Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@katkaela to se mi líbí moc!!Dneska mi Viki(@pupies000) predala odstrizky z dadky a jsem tedy uplne nadsena z tech barev🙂 a tak taky zkusím něco vytvořit pro mrně.
a jsem taky pro vrácení ivusky.h, jen nevim jestli se bude chtít i jí...I když poslední dobou s šitím nepřispívala, ty její kousky jsou moc krásný a inspirativní!
Tak jo jdu makat 😝 😝 😝ať se dostanu do pelechu aspoň před půlnocí 😉
nejmladší má úžasnou kombinaci-rýmu,chrchlák a ještě mu rostou zuby 🙄
......to zas bude noc plná vášně 😝 😀
baby, celkom som rada ze sme teda ostali tu, lebo to emimino sa mi vobec nepacilo.. takze nerobi sa ta sukromna skupina?
za ivusku spat som aj ja 😉
krasne veci ste zas posili.. @crawler, kosela je fakt paradna.. to sa chystam tak o 5 rokov , ak ovsem budem dovtedy intenzivne sit.. co sa teraz naozaj neda povedat.. spichla som akurat 3 leginy pre b. 2 ciapky pre maleho a jedno kojo triko.. nestiham ani odfotit.. ale nic svetoborne to nie je 😖 s malym v satke sa nesije bohvieako. teda ked uz sedim za strojom tak to ako tak ide, ale robit strih na zemi , to uz je ina makacka :D
vecer spava celkom dobre, to by sa mi sit aj dalo, ale leniva som po celom dni 😒
@caramilla tiez ma minule napadlo, ze jasmi musi byt doma za modelku :D :D pri tolkych veciach.. moja niekedy vyzera chudatko ako somrak, ale tu na samote je to viac menej jedno.. a najviac som sa hanbila , ked za mnou prisli do porodnice v uplne spratych leginach, co jej padali a topankach co zdedila do zahrady po susede, uplne otrasnych okopanych :( no pod zem som sa sla prepadnut ☹
Taky se přidávám k žádosti o vrácení Ivy k nám......dlouho jsem četla její příspěvky i v jiných diskuzích a vůbec jsem nevěděla, kdo je a co dělá. Až mi to někdo "naprášil" 😅 ......Je to normální maminka s maminkovskými problémy a starostmi..... proč by měla být potrestána za to, že i pracuje???
jaj a este k tej novej plienkovej "firme" co hodila @caramilla link ... to ze kopiruje uplne presne je zjavne, ale nechapem, ked uz chce niekto nieco predat, preco to tak ledabolo nafoti :( nepoviem do bazaru, ale na webku, kde prezentuje a predava svoje vyrobky?? by som tak skaredo nafotenu plienku nechcela ani za 1€
@caramilla No ještě že jsi zavítala na koníka! 😀 Víš kolik bychom měly času nebýt přišívání aplikací na každou blbost, což teď díky tobě děláme 😉 😀
koukám ta aitu chce konkurovat asi jen cenou...a vzhledem k tomu, že Iva - resp. anavy vyhrála letos v několika kategoriích plenku roku, tak to není moc velká konkurence 😀 😀 😀 a ta aitu je ta, co znáte?
Takže "Duch ze záhrobí" píše
"napiš prosím na MK, že holkám moc děkuju za podporu, fakt jsem nečekala, že to vyvolá takový ohlas, je to celkem doják 🙂). Jsem zvědavá, jak to dopadne...!"
Nabídla jsem jí, že cokoliv bude chtít napsat a nemůže, že vložím já nebo drahá kamarádka @chlupatenohy nebo další kamarádka @chlupatevsechno nebo jina kamaradka @opuchleoci nebo taky mozna bychom ukecaly i @zblilajsemsezpodoby 😀 😀 😀
Dneska jsem neušila ani jeden jediný steh! GRRRRRRRRRRRRRRRRRR 😝
A kdo píšete "petici" o resuscitaci ducha ze záhrobí, tak pište asi s odkazem na ten nick pana Martina, ať se mu to dostane 😉 Tady je to asi jinak k ničemu 😉
@maly_prcek málem jsem se počurala smíchy. Caramilla může fakt za všechno! Za to, že @animal vystěhují role softu nebo manžel, že trávíte hodiny času nad blbostma ... jo jo, univerzální viník se konečně našel 😀
Tak já látkovou diskuzi teda čtu...
@sussanah začala šít na kšeft a prodává pod www.bamboolik.cz. Protože jsme věděly, že plánuje obchod hlavně pro BKM, tak jsme se zeptaly, jestli už má e-shop a ona hodila veřejně odkaz... A takto to podle mého vzniklo. Asi se na Ivču odvolávala a bylo to.
Jinak teda podobnost s @caramilla tréningáčema tam taky vidim, ale to si musíte vyřídit mezi sebou... Do toho já nevidim, jak to vzniklo...
stopstav 🙂
@caramilla Tak samozřejmě.... Hlavně že ty tu furt strašíš a nás všecky vyhodí 😀 😀 😀
@terezita koukám náhodou na tabulku farbenmix a je třeba poslat doplatky, co? Nevím, jestli jsi to tady někde připomínala, ale já to nezaznamenala a kdybych to čiistě náhodou neotevřela, ani bych na to nezdejchla, že mám platit. Tak hned posílám peníze.
Ivuš je naše holka, takže se připojuji k podpoře.
@maly_prcek tak tohle nevím jestli je certifikované... je to kočárkovina, ze které mám tašku http://www.bamboolik.cz/bambulik/eshop/2-1-Preb...
@maly_prcek já ti klidně můžu dopředu napsat, co ona na to napíše:D Jako každá "vymyslela jsem to úplně sama a náhodou zrovna měsíc po tobě". A asi tak - občas se to stane, to je jasné, že dvě přijdou za ten samý měsíc na to samé. Ale zase tak často se to, kurňa, dít nemůže. Mě každý týden někdo upozorní min. 2x na nějakou novou kopii nebo ji najdu sama a mě fakt přijde divný, že leta letoucí to nikoho nenapadlo a najednou to má každej.... A to platí teda zejména o softu, tam mě to se... nejvíc 😠
A jinak plenky neřeším, zasměju se, ale neřeším, protože já e-shop s plenama nechci, mohla bych, ale nechci. Takže ať si každý dělá, co mu svědomí dovolí. Nikoho nesoudím a nevím, jak kdo se moc inspiruje a od koho. Nehodlám nikoho obviňovat. Já jsem se na tréningáče taky inspirovala z GroVIa, takže musím mlčet.
E-shop s věcma na BKM jsem chtěla otevřít před rokem, protože poptávka byla obrovská a BKM dělá dneska "každá druhá" a na cenu nekoukaj. Pomůcky nedostupný nebo drahý, takže zlatej ráj. Ale pak jsem naznala, že by mě to nebavilo, takže jsem niku přenechala jiným, je jejich 😉

@martinjasen taky se přidávám chceme ivuska.h zpátky 🙂 prosím, prosím