Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Tak to jsem z těch svých barev ještě neštastnější. Líbí se mi vlastně všechny kromě těch mých. Ta oranžová je náhodou úplně boží...
odstřižky mám taky a taky jsem chtěla holčičí barvy, takže se mi hnědá a šedá moc nehodí...kdyby někdo měl zájem, směním 🙂
@ucitelka70 no ono to taka latka uz bola ...ja som to len zosila 🙂) akurat tie cvoky som nabijala...ale jeden som zle tak neviem ako ho dat dole...tie cvoky su na 3/4 verziu....a keby si to videla z blizka mozno by si aj povedala ze sa teraz ucim 😀 😀 😀
teda co koukám, mě se vesměs líbí všechny vaše barvy ustřižků asi taky objednám 🙂 jen nevím jestli počkat až upadne boom zde z diskuse nebo objednat hned 🙂
ahoj, nedočítám 😝 včera mi přišly 2kg froté odstřižků z dadky a s barvama jsem spokojená, trefili se do klučičích barviček 😉 příště zkusím jersey 🙂
@michamicha jersey moc příjemný 😀
@jemi dobré fotky, a čo ste v nejakom spolku, či ochotníckom divadle? to ste mali na každý den nejaký iný program aj pre verejnosť?
@animal z tej svetlomodrej nemáš navyše nejaké kúsky?
holky, díky moc za rady ohledně šátků, vidím, že dost si chválíte ten vatanai, ještě jsem četla chvály na didymos 😉
@ucitelka70 né to vše bylo jen pro děti, jak tam jsou záběry z divadla to měli děti i my nacvičit divadlo na středověké téma a pak jsme si ty nacvičené věci vzájemě zahráli. My ty tábory děláme tak, že se v tom tématu žije, takže byla středověká hostina, pasování na rytíře, nástupy, středověký poklad, tresty...na výlet jsme šli taky v dobovém...
Jinak manžel přinesl domu 3 lasa a chtěl mi v našem 2+kk předvádět jak s tim umí 🙂 naštěstí přišel na to, že je tam málo prostoru.
\Holky, kdo jste objednávali zipy ze Stoklasy v metráži.....jaký je rozdíl mezi těmi jezdci ASIC a POL? Které jsou lepší?? V zipech se ještě neorientuji 😅 😅 😅 , jako v mnoha dalších věcech 😀 😀 😀
@ucitelka70 taky můžu trošku pustit 🙂
baby ktore mate blog...dajte mi adresy do IP a dam si vas na svoj blog 🙂 nech to ide do sveta :D 😀
@ animal kdybys chtěla 2 kousky zelené dám
:D a na stranke dadky pisu, ze s odstrizkami sa da krasne utierat prach :D :D mala by som jej hodit link, ako sa da s nimi krasne obchodovat 😀 😀 😀 super ste zeny 😉 tiez ma inak lakaju.. ...
inak skusali ste niekto otvarat tabulku VTC od dugyny? mne otvori len po 100 riadok :( netusim kolko penazi poslat 😖
@zojec ide pekne, skús ešte raz cez jej fofoblok, ak sa ti nedá, tak ti do IP píšem
@schnek odstřižky jsou odsud http://www.dadka.cz/akce-vyprodej/ostatni.html/

@komisakpd tie gate sú bombové, dobrý nápad oživiť s tými nášivkami, a sú ušité dobre, nevyzerajú, že teraz sa učíš šiť....