Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@crawler gratuluji 😀
@michamicha držím pěsti, ať to vyjde hned na poprvé 😉
@crawrel hodně štěstí do začátku ať to vyjde 🙂 a je všechno v pohodě 🙂
@michamicha taky držim pěsti, určitě to klapne na poprvé 🙂
@crawler Gratuluji, tak to se Vám povedlo rychle. Tak ať je vše bez problémů.
Tak já na Romerku letní potah nešila já ho rovnou koupila a je klasicky froté jako prostěradlo - žádný molitan tam není. Pokud bych šila, tak něco, co moc nesaje pot nebo ho odvádí dál - merino, nějaký funkční materiál (climayar), ale ani to froté není kupodivu špatné - teda rozhodně lepší než samotná sedačka
@crawler no IVF snad nebude třeba, ale IUI to jistí 😀
@michamicha no snad to výjde napoprvé, přeci už jenom víš, do čeho jdeš, tak budeš méně nervózní
@karchinka ja mam neznackovou (taky na janome) a staci, zezacatku se trochu zasekavala, ale jak se vychodila (a trochu jsem ji promazala), tak dobry. Ale porad premyslim, jestli by byla origos lepsi, treba plynulejsi chod....nicmene ta moje funguje dobre, tak nemam duvod ji menit. Tim chci rict, ze staci 🙂 . Rozdil mezi uzkou a sirokou nevim, ta moje vypada celkem siroce, az budu v nedeli doma, muzu ti ji premerit. Pokud na tvuj stroj pasuji obe, tak me napada, ze ta sirsi lip tu latku chnapne...
@petkasv krasny a ta velur nazehlovacka super!
@caramilla ja kdyz jsem tam nevidela hlavu, tak jsem myslela, ze je segra jeste doma 🙂. A libi se mi ta halenka, co ma Jasmi....ja ji totalne podelala, vsechno krasny, ale obrovsky limec, jak talir, nevim, kde udelali soudruzi chybu 😀 . Ten strih je vcetne svovych pridavku, nebo bez?
@crawler moc gratuluju! A zatim jen potichoucku dodavam, ze budem rodit asi spolu 🙂.

@crawler gratulujem ..dufam,všetko bude ok..a prajem bezproblémové tehotenstvo.. 🙂 🙂