Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@marcelkad no co? 😀 triko pro mě, pro Aničku taky + tepláčky a ještě na šatčiky, to by se spotřebovalo 😀 musím vydržet do úterý, to mám poslední státnici, pak zavařím stroj 😀 už si plánuju, jak si v pauze mezi zkoušením a vyhlášením skočim pro nitě a vlizelín 😀 fakt nevim, jak přežiju v červenci 2t dovolený 😀
@ucitelka70 tak jsem to ušila nakonec jsem udělala jen takové natahovací prostěradlo aby neležel jen na té látce od kočárku a je to dobré ani to nevypadá tak blbě a šilo se to dobře tak uvidím co na to zítra řekne 😉
Prosím, netušíte některá, kde by se daly sehnat vzorované lemovací gumičky? Jako třeba s puntíkama, pružkama apod. Pátrám, pátrám, ale zřejmě blbě, nic nenacházím..
@komisakpd sukna super, na dobrej štíhlej postave všetko pekne ukáže, a na tej sukni fakt nevidieť, že si začiatočník, pekne stojí všade...
Holky to HILCO už nějak připravuju, předchystala jsem si tabulku a prostě vymýšlím, jak to nejlépe udělat no. Na své staré stránky vám navkládám nějaké potisky abychom v tabulce mohly dávat odkaz o jakou látku se jedná. A jelikož nebude v mých silách navkládat vše, co byste chtěly, tak bude ke stažení ještě celý vzorník ju. Jinak myslím si, že HILCO objednávku může pojmout komorně pouze pro MK - co vy na to?????
Přiznejte se, která jste dneska byla na Parukářce na Tátafestu? Viděla jsem dítko v opičkovém triku a v kraťasech, co měly dolní lem s autíčkama.
@stassy http://sijemdetem.cz/produkt/lemovaci-gumicka-p... maji tam dva tri vzory
Bré pondělní ránko 🙂
tak než jsem se stačila rozkoukat už jsem si naklikala látky k Marcelce do tabulky 😅 manžel mě už asi konečně vykopne u baráku a budu se živit rozprodejem látek což počítám by mohlo na pár let stačit 😀 😀 @lenasss myslím že jako bodyno by to určo šlo 😉 🙂
@maya84 nááádhera ty sukně jsou úúúžasnýýýý 😵 😵
@schnek děkuju 🙂 no my by to taky nenapadlo 😅 mam to pajcnuté z této diskuse 😀 😀
@kuna jj Wendy 😵 😵
@michamicha dííky 🙂
včera jsem konečně dodělala ta 3/4ťáky pro sebe 🙂 a pak bodíkotriko na prckovi 😎 no samo si ho hned polil a tak jsem ho musela převlíct 🙄 😀 😀
tak DADKA mi spustila VO ceny a ostřižky mám za 54,-/kg (s DPH) 🙂
@rebelie
To byl náš Matik. 😀 Byli jsme vzadu u Petanque za Novou Trojku, Honza dobrovolnicil, já si užívala.
Jinak se vás snažím číst, většinou na mobilu, tak není moc sil na psaní.
@animal
Snad mě na Hilco vezmeš, i když jsem tak pasivní MK.
Jinak výtvory opět dokonale krásné, já teď dosila komplet latkovaci výbavu a snad konečně začnu víc šít na kluky na léto.
Holky jak velký jsou ty odstřidky Dadka, na co je používáte?
@petkasv ja práve dúfam, že ten decovil nebude treba, no uvidím
Tie DADKA odstrižky jersey na tričká, legínky, tenšie tepláčky, pyžamka, polodupačky pre mimi... holky určite ešte niečo vymyslia🙂 Z froté ja mám ušitú celú plienkovú výbavu 🙂
Vačšinou sú to štvorce tak 50 x 50 cm, niekedy polovičné, ja som mala aj taký tubulár nerozstrihnutý asi 1m x 40 cm

Holky je uzávěrka M. Mullera...nechcete ještě někdo "gypsy p. na růžové"??? Fakt parádní látka...chybí dorovnat až...6,7m 🙂 😉