icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

palosek
27. aug 2012

@terezita ...jako střihy pěkné, ale myslím, že tu to zvládne skoro každá už bez nich 😅 😀 😀 😀

ucitelka70
27. aug 2012

baby, niečo na inšpiráciu http://ullekas.blogspot.sk/

petkasv
27. aug 2012

Holky moje poslední háčkování, včera a předevčírem, čepky jsou volné 🙂

michamicha
27. aug 2012

ahoj, neběží teď nějaká hromadka na MTX? Dneska mi přišlo mailem, že mají slevy na potisky a celkem bych si tam vybrala 🙂

boudova
27. aug 2012

@petkasv ta hnědorůžová kombinace je k sežráníííííí 🙂

petkasv
27. aug 2012

@boudova ooo děkuji, taky se mi moc líbí 🙂 jen tona tom focení moc nevyniklo ☹

baarca
27. aug 2012

@terezita Tak vem holčičí a já vezmu klučičí a pak si to prohodíme 😉 Už jsem na ně taky koukala na Vorschau minulý týden. A teda líbí se mi ta nová skřítkovská série, tak to aby si pořídila dalšího skřítka 😀

piecee
27. aug 2012

@lenasss ty brďo chudák má v hlavě akorát bordel :( se nedivím že to rozdýcháváš....

@petkasv krásný čepičky mooc

lucijan
27. aug 2012

@petkasv máš teda rychlý ruce 🙂 růžovo-hnědá se mi taky moc líbí!

daisyr
27. aug 2012

@ngvadi dle informací z jara, kdy mi odpovídali hlavně na to merino limet, tak by to mělo být zkraje podzima září-říjen, takže nevím ve skutečnosti, jak to stihnout. Ale vzhledem k tomu, že jim tam zase další odstíny zmizly, tak si myslím, že se budou před zimou snad snažit 🙂 Případně jim zkus napsat mail a poptat se. 😉

petkasv
27. aug 2012

holky díky, růžovo hnědá je merino 🙂 ale Bětka má naní malou kebuli, tak mě to mrzí ☹ je na OH 46-49 🙂

caramilla
27. aug 2012

oblékly byste své 2leté holčičce toto? http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=56799353&tab=2
Beru zpět, hello kitty je vkusná a krásná kočička a holčičky oblékané od hlavy k patě do kittyn je oproti tomuto normální a vkusné. Za toto by se mělo zavírat za pedofilii! 😝

petkasv
27. aug 2012

Holky kdyby jste některá chtěla z vlnapu Glorii http://www.vlnap.cz/DetailZbozi.aspx?pID=41 tak jí tu mám spoustu klubíček, nějak jsem tenkrát ustřelila, ale je to spíš na pletení, než háčkování 🙂 si myslím, tak se ozvěte 🙂

palosek
27. aug 2012

@caramilla ..můj ty smutku...to je děs... 😠 😠 😠 ALe...kam by padalo hovínko u neodplenkovaných??? 😅 😅 😅 😅

petkasv
27. aug 2012

@caramilla hele tohle bych si nevzala ani já, natož moje dítě, tohle je děsný ☹

sinala
27. aug 2012

@piecee já jsem šila zde foto https://www.modrykonik.cz/fotoblog/sinala/album... je fakt, že je takové trochu holčičí, ale dá se to, určitě budu šít dál 😀 . Mám i žabičkový prací kord a hnědé žáby, koupené pro něho. 😀

petkasv
27. aug 2012

@palosek no to já mám teď problém, malé padají všechny džíny které máme, jediný který jí jakž takž drží jsou na půl roční slečnu 🙂 ale ty mají kratší nohavice, takže to je na houby ☹ všechny kalhoty počítají s tím že dítě v nich bude mít plínu a tím pádem jí to všude padá ☹

palosek
27. aug 2012

@petkasv krása...se fakt nudíš 😀 😀 😀 My máme ještě tu první dobrou...a...je skvělá a moc oblíbená...chtěla ji nosit i v těch vedrech 😀 😀 😀, což jsme jí teda vymluvili 😀 😀 😀

palosek
27. aug 2012

@petkasv ...to je B šikovná... D už taky nechce plínu ani do auta....zajde před cestou na záchod...a v poho vydrží i delší cestu...plenky používáme vlastně jen na spaní... 😉

petkasv
27. aug 2012

@palosek Pavli ona je bez plín od 13m 🙂 je to super, na noc jí má, to jo 🙂 ale odpo spaní zvládá v pohodě, už ani nevím kdy se mi naposedy počůrala 🙂 a jak jsme jezdili za tchánem do prahy tak byla taky bez plín a hodinu a půl v autě zvládla v pohodě 🙂 je šikovná ale te´d na podzim to bude právě problém s oblečením 😖

animal
27. aug 2012

@caramilla no to je hnus

palosek
27. aug 2012

@petkasv ...šikulka 😀 ..Tak to jí budeš muset něco našít... 😀 😉

animal
27. aug 2012

@petkasv krásné, jsi rychlík

sinala
27. aug 2012

@petkasv kdysi jsem čůrala s holkama i v -10, byly oblečené v kombinéze a v obchodě se jim vzpomnělo, že chtějí 😀 . Nechat vozík i s nákupem v obchodě a honem ven 😀 . A nikdy nenastydly....

petkasv
27. aug 2012

@palosek no na léto měla ty harémky a dobrý, ale dneska ráno jsem musela na jaterní testy a byla fakt v 7ráno kosa, normálně jsem přemýšlela že jí dám do kočáru fusak a pak mi došlo vždyť máme SOFT 🙂

kuna
27. aug 2012

@caramilla tohle bych své holčičce neoblíkla v žádném věku...(blijícísmajlík)

kuna
27. aug 2012

ještě má paní i sukýnku, ale ta mi ve srovnání s kraťasama přijde úplně decentní a všezahalující 😀 😀
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=55707034&tab=2

animal
27. aug 2012

@kuna neřekla bych 😀 😀 😀

palosek
27. aug 2012

@kuna ...za mě tento styl taky ne...v žádném věku 😝

michamicha
27. aug 2012

@kuna ta je teda echt hnusná 😝 😝