Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla Řekla bych, že je kombinací obojího. 😀 S ohledem na Tebe mě to mrzí, ale co jsem slyšela, tak mě to chování nepřekvapuje. 😖 Hláška, že nemá peníze je koukám její oblíbená a používá ji kde může.. Ovšem záhadou tedy je, jak je možné, že může nakupovat u Lusindy položky v cenách za tisíce.. a šátky na nošení dětí k tomu.. To jen, abych prozradila, odkud ji znám. 😀 😀 😀
@sinala Dorazilo včera, děkuju moc. 🙂
@caramilla ale s takovým jednáním by mela dostat aspon neutrální hodnocení, když se budou na fleru všichni jenom chvlit tak je pak hodnocení k ničemu...já se jednou vytrestala posláním balíku dřív, než přišla platba. Nakonec peníze po urgenci přišly, ale už to nedělám a dvakrát se mi to vyplatilo!
@caramilla Peti tak to jsi mě dostala že jsou kámošky 😝
a paní Erinečku nech plavat asi má svůj svůj svět zařaď ji do nevhodných nakupujících a máš klid ať si trhne nohou
jinak už mám doma mašinku tak si jdu hrát 😀
@bobet no, tak aby se v bordelu moc nezapotilo, ne? 😀 😀 😀
@stassy hm, super... přesně - ona si ode mě objednávala svého času každou hezkou novou dlouhou sukni, třeba za 2 - 3 tisíce měsíčně. Ale pak že musí počkat do MD. S tím, že vím, že si současně objednávala ještě od "sluší ti to", prostě každý měsíc si koupila třeba 5 sukní... Tak ať mi nepláče, že na to nemá. Nemám problém výjimečně počkat do MD, dělám to dost často, ale princim je ten - zeptám se, než objednám, pokud souhlasí, objednám.... ale objednám, měsíce dělám mrtvého brouka, na mé dotazy odpovím "také při mateřské pracuju, nemám čas chodit na mejly, to určitě znáte" a po dalších 14 dnech odpoví, že nemá peníze, tak to sorry, to je fakt moc... přesto jsem jí počkala! Zaplatila, zboží jsem odeslala a další den udělala novou objednávku, výslovně jsem jí napsala "splatnost je 14 dní", a za 14 dní? .... škoda písmenek 😀 😀 😀 😀 To jsem se už naštvala a napsala jsem jí velmi mile "chápu, že při mateřské je to těžké, je třeba si objednávat to, na co máte peníze připravené. Chápu, že se může stát, nevadí, objednávku stornujeme a až po mateřské budete mít peníze, můžete si sukýnku znovu objednat", okamžitě jsem stornovala a do 10 ti minut jsem měla prachy na účtě 😀 😀 😀 Měla asi 3 objednávky a jak jsem to 3x měnila, započítala jsem jí omylem 2x poštovné, načež mi přišel mejl typu "udám tě, kde můžu, ty podvodnice jedna nehorázná" ... peníze jsem jí do 5ti minut s omluvou vrátila... nato chtěla pak ty věci zadarmo... no, prostě fakt jen ty mejly s ní byly na 3 hodiny mého drahoceného času!
A to podotýkám, že jsem se za celou naší komunikaci asi 10x za něco omlouvala 😀 😀 😀 😀 😀 ona nikdy, vše z její strany bylo totiž přece OK, ne? 😀
@lillyzelvicka ZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVIDÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
napiš dojmy!
Erinečičičičičpipipička se před 14 dny ptala na balonovou sukýnku 😀 Ale já jí pošlu v obálce jedině tak nas..... 😀
@caramilla měla ses na ní v...... to to je mazec Peti taky se učím být zlá bohužel nejde vyhovět všem o to víc mě ale naštve když chci někomu vyhovět a on pak dělá mrtvého nrouka jak píšeš 🙄
@stassy nasla jsme odkaz na nejake longiesy http://hajkovic.jex.cz/menu/vlnacky-2/popisy-na... myslim, ze tys je chtela
@caramilla no to je narez.. ja k ni dneska koukala prave, ze si objednava u lusindy, to jsou trochu jine pallky.. chudak nebude..
@stassy kdybys chtela tak tunu palacinek, doraz! jsem potrebovala zlikvidovat mliko a nic jineho me nenapadlo.. 😀 😀
ale hranole bych si taky dala!!
@dankakk ja z cerstvych brambor (ne kupovane) a pecu v troube nasucho na pecicim papire. mnaaam!
@animal nutne potrebuju fialovy softshell!!! 😵 😀 jsem ho videla u barci a uslintla jsem si! bude em. ladit k zimni bunde, co jsem ulovila na mmb.. 😅
@dankakk Já je dávám na pečící papír do trouby. Bez oleje, jen tak na sucho. 🙂
@terezita Palačinky bych si dala, chtěla jsem si je udělat minulý víkend. I jsem si na ně šlehačku a Nutellu koupila. A dopadlo to tak, že palačinky nebyly, zato já jsem během týdne sežrala celou tu Nutellu jen tak na lžičce.. 😀
Mnaaam🙂 idem kuk do spajzky, hranolky tam nenajdem... Ale aspon nejake kysle uhorky! A k téme- momentálne nesijem, mám nejaky utlm, to s otcom, tehu... Stále sa s tým vsetkym neviem vysporiadať... Ale dnes mi mm kúpil v lidli take plastove krabice s vrchnakom (chcel mi asi naznacit, nech si vypracem KONEČNE tie haldy latok) tak som sa do toho pustila... Potom pofotim, lebo toto uz je ozaj na psychiatriu🙂

btw. "TO JE TA", jak nechtěla našít na oblečení za žádnou cenu nikam má loga 😀