icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

sufik1
2. júl 2012

@animal, @stassy, @zikie výtvory úchvytané.

Já přihazuju svůj. Taška na golfáče cestovní. Aby se nezasvinil kufr auta, bo jezdím kdejakým bordelem a hlavně aby se daly dát na střechu, když už v kufru fakt není místo a aby na ně nepršelo....

maly_prcek
2. júl 2012

MUCHOMŮRKY!!!! http://www.myllymuksut.com/tricot-cottonelastha... 😵 😵 😵
Honem to dohoďte, jinak to budu muset vzít celé a oblíkat si to sama a to bych teda @terezita nepřála 😀

A bambus. proužky vám nefrčí, budu muset hodit motivační foto 😀

michamicha
2. júl 2012

teda, jsem se zařekla, že už se žádný hromady nezúčastním a vono to nejde 😢 😢 😢 ty látky jsou tak krásný, že je tam nemůžu přece nechat 😀 😀 😀 no a když se mi manžel dneska pochlubil, že dostane velký prémošky, tak si ještě Mylly objednám a pak už fakt končim, nebo mě vyhodí z baráku 😀 😀 😀

michamicha
2. júl 2012

a ještě fotky v akci 😎 dneska byl nějakej vychechtanej 😀 😀 😀

palosek
3. júl 2012

Nějak se těch tabulek sesbíralo 😀 Tak se pridám s nabídkou.......potřebuji si NUTĚ objednat ze Stoklasy, pokud se někdo chcete přidat, písněte IP. Když se vás sesbírá víc, tabulku udělám 😀

lenasss
3. júl 2012

prosím vás co je ten coolmax? a asi zruším hromádku na MTX protože se objevilo mylly a raději objednám tam MTX hromádek ještě bude 😀 😀 😀

zojec
3. júl 2012

@lenasss je to stay dry vrstva, vacisnou sa pouziva do plienok.. nie je to "chlpate" ako flis a ani ako suede... ma to take akoby stvroceky na odvetranie.. niekedy tots boots robilo take stay dry vkladacky.. alebo su z toho aj dresy positte mam pocit 🙂

lenasss
3. júl 2012

@zojec děkuji za vysvětlení 🙂 tak to vážně nepotřebuji 😀 😀

lucijan
3. júl 2012

@lenasss ajaj zrovna jsem dneska vstala s tím, že si prostě ten růžovo-bílej proužek z tvý tabulky zasloužím děj se co děj 🙂

zojec
3. júl 2012

@lenasss a si usetrila 😀 😀

lenasss
3. júl 2012

@lucijan tak já ji nechám a uvidíme co se nazbírá a když tak objednám 😀

lenasss
3. júl 2012

@zojec 😀 😀 😀 😀 s tabulkou mylly vážně neušetřím tak za to naházím zase něco jiného 😀 😀

katka82
3. júl 2012

Ahojky 🙂
kráááásný výtvory 😵 😵 já místo šití teď po 2 večery vařila třešnovou a rybízovou šťávu 😉 mam toho dobře 7 litrů a třešně už nechci ani vidět 😝 😀 😀
@zikie to tríčo je naprosto super 😵 jestli bych mohla tak škemrám o střih 😅 😀 😀

lucijan
3. júl 2012

@zikie já bych ten střih taky chtěla, děkuju

palosek
3. júl 2012

@zikie😀 taky bych prosila o střih, jestli je to možné, díky 😉

zikie
3. júl 2012

Teda holky, vy mi dáváte!!!! 🙂)) @palosek pošli mi do IP adresu.

petkasv
3. júl 2012

@maly_prcek a ty ježcci, to je boží 🙂 já bambusový proužek beru, ještě jsem neměla moc času do tabulky zabřednout, včera nám instalovali satelit a vůbec se jim to nepovidlo a chlap má dovolenou a rozhodli jsme se předělat koupelny, hnus, hrozný a do toho přijela má babi, protože děda je na tom fakt bídně a nemůže být doma sama a neustále otravuje že chce to pravnouče vidět ☹ chjo ☹

animal
3. júl 2012

@maly_prcek takhle to s čepicema dopadá, když nemám čas šít a pořadník se stále rozšiřuje a důležitější věci předbíhají ve frontě 😀 😀

sisa.b
3. júl 2012

kde je tabuľka mylly? 😅

lilly2711
3. júl 2012

Cafte zienky, brutálne nič nestíham, tak len absolútne odfláknute fotky mojich výtvorov. V skutočnosti oveeeeľa krjšie 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zojec háremky ušité, tvrdo odskúšané a som nadšená....foto neskôr.

mimo toho stále šijem, ak sa dá. Vonku máme nanič počasie, v kuse prší, je zlý tlak, Nellie plače a plače deň-noc, zle sa jej dýcha je udychčaná a nanič, takže večer ju uložím a od 21. - 0.30 rana som pri nej bola 11 krát !!!

lilly2711
3. júl 2012

A vynútená foto na mrzutej modelke 😀 😀

beky52
3. júl 2012

@lilly2711 krásne si pošila..užasná malinká...pekné látočky 🙂

ngvadi
3. júl 2012

@daisyr jupííí, mylly, akorát teda tu hnědou zrovna životně potřebuju :(( a nad limetkou jsem zrovna uvažovala, aaaachjo...

jo a třikrát hurááá, mtx se dneska vyexpedoval ;) a dokonce na správnou adresu, hehe🙂 (mtx má trochu problém, že objednávám jednou do prahy a jednou do jindřicháče a klasicky mi to posílá na tu druhou než uvedu) tak by mohl zejtra dorazit... tak můžete bedlivě sledovat tabulku, jestli budou nějaký změny v kilech ;)

sufik1
3. júl 2012

wendy má nové potisky. http://www.produktservis.com/katalog/wendy/jedn... Mi se líbí ti pejsci v letadle. ale ty Eifilovky jsou něco žužu pro @terezita 😝 a pejsky mají i oboulíc, neuděláme hromadu?

a mtx má mega slevy 50ˇ% http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...

že já tam koukám...

terezita
3. júl 2012

@sufik1 jeee, ti pejsci v letadle se mi libi taky!!!
a neprudte tu furt s tema zuzuuu hadrama.. dyt je takova spousta krasnych jinych barvicek!! 😀 😀 😀

sufik1
3. júl 2012

@terezita no počkej počkej, mám dneska na sobě zelené triko, na něm pár růžových kytiček a ty že je to moc růžový 😉

boudova
3. júl 2012

@terezita prosím, prosím - pošleš mi balíček? už mám ruku v rychtyku, tak můžu zašít šít 😎

michamicha
3. júl 2012

@sufik1 pejsi jsou pěkný, ale líbí se mi na krému 🙂

sufik1
3. júl 2012

@michamicha mají na bílý, banánu, zelené, modré, krému... já bych radši oboulíc... Ten jednolíc nic moc kvalita.