Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ucitelka70 ok, nestrihala, neviem nájst nožnice 😝 😀 asimi niekto pomohol
@anielik na spoďáre je super merino, prípadne ten climaryan z mtx, či ako sa to volá 🙂
@barcav perfektný zostrih, taký som mala pred pár rokmi, na nezaplatenie 😉 fešanda 🙂
@papajka7 klobúk dolu, že nazapínaš comp, koľko človek ušetrí 😀 😀 😀
@season pekná hromada,
síce organizovanie by sa mi asi nechcelo, ale to kochanie sa látkami musí byť paráda
@dugyna supeeeeeer, ide ti to perfektne 😉
@ucitelka70 a nič sa ti nerysuje? či asi dosť blbý kraj na zháňanie roboty, však? ☹
Holky nemáte v záložkách postup ušití nánožníku na kočárek? Mám quinny Buzz za chvíli přesedláme na sporťák a originál se nevyrábí, tak chci ušít. Nánožník jsem asi nikdy pořádně neviděla, tak ani nemám tušení jak to má přesně vypadat a jaké vychytávky mít (teda něco tuším 😉 )
tak dadka dorazila.. objednala jsem si 2 baliky jersey prostrihu a mam dvakrat stejne barvy.. 😀 cervena, syta oranz, seda, bezova, zuriva zelena, hovinkova hneda 😅 😀 to budou trica! 🙂
@lenasss ten paríž je krásny, už včera som sa kochala....
@ucitelka70 no je to krásné,ale vážně už nic nepotřebuji,nepotřebuji a nepotřebuji přestanu na to koukat a sledovat hromady a ušetřím spousty peněz 😀 😀 😀
@lenasss sme tu všetky ale postihnuté.... uvidíme novú látku a už xceeeem
@ucitelka70 jj už je to vážně úchylka 😅 😀 😀
@lenasss to je fakt lepší se na to nedívat,nezapínat PC a tak vůbec 😉 😀
jen čekám kdy mě manžel objedná k psychiatrovi 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tak jsme se dnes poprvé otočily ze zádíček na bříško už je to velký chlap a máme první zub tak to dnes bude velká oslava
Baby, vedeli ste o tejto súťaži? Ja len tak som natrafila tak šírom ďalej 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/sutaz-kreativna-tvorba-mamiciek-modrykonik-handmade-by-moms/
dobrý den 🙂 přiznám se,že Vás už hooodně dlouho čtu a začínám propadat šílenství,že neumím šít ☹ od září se doufám dostanu do kurzu 🙂
no,ale moje mamka umí a ráda bych,aby spáchala 🙂 legínky pro holky
takže se chci optat- jestli ty úžasné Caramiliny legíny co má na fléru a na ekozahradě jsou z úpletu od Mráze http://www.dumlatek.cz/598-detske-uplety a podle střihu co je na ekozahradě? a jestli je může moje mamka pajcnout? 🙂 😀
a ještě další dotazy 😅 kolik je potřeba toho úpletu na vel.92-jsem šitím fakt nepolíbená 😔 a který kamenný obchod od Mráze je asi nejblíž k Hlaváku a prodávají v něm i náplety,aby se nemusela dávat gumička do pasu? moc děkuju za odpovědi 🙂 🙂
ahoj, můžete mi poradit? líbí se mi v Ottobre jeden střih na zimní overal (jo, do zimy je daleko, ale mě všechno děsně trvá, než to ušiju 😀 ) a materiál tam mají uvedený Winterfrotte - je takovej materiál sehnatelnej u nás, příp. něčím dostupným nahraditelnej? a nemáte tip, kde objednat látky Hilco za rozumnou cenu?
@handulak vitej!! ha, dalsi adept na siciho zavislaka se objevil 😀
naplety u mraze neprodavaji, ty maji ve flex-texu v holesovicich. a @sufik1 mi rikala, ze snad naplety prodavaji i v galanterii v kotve, ale tam jsem na ne jeste nekoukala.
@caramilla a ja myslela, ze po nocich sijes a ne chlastas.. jako klavesnici tu plonkovni myslim mame, ale netusim kde.. :-

a toto taky potřebuji http://www.produktservis.com/katalog/wendy/obou...