Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Tak to jsem z těch svých barev ještě neštastnější. Líbí se mi vlastně všechny kromě těch mých. Ta oranžová je náhodou úplně boží...
odstřižky mám taky a taky jsem chtěla holčičí barvy, takže se mi hnědá a šedá moc nehodí...kdyby někdo měl zájem, směním 🙂
@ucitelka70 no ono to taka latka uz bola ...ja som to len zosila 🙂) akurat tie cvoky som nabijala...ale jeden som zle tak neviem ako ho dat dole...tie cvoky su na 3/4 verziu....a keby si to videla z blizka mozno by si aj povedala ze sa teraz ucim 😀 😀 😀
teda co koukám, mě se vesměs líbí všechny vaše barvy ustřižků asi taky objednám 🙂 jen nevím jestli počkat až upadne boom zde z diskuse nebo objednat hned 🙂
ahoj, nedočítám 😝 včera mi přišly 2kg froté odstřižků z dadky a s barvama jsem spokojená, trefili se do klučičích barviček 😉 příště zkusím jersey 🙂
@jemi dobré fotky, a čo ste v nejakom spolku, či ochotníckom divadle? to ste mali na každý den nejaký iný program aj pre verejnosť?
holky, díky moc za rady ohledně šátků, vidím, že dost si chválíte ten vatanai, ještě jsem četla chvály na didymos 😉
@ucitelka70 né to vše bylo jen pro děti, jak tam jsou záběry z divadla to měli děti i my nacvičit divadlo na středověké téma a pak jsme si ty nacvičené věci vzájemě zahráli. My ty tábory děláme tak, že se v tom tématu žije, takže byla středověká hostina, pasování na rytíře, nástupy, středověký poklad, tresty...na výlet jsme šli taky v dobovém...
Jinak manžel přinesl domu 3 lasa a chtěl mi v našem 2+kk předvádět jak s tim umí 🙂 naštěstí přišel na to, že je tam málo prostoru.
\Holky, kdo jste objednávali zipy ze Stoklasy v metráži.....jaký je rozdíl mezi těmi jezdci ASIC a POL? Které jsou lepší?? V zipech se ještě neorientuji 😅 😅 😅 , jako v mnoha dalších věcech 😀 😀 😀
baby ktore mate blog...dajte mi adresy do IP a dam si vas na svoj blog 🙂 nech to ide do sveta :D 😀
:D a na stranke dadky pisu, ze s odstrizkami sa da krasne utierat prach :D :D mala by som jej hodit link, ako sa da s nimi krasne obchodovat 😀 😀 😀 super ste zeny 😉 tiez ma inak lakaju.. ...
inak skusali ste niekto otvarat tabulku VTC od dugyny? mne otvori len po 100 riadok :( netusim kolko penazi poslat 😖
@zojec ide pekne, skús ešte raz cez jej fofoblok, ak sa ti nedá, tak ti do IP píšem

@komisakpd tie gate sú bombové, dobrý nápad oživiť s tými nášivkami, a sú ušité dobre, nevyzerajú, že teraz sa učíš šiť....