Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
holky SK 😀 😀 😀 já abych si na vás pořídila slovník česko-slovenskej 😀 😀 😀 😀
holky jak jste dopadly s tou membri?? komunikuje?
holky, jsem jak somrák 😀 😀 😀 , ale nemáte některá ten kupon na koupi stroje na strimě? Už jsem se jednou ptala, ale kdyby někdo nečetl 😀 😀 😀
holky já jsem se do těch hromad uplně zamotala 😅 mám tabulku od vevercam ale ještě mi tu chybí tabulka mtw wendy od eldwen nemá někdo po ruce? musím se podívat co vlastně mám a jestli nejsem dlužník 😕 😵 😵
dneska mi přišel bambusovo-konopný český flís na vkládačky, peru 🙂 a zítra to snad ušiju i s tou mojí pařátou 😀
hláším úspěšně odstátnicováno 😎 a manželovi dorazila výplata s prázdninovým příplatkem 😀 jdu si objednat ze Strimy, chtěly byste ještě některá něco? ale dopředu hlásím, že nějakou velkou hromadku nezvládnu, jen něco komorního 😉
a ptám se - nůžky KAI s mikrozoubkem nebo bez? a jak veliké, aby se snima dalo střihat na oblečení a přitom to nebyly moc velký a neobratný krávy?
jejda moc moc děkuju za pochvaly, a když už jsem se tu rozespamovala, tak posílám ještě pár krapet lepších fotek sukní. Se střihem mi poradila @pupies000 (moc díky Viki)!
já měla prve tu modrou batikovanou ušitou jako pytel a takhle do acka to hezky vypada a skvele se to nosi. To vy uz ale většinou víte co? jen jsem ještě koukala @caramilla tam děláš záševky na bříše, nebo se mi to zdá?
a nebojte jak se mrně narodí už tolik spamovat nebudu 🙂
@monr horko je boj, ale mam štěstí, že to brzy přijde, ostatním těhulkám to léto nezávidím...
Holky poznáte nekterá výplnek DD od Wendy http://www.produktservis.cz/katalog/wendy/akcni...
Je to klasická teplákovyna?
@schnek gratuluju ke statnicim! Nuzky doporucuju s mikrozoubkem, mam je a jsou super, krasne drzi latku a ta se nesmeka, miluju je! Velikost presne nevim, ale mam ty samy, co je ma caramilla na blogu v clanku o pomuckach...
@palosek carazara jsem vymyslela ja a kdyby @caramilla tusila, ze ji z toho budu uctovat procenta, tak by to tak vesele nepouzivala 😀 😀 😀
@schnek uz jsem to nasla, maji 210mm, je to tady http://ekozahrada.blog.cz/1202/krejcovske-nezby...
@schnek blahoželám k štátniciam, ufff, konečne odľahlo... 😉
@kuna dík, na ty jsem koukala, ale asi si vezmu 250mm, no uvidím, pořád si nejsem jistá, jak velký.
@ucitelka70
@animal
@sinala děkuju, dělám, co můžu 😀
mám střižený přední díly, vyzkoušený nový rádlo, kopírovací rádlo a špendlíky 😀
holky s co máte OL , je třeba si něco dokoupit k základnímu modelu? např, patky? Jehly můžu mít akra?
Zvládnu obsluhu jen dle návodu?

@dankakk je tak to mám radost! Ještě tu mám jednu látku,ale tu si schovám až po porodu, kdoví jak se mi změní postava...