Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lillyzelvicka super zelená 😀 😀
chválím výtvory.
a něco pro vášnivé fotografky, tahající s sebou nejen foťák, ale i objektivy http://www.makeit-loveit.com/2012/03/turn-a-pur...
a já jsem propadla pletení jsem včera zjistila že mě to u toho stroje jaksi nebaví a už jsem měla v ruce jehlice se budu muset přestěhovat do diskuze "pleteme vše a syslíme vlnu a jehlice " 😀 😀 😀 jsem jen jak mlsnej kocour čekala až půjde manža spát a hned jsem šupla k počítači a objednala vlnu a jehlice a ten lanolin než ho seženu u nás v lékárně 😅 ale ted jsu šít musím dodělat ty plíny potom hodím, fotku toho kopce co jich bude. 🙂
@ucitelka70 Ahoj, to je mi líto ☹ zkusím poslat dneska znova (je to velký soubor), pak už mě napadá jen pošta 🙂 pošli mi do IP adresu a pošlu ti to v papírové podobě. Co ty na to? 😉
tak MTX odesláno.Předpokládám že tu zítra bude 🙂 musím tedy do města pro peníze mi kartu nevezme nemá tu signál už minule mě upozorňoval 😀 😀
objednávka VTC - @seeason - doplnila som niečo k lemovacím gumičkám, dúfam, že baby si ešte dopíšu, aby sa objednalo, viac už naozaj neviem, a dala komentár k unipol nitiam oranžovým, ak sa nikto nechce deliť, ja zoberiem celý balík reflexnej oranžovej, na štepovanie chcem, dúfam, že budú dobré, nemám s tými niťami skúsenosti
@ucitelka70 hodila som si tam z tych lemovaciek po 7m. je to biela a cierna.. do ciernej uz nebude chybat nic, pokial si vezmes ty tie 3. navyse.. k bielej sa najde niekto na 5metrov??
chyba este 10m ku tmavosedej klobukovej gume.. nikto?? fakt sa mi nechce brat 20m 🙂 mam doma este 40metrov bezovej 🙂 alebo my 4 co sme tam, nerozdelime si to medzi seba??
moje dnešní záživné šití ☹ jak já ty plíny nesnááááášííííím 😠 😠 ale vždycky na to zapomenu a nastřihnu na 50 plen 😀 😀 ještě budu šít celou noc a celý den.
Jak mě je špatně asi na mě něco leze mám zimnici bolí mě už tři dny hlava,včera mi bylo zle z oběda dneska jsem se na něj podívala a raději ještě neobědvala a pořád mám 37.00 ☹ ☹ ☹

@komisakpd nerozumiem otazke. S dlhsimi v porovnani s cim?