Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@boudova já teda zavařuju v troubě...mám multifunkční, že v ní dělám všechno a jen do foroty mám jednu leektrickou plotýnku, abych uvařila, kdyby trouba kixla a tu malou plotýnku bych ani ten obr zavařovací hrnec nedala, takže jsem zavařovala normálně v troubě na plechu...😉soli jsem dala od oka - prostě špetku 😉 Ten appír není problém - vem na zkoušku a když Ti bude vyhovat zase koupím 😉 Sestřenky ho kupují už celé roky, takže předpokládám, že ho tam budou mít i nadále 😉 Mě jedno balení vydrží nadlouho - Iškovi střihy jsou malinký - mě se na jeden arch vešly i kalhoty včetně kapes pro muže😉 Jo a není to @caramilla překlep? včera jsem viděla, že tam máš 6 archů - nepřepsal Ti to někdo omylem? 😉 nebo sysli sysli 😉? 😀
@alinn ahá...takže až budu dělat vzorec, kdy budu sčítat za kolik která má ty gumky objednaný, tak se budu posunovat ve sloupcích čili dolar bude v té části vzorečku, který udává cenu lemovky /ta je totiž pořád stejná) a sloupec s nickem bude bez dolaru, aby se přizpůsobil na druhý, třetí,...nick? chápu to spráávně? 😅 😕
mtx a wendy - dneska odesla prvni varka baliku, do tabulky to doplnim, prosim, kdo chtel navic ty dva metry playboyie? Nez je vsechny zabalim a bude pozde 😉
@season - dnes došli látky, díky.....
holky, istý čas budem bez prístupu na net.... kde - tu sa kuknem, keby niečo, tam na email píšte.....
No tak holkýýý!!! Jukla jsem do table a všechny součty už tam jsou 😕 😕 😕 😕 kdo je ta úžasná pracovitá dobrá duše??? já bych se s tím mořila aspoň hodinu!!! ať se přizná ta dušinka a odpouštím jí střižné jako revanš 😉
Holky, na co všechno používáte ty lemovací gumky?
@crawler MTX jsem objednávala už 15.6., minulý týden jsem se snažila tam volat, ale bezúspěšně, dovolala jsem se až včera a paní se omlouvala, že toho mají teď moc a nestíhají, ale snad prý dnes už látky odešlou
moc díky za nabídku, uvidím kolik toho bude, spíš mám představu, že to jistí nocovka 🙂
Ahojte, chcem sa opýtať tie čo ste si robili nosiče, čo ste dali ako výpln do tej časti okolo pása aby to bolo pevné?
@janula18 já ještě nic takovýho nešila, ale kamarádka tam řeže pruhy z karimatky
@karchinka kdybys to nenapsala,ani nepoznám, že se ti něco vlní, ty vlny se na mrněti pěkně vyrovnaly. A si šikula tyjo, takhle si udělat střih. I ty šaty jsou super! A plínky a vůbec!
jo a dneska jsem byla na kontrole, mrně je v pořádku, cesty má připravený, podle výrazu dr skoro až moc, tak prý při prvních kontrakcích na nic nečekat, aby jsme to stihli, tak šup ženský, hažte sem nějaký fóry ať už to máme za sebou😉
Tuhle diskusi fakt miluju 🙂 , včera jste mě tak inspirovaly s těmi třešňovými marmeládami, že jsem se taky vrhla do kila třešní, které jsme měli v lednici a nikdo si jich už nevšímal a povedla se mi výýýborná marmeláda 🙂 🙂 použila jsem gelfix 2:1
ještě mě zaujaly ty sušené třešně od @eldwen napíšeš prosím postup?

@boudova zavařuju v troubě a není problém