Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@terezita no tys mi dala, místo 20 minut se stříháním a měněním nití na OL jsem to dééélala asi 2hodiny 😝 😝 jsem to všude zužovala jak kretén a v tom výstřihu mi to taky odstávalo, tak jsem šila cikcak s gumičkou vespod, ale dobrala jsem se nakonec konce a mám hezké triko alá Terka 🙂 další už půjde snad dobře. Jinak asi uberu kvůli výstřihu (aby nebyl tak velký ve středové části nahoře)
ahojte nechce sa niekto pridat na objednavku z tejto stranky?
http://www.sijemdetem.cz/cart
velmi sa mi paci tato latka, ale pre meter a pol davat tolko za postovne a prevod, ufff..
@caramilla jenže nejhorší na tom všem je že ten pes nikomu nic neudělal je to asistenční pes(canisterapeut) a teď prostě spousta dětí co k nim jezdím bude bez ní víš jak budou smutné ani to nepochopí ví že třeba každé pondělí přijede Aisha a tím to pro ně je vyřízené a když nepřijede tak je problém.Toto mě na té věco s..e nejvíc ani ty peníze mě nevadí ale toto ano jak to někdo mohl udělat lidi jsou sv..ě ne teda všichni ale těch opravdu hodných a co nedělaj vše jen za peníze je hrstka.Ono tady totiž všechny žere že máme tolik psů,děti a ještě opravujem barák a už jim to vrtá v hlavě kde na to berem a z toho je závist ale kdyby věděli co za tím vším je práce a neprospanejch nocí a starostí 😖 😖
čau, jsem si dneska vyzvedla nějakou práci, kámoška chce ušít potahy na polštářky a zkrátit kalhoty, ale já mam nějakou lenoru, nic se mi nechce, ani vařit, tak asi budu o hladu 😀 Vojta "poobědval" na vlastní přání rohlík s máslem 😅 v tom vedru se nedivim, že nechce nic teplýho...
co mě štve, že jsem asi prošvihla pošťáka s balíkem Hardů ☹ holt budu muset k večeru ještě na poštu 😝
fakt ten řádek zmizel.. koukám do tabulky do kopií objednávky a tam ta tyrkysová je, řádek 34, odstín Lake blue. Objednávala si ho ještě i @palosek, @petkon a Definitiv. Holky, vy tyhle barvy máte? Pro Def je v hromadném balíku mám (i když teda s jiným číslem a jiným počtem), ale mě chybí.. @sinala, co se stalo? prosím prosím prozraď mi.. 🙂
případně netušíte, kde by se daly sehnat hardy jinde než u Strimy? nebo nechystáte se někdo něco objednávat u nich? že bych se vtírla.. :D
ty vaše trička s kytkama jsou tak krásný 😵
Hardy jsou tuuuuuu 🙂 🙂 🙂 akorát teda ta hnědá mi na netu přišla tmavší, ale to neva, budu s ní šít kontrastně třeba béžový věci 🙂
@stassy ....aha... 😅 😅 😅 ...já si je dnes donesla domů...a na tvůj podnět jsem to zkontrolovala...ř.34 lake blue, mám jednu, ale nevím, jestli je to ten odstín...tak jestli se dva podobné nezaměnily...ony ty barevné rozdíly jsou někdy minimální 😅 😅 😅 ...někde se dostal šotek, píšu sinale.
když píšete o Hardech, máte s nima dobrou zkušenost? já jsem teď měla stroj v servisu, že nešije (J 607TXL), a upozorňovali mě, ať používám kvalitní nitě a Hard mi nedoporučili.
@stassy už jsem na to přišla 😀 ...zkontroluj si to s poslední tabulkou...sedí to https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Am... 😉

@caramilla veru, oddýchni si, nestojí za to si ničiť zdravie - nedostatok spánku, stres. objednávky poposúvaj, ak sa dajú, drž sa holka