Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@elvis12 vítej! Připrav si hodně času na kecání o ničem a hodně peněz na látky, stroje, nitě a další NEZBYTNOSTI!
@beky52 ježiš, 1 den tu nejsem a ty jsi zase našila půl skříně úchylnejch hadrů, bože... já jsem lama! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@rebelie hele, já jsem si od začátku myslela, že to admin posoudí a rozhodne objektivně. Mě přišlo, že opravdu nechce nikomu ukřivdit. Jsem ráda, že to tak dopadlo a nemýlila jsem se 😉
Tak jsem našla ty staré fotky, kterak se Caramilla chtěla stát před rokem modelkou! Od té doby fotím na sobě jen v krajní nouzi! 😀 A to jsem tu ještě nepřidala fotku, jak lezu přes zábradlí, nohy od sebe a čuměj kalhotky. Ta už by byla tady proti MK pravidlům 😀 😀 😀 😀 😀
Dole máte fotku "jak to má vypadat" 😎
prebehla som narýchlo fotky...nejak sa nám to tu začína zvrhávať 😀
@alinn hele, tohle neříkej, tohle je nebezpečný, páč obě tyto fotky fotil můj manžel! Mě i sestru! To by pro mě nebylo moc dobrý! To by pro mě bylo ještě horší než fakt, že moje sestra je hezčí než já 😀 😀 😀 😀 Manžel se fakt snažil mě naaranžovat a vyfotit, jak nejlépe to s kojící matkou s neumytými vlasy šlo 😀
A prišli mi nové Dadka odstrižky...bolo tam asi kilo takej divnej zelenej 🙄 Buď budem mať miesto dieťaťa žabičku, alebo kamošky budú mať žabičky, alebo...keby mal niekto záujem, možem mu z týchto 3 farieb namixovať kilo.
@caramilla 😀 no můj muž když mě fotil tak jsem taky říkala, že mě vidí pěkně hnusně..ale obhájila jsem si to tak, že buď má pěkně divnej vkus...a nebo že mě má prostě rád takovou jaká jsem a né jak vypadám 😀 😀 😀 No ale po tom co jsem mu to řekla..tak jsem na fotce od něj vypadala i jako člověk ..tak to zkus 😀
hele a jinak si myslím, že kdybys chvíli trénovala..tak se ty pózy naučíš 🙂 všechno se dá naučit
Holky proboha mám zmatek v tabulkách, nevim jestli někomu něco nedlužim, pište, křičte, urgujte 🙂
asi před hodinou jsem odeslala soft - holky ta částka je masakroidní 🙂
@alinn 😀 😀 😀 jj, jako vždycky, tvoje příspěvky se dají vyložit tak i tak, ale já tě už znám, neboj 😉
Jako já si o sobě nemyslím, že jsem nějaká hnusná, ale ségře se nedá konkurovat, já jsem v 17ti taky vypadala jinak a měla své amanty... prostě každý věk má svoje, dneska má amanty už Jasmí 😀 Můj manžel už taky nevypadá jako kdysi, že 😀
Jinak muž říkal tuhle "jediné hezké fotky své ženy mám, když nevěděla, že ji fotím" 😀
A myslím, že nemusí být každá modelkou, pózy se učit nebudu, nemám zatím důvod, modelku mám a myslím, že to, že to navrhuju, šiju a fotím bohatě zatím stačí 😀

@crawler nie, necvičím 😀 😀 😀 teda ak sa dá nazvať behanie pri deťoch športom, tak to som vrcholový športovec 😀 😀 , ale inak nič veľa z váhy mi zobralo dojčenie, dojčím skoro bez prestávky už od Samkovho narodenia okrem tehu stále, takže.... Bože skoro 10rokov 😕 😕
@caramilla dík, ale takto nevyzerám vždy, samozrejme a s tým máš pravdu, starosti uberú na váhe vždy a neprespaté nosi ani nevravím.