížet zpětně 🙂 jestli mi rozumíte 🙂
Na emiminu to není špatný, ale nedá se dávat přízpěvku laik ☹
@caramilla no mi tenhle tejden už pokropil dveře do kuchyně (zateklo to pod lino, který se už asi 2 roky chystáme vyměnit), včera silnicovej koberec v pokojíčku a trochu i gauč 😠 jenže on si ze mně dělá fakt prdelky... hlásí "bobek" a když mu stáhnu tepláky, sundam plenu, tak si na nočník sedne, ale asi tak na půl minuty a pak běží pryč a drbe si pinďoura, když mu chci dát plenu, že nic neudělal, tak se vzteká a kope mě jak šílenej... tak ho pak už zoufalá nechám bez pleny a furt dokolečka 🙄 no a ve finále zahlásí už skutečnej "bobek" (čůrání) a rovnou to udělá někam na podlahu místo aby šel na ten nočník 🙄
dneska si teda pokaždý přinesl plenu s tím, že jí chce vyměnit, tak aspoň že si řiká 🙂
@sufik1 a to ti budu oponovat🙂 já jsem na fb z pouhé nutnosti abych se domlouvala s holkama ohledně hasičiny 🙂 ale jako koukám tam a i tam mám album s výrobky.Mám tam i fotky malého aby švagrová co je mimo viděla malého.A nevidí je nikdo jen rodina.
Jinak se mi taky moc nelíbí t 🙂 o s fotkama a tak, ale to dělají ti lidé.Vždycky mě dostane jak tam někdo dá fotky jak to mají doma v baráku a fotky svého dítěte a mají to zpřístupněné všem.Potom proč je tolik vykradených baráků a pedofilů 😝 ☹ 😠
tak jako kdo už je na emiminu?
jinak já jsem pro fb jsem už tam v jedné uzamčené skupině a je to fajn.Nikdo nás tam nekontroluje nemění příspěvky apod
ahoj, já jsem díky této diskuzi začala šít látkovky (pro soukromou potřebu) a jsem za ní moc vděčná. za hromadky též. dokonce jsem ušila svoje první tričko z MTX. a teď tohle. mrzí mě, co tu probíhá za cenzuru - hlavně neopodstatněnou... budu vás sledovat dále, na emiminu, nebo i na jíný platformě 🙂
caute, co sa to tu deje? tiez nechapem neopodstatnenu cenzuru, ved ziadne "podnikatelky" si tu nerobia reklamu, vsetky sme tu ako maminy, ktore maju spolocne hobby...
pokial by ste sa presunuli inam, tiez sa pridavam, nechcem prist o cenne rady a inspiracie...a samozrejme hromadky 😀
@lillyzelvicka bohužel jsme ty fotky na FB řešili v uzavřené diskusi. Dáš fotku pro přátele. On tam označí osobu a tím pádem se ta fotka stane veřejnou. Takhle kamarádka našla své soukromé fotky ze štědrovečerní večeře na fb profilu manželky svého ex. Dostaly se tam přes její dceru, která označuje a pak se to vyhledává na dalších fotkách a jede kolotoč. Nakonec to vymazala komplet. Takže já si nedělám iluze. A soukromé fotky nedávám a tímto se omlouvám všem, že fotím bez hlav a pod. Ono i do uzavřené diskuse se dá vlézt, když víš jak....
A představa, že si můj potencionální zaměstnavatel dohledá, co jsem kde plkala v 15 (což teda u mne ještě ani nebyl internet, že... ale obecně) a fotky mých přátel z ožíraček...... no snad ani neeee
Ahojte, chcem sa spytat, nemate niekto zaujem o klieste na patentky? mam na predaj, kupovane na detivbavlnke
@petkasv no, na blogu by to nebylo, zaplatila bych doménu a hosting, tak by se nainstaloval redakční systém (asi drupal) a spustila by se tam diskuse a pak si dělejte, co chcete 😀
Má to jeden jedinej háček - co na to řekne manžel 😀 😀 😀 Ale předpokládám že "nejsem tvůj zaměstnanec, dělej si co chceš, ale po mě nic nechtěj" 😀 😀 😀 😀 Večer ho vyzkouším 😀
@komisakpd ji aha to melo byt tusim na @lilizelvicka kvuli stoklase
@caramilla no já mám webovky na forpsi.com a stojí mě to ročně 400,--(myslim, vůbec nevim jak to funguje jinde) ale jako přeci se na ten hosting můžeme nějako složit, přeci bys to neplatila každý rok ty 🙂 ale Ivuška na miminu našla že to jde na googlu, já už nevim kde psát, holky tak se dohodněte, kde teda budem, mám tom pak brdel 🙂
Pekny den,
bol som upozorneny na tuto temu. Precital som si len par poslednych stran, mam pocit, ze tu niekto rozsiril skreslene informacie. Viem o pripade, kde jedna z vasich dopisovateliek si vytvorila PRO ucet. Akceptovali sme jej duplicitny login, s tym, ze ho bude pouzivat iba na sukromne ucely. Suhlasila s tym, ale hned nasledne to porusila, tym ze propagovala svoj PRO ucet vo fore. Preto doslo k blokacii, na co bola upozornena. Nechcem tu vsak riesit, ci je to spravne, alebo nie. U nas je navrhnuty system komercnej prezentacie a snazime sa, aby bol dodrzovany. Nevidime nikomu do penazenky preto argument, ze tento system mi nevyhovovuje, tolko nezarabam je irelevantny. Ak chcem posobit na stranke, mozem vyuzivat iba tie nastroje, ktoru su na to vytvorene. Ak mi nevyhovuju, neposobim tu komercne.
K vasej diskusii. Mam pocit, ze ste tu uzatvorena skupina priatelov. Navrhujem vytvorte si sukromnu skupinu a v nej pokracujte, nikto sa vam doho toho miesat nebude, nechcem vsak, aby tu verejne padali prispevky: "uz som to zaplatila", "objednavam si" atd. Chapem, ze mnohe to robite vo svojom volnom case, lebo vas to tesi a chcete svoju radost zdielat. Kedze ste priatelia robte tak sukromne. Ak sa budete citit, ze vase hobby ma potencial zarabat, zvolte si oficialny sposob posobenia na nasej stranke - sluzbu PRO. Na slovenskom MK zvazujeme, ze ten co si predplati Bazar PLus bude moct predavat svoju vlastnu tvorbu na bazari. Ako to vsak bude presne fungovat zverejnime, ked to bude pripravene.
Rad by som vytvoril skupinu, ktora by zdruzovala mamicky, ktore vyrabaju veci a chcu to predavat na nasej stranke. Tato pracovna skupina by s nami komunikovala a dohodla pravidla podla, ktorych by to mohlo fungovat. Ak mate zaujem prosim piste mi do IP. Tesim sa na vzajomnu spolupracu.
Pekny den,
Martin Durina
Asmira Team
já na emiminu jsem pod jiným nickem 😀 😀 😀 a co jsem přešla sem už tam moc nechodím. No co, vrátím se zpět 😀 😀 😀
jemine, co sa tu zas deje?? 😕 😕 toto je skoro posledna tema kam este chodim, ide to tu fakt dole vodou... ak by ste sa stahovali, berte aj mna 😉

@sufik1 já myslela "podle jejího nezaměnitelného smyslu pro humor" 😲 😀 😀 😀