Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Normálne mám pocit, že sme sa potesili že ten hilco nic nema🙂 aspoň usetrime ( nakratko, bo my isto niečo vymyslime🙂
@jemi, jj, merino je tohle http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... a tmavě modrý s počesem, to už nemaj v nabídce... a mi moc vyhovuje, budla z toho tmavýho měla merinozavinku loni na léto a paráda, nikdy nebyla zpocená... a dnešní noc v pyžamku myslim taky pohoda, na to, že večer tu bylo 26 stupňů a ráno asi 22, a budla nedokáže spát pod přikrývkou, navíc musí mít volný nohy, aby mohla lozit...
hele, už jsem zase ztratila přehled v hromádkách, je teď aktuální nějakej mtx? sem zjistila, že nutně počebuju ten babmusovej jednolíc, co z něj má mína pyžamko, cena je oproti šd nesrovnatelná 🙂
Potřebovala bych opět poradit.
Z čeho mám udělat potah na jídelní židličku. Měli jsme krásnou s mevídkem, ale umělá hmota byla byla asi fakt kvalitka, protože po roce používání šel originál potah do kytek a já přemýšlím čím ho nahradit. Co třeba Pull? šlo by to i na přebalovák? Pokud máte něco lepšího dejte vědět.
Látky obědkáváte jen u moraviatex?
TAKŽE HILCO RUŠÍM a pohlídáme novou kolekci, měla prej být hezčí a veselejší.
jo přijel náklad 😝 ČIPERKA 🙂 dítě uslo, ale já nutně běžím ke kadeřnici (manžel pracuje doma, tak ohlídá) 🙂 takže přeměřovat a stříhat budu večír
To Hilco objednáme v říjnu to bude kolekce na jaro/léto. Dodávka bude v únoru. Tak si pište do kalendáře ju? ŠETŘIT,ŠETŘIT,ŠETŘIT 🙂
@evcounek s tím potahem ti neporadím, ale látky se tu objednávají kde to jde🙂 moraviatex, wendy(produktservis) - to myslím ted jeste někdo rozjel), pak softshelly ty bude na podzim zase delat animal. mylly z finska...zapomněla jsem na něco?
oslavenkyním moc gratuluju, vypadá to že se k vám za chvíli přidá i to naše mrně, dr mi prý dává den, max. dva (no u Tondy to taky tvrdil a pak mi ještě dělali Hamiltona 😉)
A všem moc chválím výtvory, nejvíc se mi asi líbí ten Barči pavouček na spaní, ten je fakt boží!
přihodím sem sukni z víkendu, střih je jednoduchý do A a do napletu, trošku vykrojený na břiše (sneslo by se víc, ale třebas to po porodu nebude třeba). Látky jsou bomull z Ikey a trošku Millera z výprodeje od Mráze, úplet je wendy, je takový jemnější než z Mylly, mohla jsem ho dát užší, už se tahá...
Omluvte fotky, fotograf neni po ruce...
@maly_prcek Oranžová auta byl počes, ostatní barvy aut oboulíc čistá bavlna.
Holky jak tak koukám tak objednáváte i nítě smím se zeptat kde? 🙂

Baby, @terezita @caramilla 🙂 všetko naj;) aj moja mamca mala narodky v nedeľu... Car, nas adulo sa prave učí chodit a včera spadol na rovnej zemi tak skaredo rovno na tvar ale ešte aj hlavu zaklonil, čiže má modrinu zosporu na brade:( som sa bala či si niečo nezalomil:( tiez som ho sledovala. Mal trosku kruhy pod ocami, ale to má on casto... Snáď bude všetko ok....