icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

ucitelka70
22. jún 2012

@dugyna - díky za balíček, ešte som všetko neprezrela, iba teraz som prišla do domu, cez obed sme boli v našom lesoparku, potom hodím foto, potom som malého uspala v kočíku a poriadila som si, dcéra zatiaľ vysávala celý dom, aj pozmývala a ja zatiaľ som bola na návšteve na bicykli s malým v susednej ulici u švagrovcoch. Bicykel len tlačím- je manželov - vysoký s vázou, a len tam je sedačka zatiaľ.... tak sa mi bajkujeme..... ale potom dedo ho vezme vždy na hodinku riadne povoziť....

ináč ten balíček gumičiek sa fest vyplatí, krásne sú tam gumičky...... všetci sme mali podobné??? to je dobre, že od lemovacích až po klobúkovú je tam všetko, nabudúce objednám rovno kilo..... a u nás konečne v noci pekne popršalo, tak už dnes sa celkom dá aj dýchať..., hrozné horúčavy sme mali, ešte večer o deviatej bolo 30°C

ngvadi
22. jún 2012

@kuna, potichoučku gratuluju;) a já toho manžela asi znásilnim, abych si tu nepřipadala jako vetřelec :D

kuna
22. jún 2012

@ngvadi dekuju....nahod sexy kosilku, hupsni na nej a bude to 🙂

baarca
22. jún 2012

@kuna @crawler Moc gratuluju a hlavně tfuj, tfuj, tfuj, ať je všechno v pořádku.

ngvadi
22. jún 2012

@kuna, kdybych si vzala sexy kosilku, tak se muz akorat tak pocura smichy:D von na tohle vůbec neni...

crawler
22. jún 2012

@kuna to si děláš srandu 😀 😀 😀 😀 ani nevím, že jsi chtěla druhý mímo ty tajnůstkářko 😀 😵 😵😵 tak taky potichounku gratuluju a ať nám oběma všechno výjde 😀

ucitelka70
22. jún 2012

@ngvadi bolo by to usmievavé dieťatko 😉

kuna
22. jún 2012

@crawler 🙂 Chteli jsme se zacit poradne snazit na podzim, ted jsme se snazili jen trosku a vyslo to 🙂 dekuju a taky nam obema preju to same 🙂. U doktora jsem taky jeste nebyla, tak jsem zvedava, jak jsem daleko, dle mych propoctu taky cca 5tt

ucitelka70
22. jún 2012

pridávam foto z dnešnej prechádzky v parku

monr
22. jún 2012

@kuna aj tebe gratulujem, tiež nech je všetko v poriadku 😉

komisakpd
22. jún 2012

@kuna jej aj tebe blahozelam...hlavne nech to dotiahnete do stastneho a zdraveho konca

petkasv
22. jún 2012

@kuna potichoučku se přidávám ke gratulantům, to je krásný tady se to rozrůstá 🙂

komisakpd
22. jún 2012

a este jedna vec..je ti niekto kto by chcel nico z Mraza..ale narchlo aby latky nevypredali?

ucitelka70
22. jún 2012

@komisakpd jééj, no čo si objavila?

komisakpd
22. jún 2012

@ucitelka70 par latok na suknu 😀

ucitelka70
22. jún 2012

@komisakpd ved ešte ani predošlý balík tu nemáme od mráza :D

caramilla
22. jún 2012

@kuna ha ha ha, ty vtipálku 😀 ségra právě dosedla v USA OK, šimon prý celý let prospal v postýlce ...

A jinak teda gratuluju, tady se to začíná zvrhávat, začínám si myslet, že vás tajně oplodňuje admin 😀 😀 😀

komisakpd
22. jún 2012

@ucitelka70 no neprisiel...ale vela latok ktore som chcela, uz ku koncu objednavky neboli..preto som sa pytala ci chce niekto neico narychlo...napr..
http://www.dumlatek.cz/kolekce-flowers/3549-bav...

ucitelka70
22. jún 2012

@komisakpd akurát som pozerala tabuľku, ty si nemala nič od mráza, ale sú tam ešte prebytky, ale nie na suknu, @season má dve látky v prebytkoch, ružový úplet - z toho materiálu mám v mentolovej farbe - perfektne sa to nosí, ľahučké, nekrčí sa.... ušila som si tričko podľa @terezita, mala som na kúpalisku v taške a ked som sa poobede prezliekala, to tričko nebolo ani dokrčené, vrele doporučujem

daisyr
22. jún 2012

@crawler @kuna jů, holky také vám to moc přeji, ať brzy vidítě srdíčko a hlavně, ať to je co nejvíc v pohodě 😉

michamicha
22. jún 2012

@eldwen auta jsem si ubrala, tak už je to tam akorát 😉

komisakpd
22. jún 2012

@ucitelka70 neviem akosi pozerala, ved som hned vedla teba :D

ucitelka70
22. jún 2012

@komisakpd hehe.... asi nie precízne 😉 nevadí.... a ozaj, ako sa vyvíjajú klbiky?

komisakpd
22. jún 2012

@ucitelka70 dufam ze dobre...idem na kontrolu az po 2 mesiacoch a to az v july..

dankakk
22. jún 2012

@ngvadi
@kuna baby, tichucka gratulka;) nech bobaky rastu ako maju... My sme tiez začali snazilkovat, ale dúfam, že to nebude ako s A- ten sa nám podaril po 4rokoch s pomocou dr... A idem si zmeniť pas🙂

ngvadi
22. jún 2012

tak ještě jeden dnešní výtvor, střapatá sukýnka se širokým nápletem... ještě ji možná zítra olemuju ty kraje právě tím cikcakem žlutou, aby se zvýraznily... párat se to nepáře, tak to ani začišťovat není třeba...

ngvadi
22. jún 2012

@dankakk, mně negratuluj, já ho ještě neznásilnila :DDD asi jsi chtěla napsat crawer ;)

lenasss
22. jún 2012

tak se mi teď vrátil manžel totálně namol a to prý šel k sousedovi na jedno pivo 😖 jak já ho nesnáším.Moc dobře ví jak mi vadí když vypadá takhle.Nemám to ráda kvůli dětem,nemusí ho takhle vidět 😠 už jsem mu jednou slibovala že odejdu tak je asi zítra ten správný čas zabalit kufry a jít.Půjdu se z toho vyspat ani šít mě už nebaví a to jsem měla rozdělanou podložku do kočárku s hračkama na suchý zip a teď se mi ani nechce to dodělávat 😠 😠

lillyzelvicka
22. jún 2012

Ahojky tak já se na Vás jdu kouknout nestíhám Vás dočítat většinou zkouknu fotky a pádím.
Mám novou hračku foťáček tak čas ve kterém jsem s malým fotím 😅 A jinak jsem ve skluzu a vlézt za Váma tak jsem v háji 😀 Tak foto po dnešním dešti
Všechny výtvory jsou krásné těhulkám gratuluju 😅

kuna
22. jún 2012

@caramilla jezisi to neee, kdyby me oplodnil admin, tak by mi to doma asi neproslo 😀

@lenass to me moc mrzi, cim si prochazis ☹

Pred chvilkou jsem to rekla mamce....je sranda, ze clovek to na jednu stranu vytroubi x znamym i neznamym lidem, ale rodine to hlasi pomalu a opatrne 🙂