Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla 😲 😲 jako vždy všechno krásné 😵 a na těch posledních fotkách s těma šatama bych řekla že spíš sedli líp tobě než segře 😉 jak již uvedeno víše máš ženštější křivky 😉 😀 😀
jinak pokud chcete vidět opravdu TYDÝTA neskutečného tak prosím 😝 to mě fotil manža 😅 sice je foto jeho koníček a když chce tak i umí,ale tady se mu 🙄 😀 😀 evidentně nechtělo
@crawler krásný krásný kráááásnýýý 😵 😵
@lilly2711 teda fakt Ti to sekne 😵 😵 krásná baba 😉
jdu se zahrabat 😝
@caramilla koukala jsem teď na Fler na tvou hlavní pajcovatelku 😉 a koukej: http://www.fler.cz/prima-dvojka-latky 😝 holka se zmohla a má už i svou galanterii 😝 😀 😀 😀
@katka82 😀 😀 😀 Dneska se to tu fakt zvrhlo 😀 Ale v interiéru, jak jsi focená ty a s bleskem, to se dobrá fotka fakt udělat nedá! 😉 Takže souhlasím, chyba fotografa 😀
Jinak ty šaty právě jsou takový ženštější a nechtěla jsem je na ségře původně vůbec fotit, proto jsem si je vzala já, že potřebují prostě prsa. Ale když jsem ty fotky viděla, tak jsem přehodnotila 😀 A ségra tam má vzadu kolíček, někde mám ještě fotku, kde je to vidět 😀 😀 😀
@katka82 jj, o tom vím, ale tu měla na Fleru možná i dřív jak já. Teda samostatně obchůdek, já to měla původně s hadrama v jednom. Ona mi psala kdysi, že aby mohla brát velkoobchodní látky, tak je bude i nabízet k prodeji. Páč ona nezná hromady. Chudák 😀 😀 😀 😀 A ptala se mě právě, kde já beru ty látky a mlčela jsem jako hrob, páč se mě ptala v době, kdy mě evidentně pajcovala 😀 😀 😀 😀
@katkaela, tyjo, mně se ty barvy líbííí! akorát jsi z brna, to by se mi krapet prodražilo :( kolik vlastně ty prostřihy stojí?
@caramilla, mazeeec! ty srovnání jsou tedy vtipný. každopádně stále vypadáš líp než já, já jsem prostě nefotogenická... jo a u toho prvního trika je myslim dost zásadní taky to, že bys potřebovala větší velikost, to pak vypadá blbě cokoliv... ségře to naopak sedí suprově...
@lilly2711 ooo, ty brdo, ty máš dobré gény, po 4 deťoch žiadne faldíky, si kočka, úsmev ti pristane...... vidíš, aj napriek starostiam sa držíš perfektne.
Si kočka a perfektná mamina.... a k tomu aj šikovná.... 😵
tak uz jsem namalovala a nascanovala strih na to triko, ale reknete mi nekdo, jak ho soupnu na blogspot, abyste si ho mohly stahnout? asi blbe, co? 😀 v tomhle se fakt nevyznam.. 😅
@caramilla ale nechty hned blokli.....
@ucitelka70 coze oni smazali nehty? Tady v te diskusi???? Fakt?
@terezita Sufi dava strihy na ulozto nebo tam nekam. Ja na externi svoje webovky. Na blozich vlozit soubor proste nejde ☹

@caramilla 😎 😀 ale určitě ty fotky o kterých jsi nevěděla nebyly tak zábavný 😀