Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@daisyr ano, su odklapaci na BKM, Nellie je uz dva mesiace pekne na nocniku a uz ma nebavilo sa v kuse bavit s gatami a plienkami. Teraz su na rade odklapacky ( zobrala som si inspiraciu od Caramilly ), ale kedze som nemala strih, tak som cosi odkukala a urobila si vlastny a celkom sedi.
@lucijan dakujem krasne, vase pochvaly ma neskutocne tesia.
@ucitelka70 vdaka, zlata si, snazim sa, co uz so mnou, na nic ine nie som suca 😀 😀 😀
holky tak jsem tu folii co lilly2711 s ní šije ty aplikace našla a budu si jí objednávat tak pokud byste chtěli taky udělala jsem tabulku https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq... tak doufám že bude fungovat 😅
děvčata, máte některá stroj Bernina 440? potřebuju s něčím poradit 😉
@crawler zrovna včera jsme se s manželem shodli, že na sušičku musíme našetřit. tak mě to taky zajímá 😀
Od včera nám jede půl baráku na dešťovou vodu, máme z toho úža pocit 😀
@lilly2711 no comment. Prostě optimismus z tvých věcí září 😎
@kuna No, šílené teda. Pro mě je sci-fi, že by se k nově otevřené pokladně šlo normálně a spravedlivě. Já k nově ot. pokladně ani nechodím, protože nechci být umlácená košema a holema... Fakt je to jak prasata ty lidi v krámech.... Všude být první a všechny och....
a vysvětlí mi někdo rozdíl mezi těma dvěma foliema? 😀 😀 😀
help jsem asi debil už mi to v těchto večerních hodinách nemyslí jak dostanu zpět google v češtině?? když dám google.cz a chci rozkliknout dokumenty najedou mi hned v angličtině ☹ a ještě v tabulce mi zmizel řádek kam se píše (jak je v něm vidět co se píše do příslušného políčka )a úúúbec nevím proč 😀

@palosek srdiečka sú síce pravidelné ale trochu nakrivo 😀
neviem prečo, ale začínam mať pocit, že nestíham šiť, že proste nestihnem pošiť pre Eli a mimi na zimu, jeseň než sa rozdelím :-/