Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
je to Dadka
Ahoj, taky se jdu trošku pochlubit, co jsem za poslední dobu stvořila. Moc vám chci poděkovat za typy s kráčející patkou a dvojjehlou. Jsem fakt nadšenááá!!!!
Odladila jsem střih na hrozně příjemné tríčo s krátkým rukávem, tak jsem si jich našila několik, k tomu sukni z Mylly proužků. Kompletek pro prcka a nakonec karkulkový úlet pro mne.Jo a ještě šaty pro neteř.
Omlouvám se za sežvejkanost, některé kousky jsou vytažené z koše na prádlo, před vyžehlením.
@zikie Krásné to máš a ta Karkulka je fakt boží, já nad ní přemýšlím už od chvíle, kdy se u Jehličky objevila poprvé a odolávám, odolávám.. 😀 Jo a prosím Tě, ta tyrkysová teplákovina je vysrážená nebo ne? Abych z toho nestřihla a pak se nedivila, že je to malé. 😀
a přidávám svůj poslední počit - tunikošaty podle Ottobre
ty jsou božíííí 😵 😵 😵 😵 😵 http://www.myllymuksut.com/tricot-kirahvit-p-20...
@zikie prosím tě, ten střih na tílka (ty 3 boží kousky) máš odkud?
@michamicha No, to jsem tak nějak napůl obšlehla z trička co mám a pak nějak podle oka doladila.Není na tom vůbec nic, je to jen ze dvou kusů, ramenní šev je do obloučku a pak výkus na ruce,vpředu aby to líp sedělo víc vykrojený. Ale sedí strašně příjemně. Můžu ti ho případně obkreslit a poslat. Mám ho tak ve velikosti 34-36, ale jak jsem psala, není na tom nic světoborného.
holky vkládám tabulku na nitě a ostatní věci z polimexu, kromě látek, protože ty se musí brát po celých rolích 😠 tj. 80 - 100 m.
Holky ze Slovenska můžete taky objednávat, pokud se vám to vyplatí, viz. podmínky
@animal Tak teda čepky mně pobavily, ze mně tu leje pot a ty mi sem hodíš ještě čepicu 😀 😀 😀 Ale jsou krásnééé 🙂

@daisyr já sem fakt už nebudu chodit... ještě jsem nic neušila a už bych si mohla otevřít obchod s látkami... ale ti hrošíci jsou vážně BOŽÍ!!!! tak uvidím, jestli mám dost pevnou vůli 😎