Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@katka82 no já nevím jsem strašnej smolař nebo ty moje úrazy jsou dané tím že moc spěchám chci mít vše hotové a nejraději hned a tak to potom dopadá 😀 😀 😀
jsem našla vespod skříně odstřižky z MTX co jsem kdysi objednala a už máme tričko a bodyno ještě je teda dodělat až kluci zase usnou.Viděli jste někdo v poslední době v MTX ty odstřižky? nebo to byla minule náhoda?Byli tam vážně kusy látek ještě to nemám ani zpracované 😅
prosím vás vy tu víte všechno 😀 když mi ta spálenina začala hnisat co s tím?je to veliké 3cm a ta zahnisaná je tak 2cm 😖
@petkasv aj môj vnúčik je od 11 bez plienok, ale všade chodievame s nočníkom, teraz cez víkend bol u nás taký pekný program, ako sa žilo dakedy, také tábory, varilo sa, lukostrelba atd.... tak aj na amfiteátri bolo také divadlo, náš malý princ na schodoch zahlásil o-o-o- to znamená na nočník, tak naštastie len cikal, neviem, kde by sme s kakou behali..... ale potom aj tri hodiny vydrží...
@lenasss ináč na popáleniny je najlepšie med, hned ako sa popáliš, natrieš medom, ani pluzgier nevznikne, ale natieraj to poctivo medíkom aj viackrát denne
@zojec krása, tvoj Miško je krásny, veľmi pekne si ušila, super
@animal díky za info zeptám se doktorky dneska co by na to dala a zítra jdu stejně ještě na kontrolu s těma prstama tak tam se můžu taky zeptat.No jo jsem vemeno 😀 😀 😀 😀
Včera přišel manžel prý jak se pozná zlomený prst a tak jsem jen protočila panenky a začala se smát,protože se už můžeme normálně odtěhovat na chýru 😀 😀 😀 ale nakonec to zlomené nebylo 😀 😀 ale naražený ho má fest 😀 😀 😀 tloukl latě na střechu a skřížilo se mu to a dostal do prstu místo do hřebíku tím nejtěžším kladivem co doma máme 😅
@sinala mě teďka říkala sousedka, co se jí taky malý hardy cuchaly, že je důležitý, aby se všechny nitě odvíjely stejným směrem, pak že to šije dobře.. Já to ještě nestihla zkusit, ale ty malý se mi taky trhaly, tak doufám, že tohle byl ten problém, mám jich nasyslíno docela dost ze strimy 😒

vsetkym novopecenym maminkam blahozelam a prajem vela stasticka a zdravicka