Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Ta MYLLY TABULKA je nějaká posesouvaná 😕 😒 😒
Vlastne prišiel nám uz nejaky mail ohľadne platby??? Nejak nestiham posledné dva týždne... Zacal nám rezim:( oducam A od nocneho kojenia a denného a vecerneho zaspavanie na cicke ( to všetko kvôli zubom:( - začali sa mu demineralizovat a kazit:( a to chudiatko moje nic sladké neje, nepije vôbec čaje, len cistu vodu... ) hrozne ma to vzalo. Cistime zubky 3xdenne, po kazdom jedle vytieram gazou a vecer ked zaspi natieram takým gelom. Chudiatko uz pisti len sa blížim s kefkou:(
@maly_prcek jako někdo mě z mylly vymazal úplně, jsem čuměla jak blázen, že se nemůžu najít a já tamprostě nebyla. Někdo mi nepřál kopu patentů 😀
@maly_prcek včem to otvíráš, zkus explorel, já ho používám na zobrazování těch tabulek, jinak používám Operu
@animal Mám Firefox... Ha - a už je to normální 😕 Já měla vážně jenom jeden Cool Lemon 😀
mám tu nějaké potencionální přebytky gumiček, abychom mohly objednat.
[b]
šíře 18mm; cena 5,40 Kč/m[/b]
sytá červená 3m
červená 13m
bílá 10m
růžová světle 10m
modrá 10m
krémová sv 7m
růžová neonově 12m
zelená ostrá 6m
[b]
šíře 19mm, cena 7,08 Kč/m[/b]
bordó 6m
má někdo zájem?
@maly_prcek mozilla mi taky kdysi blbla
a ještě tu mám 15m dírkované pruženky
@sinala no demineralizovana sklovina je taka kriedovo biela, nemusí byt cela, sú tam take plochy. A začínajúci kaz je taka zlta ploska- vacsinou pri dasienku, vyzera to ako zubny kamen. No a šíri sa to veľmi rychlo:( nám sa na hornej dvojke uz spravila dierka:( som z toho hrozne nestastna, A začali zubky rast dost neskoro no a kaz má na takom, čo má v puse asi 4 mesiace. Keby bol na sladkych vodách pochopim:( aj kefku mal svoju od pol roka, síce ju pouzival ako hryzatko ale pouzival...
Nechtěla byste některá 4ks nití Hard 5000y v odstínu tyrkysová? http://www.sicistroje-shop.cz/hard-nit-kod-1749...
Mě dneska přišly, ale na můj vkus je to moc dozelena, já bych radši tmavší, do petrol.. 😀
@ngvadi Jasmí má taky na předním zubu žlutou skvrnu už asi 3/4 roku, manžel říká, že to "je jen flek". Já to teda doufám , protože to by byly ošklivý fotky na fler 😀 😀 😀 My máme debilního zubaře, se nechce Jasmínce do pusy podívat, prý děti řeší od 3 let:( Takže asi hledat někoho jinýho, ale koho a kde , že 😠 Kamarád manžela je zubař, malý děti ale nesnáší a jasmínku prý nechce ☹
@caramilla ja som si tiez myslela že je to len fliacik... Normálne som ho umyla a on nemizol :( tak som to chcela nechtom zoskrabkat a zistila som, že uz je tam priehlbina:( utekali sme k dr. Mame speci detskú zubarku, je skvelá. Nekazala skončiť s nočnyn dojcenim, ale mám pusu vytierat aj po nocnom... No a to je nereálne uz teraz nie to ešte ked vyjdú ďalšie zuby... Je to morda tie zuby. Nie nadarmo- zuby, pohroma huby:(
@boudova jj, jsou volne, takze jsou Tvoje, diky. 🙂
@piece Co bys rada dorovnala? Napis mi to do IP, Lukre je ode dneska mimo, pristup mam jen ja. ;)
To plati i pro ostatni - kdybyste se nektera jeste chtele ujmout prebytku, napiste mi. Taky poprosim o rychle zaplaceni, podklady jsou napsane v tabulce.
Jo a jsou tam dve polozky, u kterych je potreba zkrouhnout mnozstvi, tak si to prosim nekdo dobrovolne zredukujte nebo smikneme kousek vsem. 🙂
Dekuju.

@beky52 jeminenku ja som zabudla!!!