Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@sinala nechápu 😕 to podací číslo vypadá takhle BX0476771858X232
@michamicha promiň, některé pod. čísla mají cz, umaž si čísla za x 😀 😀 😀
@michamicha to 232
@michamicha zkontroluju, jestli jsm eho nenapsala spatne - bylo tam navic to poslendi trojcisli, v tabulce to upravim
@michamicha aha, uz jste to tu vyresily 😉
@sinala díky za radu, už se mi to ukázalo, akorát teda dneska nikdo nezvonil a píšou tam, že prý neúspěšný pokus a ani lístek do schránky nehodili 😠
holky, nemáte někdo odkaz na tabulku, jak se dělalo mtx + wendy + jysk? už ani nevím, kdo to dělal, ale dneska sem si látky u sufika vyzvedla a říkám si, kde sem se to uklikla, že sem si objednala modrej srdíčkovej oboulíc :D
@lilly2711 jasne, zvlast som nasivala lastin na OL a potom znovu na OL patent. (ale vypla som nozik). ono sa ten lastin da nasit aj rovnym stehom (mam tak prve haremaky usite, drzi a nepara sa to a ani netrha https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zojec/album/... ) , cik cak to zasival popri gumicke , obskakoval ju 🙂 ale s OL mi to prislo jednoduchsie 🙂 vyskusaj a uvidis 🙂 ono zavisi aj aka siroka gumicka ti pride 🙂 ja mam taku uzku a ked ju natiahnem tak je fakt velmi tenucka..
cely tento postup bol aj u mna cista improvizacia.. 🙂 navody v ottobre rozumiem na 50%, takze zvysok improvizujem.. dnes som sila z burdy klobuk a teda mala som problem aj s cestinou :D ale zvladla som ho.. zajtra hodim foto 😉 no mam pocit, ze malej padne rovno ku krku , nejak som neodhadla velkost 😕
Ahoj, krásné popelíny, což? 😀 http://www.dumlatek.cz/218-bavlna-vzor-kytky
Jinak nevím, jestli jsem dávala fotku recyklo džín 😀 pro D...
@rina76 Jééé rak ta kravička je naprosto božíííí 😵 😵
@palosek gaťky 😵 😵
@petkasv jej tak to naštve 😒 tak jedině nastavit 😉
@boudova já se loni na to propasírování vyprdla bo s tím těhu břichem se mi nechtělo stát u plotny dýl než bylo nezbytně nutné(a taky jsem ji dělala poprvé) a je teda fakt že se ta marmoška moc nejí 😅 narozdíl od ostatních takže příště určo propasíruju 🙂
@vevercam tríča úplně náááádhernýýýýýý 😵 😵
já dodělala ty kalhoty pro prcka a pak si ještě poručil červený šortky tak ty jsem taky zmákla,ale hned ráno si je navlíknul a nechce je sundat 😀 takže fotky hodím časem 😉

@vevercam super věci i sluníčka 🙂 , kde hledáš ty obrázky na aplikace, jednoduché a efektní, moc hezké 😀