Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
ahoj,
už nějaký ten pátek vás tady "potajnu" čtu, tak bych se chtěla konečně přidat, jestli můžu.
Nějaké to šití už mám za sebou, většinou tedy táborové kostýmy,... znám se s Jemi a společně děláme dětské tábory. Také jsem se k vám již přidala do několika hromádek, včetně softu 🙂 už se na něj těším a hlavně až skončí tábor a já se na něj budu moci vrhnout 😉 Těším se jak malé dítě.
@evcounek teď byla objednávka zde http://www.polimex.net a pokud bude zájem může se udělat ještě jedna, případně i s nějakou galanterií 😀 😀 😀
@jemi mrkni sem http://ekozahrada.blog.cz/1201/jake-poridit-nite caramila tu řeší, jak tu velkou konu použít do rovnostehu
dnešní triko pro Matyho pořád chce auta a já bych tááák ráda šila něco jiného 😀 u krku to budu muset přešít nějak mi to odstává ale nejdřív mu to zkusím jak to bude vypadat a pak teprve přešiju jo a kdyby jste náhodou nepoznali co to je nalevo tak je to strom 😀 😀 😀 😀 😀 a prý chce ještě řidiče ale to už asi vážně nedám 😝 😝
@jieff krásná! tak ať je vše ok 😉
@lucijan carazara je jednolíc batani, jsou dokonalý! krásný, elastický, hebký, jak ty bambusový, skoro! zatím nemám extra dlouho, žmolkovatost teda nepotvrdím nebo nevyvrátím. ale Iva nebo jak se jmenuje z batani je z nich nadšená a má je dlouho, tak snad jsou fajn 😉 pro mě je to teď další z mnoha úchylek!
jdu psát email - u MTX jsou přebytky a tabulka je odemčená. Jen u bmb teplákoviny bude třeba u někoho ubrat
@lenasss to otvírací autíčko je fakt super🙂 To by Tonda taky bral, včera viděl vzorek hilca s autama a řek, že chce takový tričko 😉
díky za pochvaly, moc potěší, i když je to takovej zmuchlanec focenej v šeru🙂
@sinala jsem se musela smát, musíš na to příště jako @palosek 😀 (s tima konama)
ještě přidám drobotinu - bryndáky pro kamarádku, vespod dadka navrch Jysk a bavlna z Mráze,
kopie čápa, tentokrát na jistotu se sucháčem (verze s blbým drukem je z jednolícu z wendy, ta se sucháčem je z dadky jersey)
a nakonec jak to poputuje k novýmu majiteli 😉
@anastazieb ahoj, oboje je uz opravene
@terezita všetko najlepšie....

@sinala ...tak bude další objednávka nití z Polimexu 😀 😀 😀 Stejně pořád chybí nějaké barvičky 😉 Jo a jde mi ta velká kona(?) nasadit i na stroj, tak s tím zkusím šít 😀 😀