Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@beky52 hrušky jsou na to super 🙂 taky dělám bez cukru, sice i bez soli, ale ty naše jsou hodně sladké, a jsou takhle samotný skvělý 🙂 babička je nakládá do rumu, nebo do čeho,ale to jaksi už třetí rok nebudu moc, takže samotný hrušky josu nej 🙂
Holky mé poslední počiny, dneska šití pro chlapa 🙂 tričko z piké na bubnování, a trenýrky 🙂 jo apak jsem zavařovala, zavařovala, zavařovala, hrozný, nechápu že máme tak velkou familii
holky jste zlatý, moc děkuju za gratulace. Nevíte kde se dá koupit silikonový kroužek na dudlík? Malá dostala 2 nový dudliky a já bych jí ráda udělala šňůrku ala @terezita...
Holky mám otázku, chtěla bych to podzimní Ottobre, ale kde ho mám sehnat, na Pattit bude za dlouho, tak prosím, kde ho mám sehnat 🙂
@petkasv primo od pramene. www.ottobredesign.com
ahojte a da sa ottobre kupit aj v SK ?
babulky vy mate tak krasne vytvory....ach jo...
@anielik ja som Ottobre kupovala v Nitre v knihkupectve Panta Rhei, mavaju aj detsky aj damsky. Ale dostavaju ho cca 2 tyzdne neskôr ako sa objavi na nete, mozno aj dlhsie trva lez dorazi do predajne, ale da sa zohnat
@lillyzelvicka nádherne si ich zkombinovala..je to uplet? alebo bavlna?
@beky52 děkuju je to bavlna
@dugyna no ja to stale hovorim ze stvrty rok na materskej mi likviduje sedu koru 😀 😖
http://www.syridlo-predaj.sk/

@beky52 ano žádný cukr a sůl můžeš a nemusíš dávat. Pouze zalít vodou a sterilizovat. Hrušky odzkoušené nemám, ale jít by to mohlo.