Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla Úžasný, jsem dojata.
Spoďáry jsem dnes dělala taky, resp. zatím je to ve fázi nastříhanosti, šít se bude snad zítra. Horší je, že ta opice k tomu chce do barev i podprsenky 😀 Ovše, já budu mít lemováno, ty tvoje jsou tzv. metoda žaves (žádné velké s*aní) :D Já tu mám totiž vzorky lemovek na zakázku barvených, tak je musím nějak využít 🙂)
@ivuska.h 😀 😀 😀 😀 podprsenky si uzij! Spodary bych se i treba vic "s....la", ale takto mi to nastesti maximalne vyhovuje, nikde nic netlaci a prdelka jak lusk 😀 😀 😀 😀
pak se tesime na fota na modelkach! 😀
Ja si rikala, z ohledne lemovacek je nejake podezrele ticho po pesine 😀 😀 😀 , tak at ti nebarvi, hlavne! 😎
Docela dost se mi líbí ve WENDY ti piloty
http://www.produktservis.com/katalog/wendy/obou...
nechcete někdo, že bych udělala takovou malou objednávku? 😉
Tak objednané MTX 72kg skoro 900€ som neverila, že sa dostaneme cez 20kg, ale sme statočné maniačky. 😀 😀 😀 Môžete posielať pengy, platíme vopred 😉 a ja idem spaaaaaaaaaaaať!
@ngvadi máš COL, alebo tak krásne olemuješ s dvojihlou? parádne to merino. Kožené capáčiky si šila tiež Ty?
Baby, čo šijete kabelky a peňaženky, dá sa zrecyklovať staré zapínanie na kabelke, taký kovový rám s klbom (vid http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11962146&tab=0), do ktorého je tá taška zacvaknutá? Strašne by som takú chcela, lebo po otvorení to tak lepšie drží. Len mám obavu, že už to tam nebude držať a bude sa to odtiaľ vytrhávať 😝
proč nám protíkají svrchní kalhotky z PULU? mám je olemované lemovací gumičkou ze stoklasy a kolem nožiček to máme pořád mokré ale druhé co jsou lemované lemovací gumkou ze šijem dětem to nedělají ☹ nemáte s tou ze stoklasy někdo zkušenosti?
@sinala co mám jedny testery z jiného úpletu, tak kolem nožiček dobrý a na břichu se mi to o "pupek" kroutí, ale jen trochu a mě to nevadí. Rozhodně je to příjemnější než škrcení gumičkou 😀
pyžamko v akci a včerejší pajc Zary 😀 Sukýnku dovezla ségra Míně z Turecka, psáno 98, ale i jí je tip-ťop a to nosíme sukně i 68 😀
@terezita ta růžičková stužka je překrásná!
@monr to je pajc zary 😀
Kdo je tady největší číňan? 😀 😀 😀

@ngvadi vsechno to mas krasny, nejhezci jsou zvonace! Co je to za 5letou holcicku, z ma 150 cm? 😀 😀 😀 😀 😀 To bude ty kanyry tahat po zemi? 😀
a hec, ja mam neco pro Minku! Bambusov pyzamo a zabickove spodarky, zabí den je dneska! 😀