icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

ucitelka70
15. jún 2012

@komisakpd tie gate sú bombové, dobrý nápad oživiť s tými nášivkami, a sú ušité dobre, nevyzerajú, že teraz sa učíš šiť....

zikie
15. jún 2012

Tak to jsem z těch svých barev ještě neštastnější. Líbí se mi vlastně všechny kromě těch mých. Ta oranžová je náhodou úplně boží...

kuna
15. jún 2012

odstřižky mám taky a taky jsem chtěla holčičí barvy, takže se mi hnědá a šedá moc nehodí...kdyby někdo měl zájem, směním 🙂

komisakpd
15. jún 2012

@ucitelka70 no ono to taka latka uz bola ...ja som to len zosila 🙂) akurat tie cvoky som nabijala...ale jeden som zle tak neviem ako ho dat dole...tie cvoky su na 3/4 verziu....a keby si to videla z blizka mozno by si aj povedala ze sa teraz ucim 😀 😀 😀

zikie
15. jún 2012

@kuna mě by se hnědá a šedá hodily, pokud by sis vybrala něco z těch barev co mám já... A ještě mám kousek sladce růžové, tu jsem zapomněla nafotit.

jemi
15. jún 2012

teda co koukám, mě se vesměs líbí všechny vaše barvy ustřižků asi taky objednám 🙂 jen nevím jestli počkat až upadne boom zde z diskuse nebo objednat hned 🙂

michamicha
15. jún 2012

ahoj, nedočítám 😝 včera mi přišly 2kg froté odstřižků z dadky a s barvama jsem spokojená, trefili se do klučičích barviček 😉 příště zkusím jersey 🙂

animal
15. jún 2012

@michamicha jersey moc příjemný 😀

animal
15. jún 2012

@terezita a kolik dáš té zářivé zelené 2kousky??? šedou bych brala max. 1kus když je světlounká

ucitelka70
15. jún 2012

@jemi dobré fotky, a čo ste v nejakom spolku, či ochotníckom divadle? to ste mali na každý den nejaký iný program aj pre verejnosť?

ucitelka70
15. jún 2012

@animal z tej svetlomodrej nemáš navyše nejaké kúsky?

daisyr
15. jún 2012

holky, díky moc za rady ohledně šátků, vidím, že dost si chválíte ten vatanai, ještě jsem četla chvály na didymos 😉

daisyr
15. jún 2012

@animal krásné barvičky, prosím, kolik to je kg, to co máš na sušáku? jen pro představu 😉

jemi
15. jún 2012

@ucitelka70 né to vše bylo jen pro děti, jak tam jsou záběry z divadla to měli děti i my nacvičit divadlo na středověké téma a pak jsme si ty nacvičené věci vzájemě zahráli. My ty tábory děláme tak, že se v tom tématu žije, takže byla středověká hostina, pasování na rytíře, nástupy, středověký poklad, tresty...na výlet jsme šli taky v dobovém...
Jinak manžel přinesl domu 3 lasa a chtěl mi v našem 2+kk předvádět jak s tim umí 🙂 naštěstí přišel na to, že je tam málo prostoru.

palosek
15. jún 2012

\Holky, kdo jste objednávali zipy ze Stoklasy v metráži.....jaký je rozdíl mezi těmi jezdci ASIC a POL? Které jsou lepší?? V zipech se ještě neorientuji 😅 😅 😅 , jako v mnoha dalších věcech 😀 😀 😀

schnek
15. jún 2012

@animal děkuju. A odkud se objednává?

a co to máte za odstřižky? vypadají moc pěkně 🙂

a vůbec co jsem prošla, máte tu samé krásné fotky. já než něco střihnu a ušiju.... je to se mnou bída 😅

@daisyr šátek jsem měla pevnej, nedřív Storchenwiege a pak Zaru (jednoznačně lepší) + Manducu 🙂

animal
15. jún 2012

@schnek budu objednávat přímo od zdroje, takže tato kolekce se musí už teď objednat a oni to hodí tiskout a v cca v září to bude

animal
15. jún 2012

@daisyr 2kg

animal
15. jún 2012

@ucitelka70 taky můžu trošku pustit 🙂

komisakpd
15. jún 2012

baby ktore mate blog...dajte mi adresy do IP a dam si vas na svoj blog 🙂 nech to ide do sveta :D 😀

zikie
15. jún 2012

@ animal kdybys chtěla 2 kousky zelené dám

schnek
15. jún 2012

@animal a je možný si někde tu kolekci prohlídnout?

zojec
15. jún 2012

:D a na stranke dadky pisu, ze s odstrizkami sa da krasne utierat prach :D :D mala by som jej hodit link, ako sa da s nimi krasne obchodovat 😀 😀 😀 super ste zeny 😉 tiez ma inak lakaju.. ...
inak skusali ste niekto otvarat tabulku VTC od dugyny? mne otvori len po 100 riadok :( netusim kolko penazi poslat 😖

animal
15. jún 2012

@zikie pokud mi dá Terka, tak mi to stačí, ona mi bude stejně něco posílat víš, tak proto changuju s Terkou

animal
15. jún 2012

@schnek bude to možné, až vše vyzjístím 🙂

schnek
15. jún 2012

@animal ok, budu se těšit (a šetřit) 😀

ucitelka70
15. jún 2012

@zojec ide pekne, skús ešte raz cez jej fofoblok, ak sa ti nedá, tak ti do IP píšem

sinala
15. jún 2012
katkaela
15. jún 2012

@zojec nieee, nehádzať žiadne linky, lebo tie ceny pojdu hore 😀 A to keby ešte videli, čo sa z toho dá ušiť...

caramilla
15. jún 2012

@komisakpd TY JSI TALeNT!