Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla ...ještě před týdnem bych napsala..."závidím tak čistotný dítě"...teď ale nezávidím, jsem děsně ráda, že je D v pořádku, ikdyž často jako prase 😀 😀 😀 😀 I když pozor....dnes jsme byli gratulovat na svatbě...a ona až do večera vydržela čistá...šaty...krom toho, že šlápla do "!hovna"...takže dobrý, ne??? 😅 😅 😅
@katkaela Polášek...je také dobrý 😀 😀 😀 Já jsem z jersey (dadky) už ušila kalhotky malé i sobě...mám střih na tři švy (pajcnutý z kupných nejmen. zn) 😀 A paráda...ale asi by to fakt chtělo olemovat (úzkou lem.gum). A do třiček se také hodlám pustit....jěště na zítra dochystat svokre 😀 oslavu 70-tky...a pak si našiju kalhotek.... 😀 😀 😀 😀 😉
@petkasv jo, chystám se zase doma, s porodní asistentkou, když bude na začátku porodu všechno ok
@lenasss kup si stroj, kočár můžeš zkusit ukecat na jaře, že po zimě je zničenej 😀 😀 A pletení a háčkování mě chytá pravidelně s podzimem, to pak před usnutím místo na šití myslím na to, jak zkombinovat proužky na čepicích 🙂
@veronik77 😀 chtěly, nechtěly...ještě na ně prostě nedošlo 😀 To víš, že jim našiju 😉 A pak přiobjednám dadku 😅 😅 Musí mi nachystat ty, které se jim nejlíp nosí...a podle nich udělám střih....budou je mít bavlněné, bez jakýchkoli umělin, 😀 ...toť má vize...ale nejspíš to dopadne tak, že ušiju jedny a když bude nezájem, tak pokračovat nebudu 😎
Dobrou noc 😵
Baby, poznate toto tricko? Kde sa dá kupit? Alebo ako ho usit, ako to vyzera??? http://www.facebook.com/pages/Bondtričko-porodn...
@dankakk no to je super a proklikala jsem se sem http://www.ladavyvialova.cz/cs/clanek/bondtriko
@mooncaa ještě odkaz co 😀 😀 http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/kombinovane...
@sufik1 dik za info ohledne sustakoviny, nekdy si ji objednam a zkusim. Akorat to asi nebude v dohledne dobe, tak jestli na to moc nespechas, tak se pak ozvu 🙂
@caramilla ty teplacky jsou s tou kyti latkou super, tu aplikaci asi taky pajcnu. Ja mam prave rada hezke teplaky, protoze v nich dite doma chodi od podzimu do jara, tak at muzu kochat oko 🙂
vic si nepamatuju, docitam vas prubezne na mobilu. Ale chystam se i sit, behem dvou tydnu chci usit ksiltovku pro dite a podsedak na zidli - cestovni nahrada jidelni zidle. Pak dam foto.
Holky tak jsem vytáhla stroj, mám otázku, co dělám špatně,když šiju z úpletu od Wendy, tak mi nová normální jehla dělá šílený dírky, musela jsem kousek odpárat a jsou tam dírky jak do pr... nevim co mám dělat jinýho 😖
Ahoj, jsem tu hoooodně dlouho nebyla a stroje jsou od 11.7. zavřený ve skříni, nebyl čas ani nálada na šití 😔 dneska jsem dočetla maily, tady v diskuzi to fakt nedám těch asi 200 stránek 😅 takže počkám na balíček Mylly a pak se zase vrhnu na šití, už mi to fakt moc chybí 😵

@veronik77 Ahoj, jsem tu jen na skok...D se vrací do normálu...asi už ten otřes odeznívá, Díky Bohu. Vím, co to je "úraz hlavy". Pracuji s tím denně... 😀 teda půl úvazkem 😅 😅 , tak jsem strašně ráda, že to nebylo nic horšího...a snad se z toho už nic nevyvine...nemělo by... 😉