Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
prosím viete mi poradiť, pri šití trička či bundy keď chcem z vrchu preštepovať rameno, al. rukáv či bok je nejaký správny postup kde to prešitie má byť? napr. na ramene to mám prešiť na prednom či zadnom diely?
@kryska5 nádherné! Super provedení a super látky! 😵
@lenasss ty vo... to si děláš pr....? A taky něco pro @terezita - její oblíbená barvička 😎
Něco od Caramilla ... 😀
(Kalhoty jsem šila asi 5 hodin! Málem jsem u toho už umřela... a to 4 hodiny s Jasmínou, udělala v pracovně takovej bordel, že to budu 3 hodiny uklízet... focení příšerný, už jsem skoro brečela zoufalstvím, jak zdrhala a nechtěla pózovat... hrůza a děs... nejhorší bylo, že se mi do ksichtu smála, jaká je to zábava.... )
Ahoj, dávám odkaz na provizorní tabulku Wendy + MTX. Nechala jsem tam to, co se objednávalo minule a co ještě mají...až dám díťo 😅 spát, upravím zbytek. Klidně si vložte, o co máte zájem, pokud to nejde, napište, vložím, upravím vzorce, apod... Dole to zatím nesčítá cenu, dělají to prázdné řádky (asi 😅 ).... https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao... Tak snad tam není moc chyb 😉
žienky, ktoré ste zo severného Slovenska, máte niektorá možnosť zistiť niečo z Poľska? Súrne potrebujem drvičku tvrdého ovocia, najlepšie na elektromotor, v Poľskú predávajú aj nemožné, podľa mna toto by mohli mať, len by som potrebovala upresniť, či áno, a za koľko? Díky moc
Dnes sme na požičanej drvička namleli 5 vriec jablk, fantastický jablkový džús je už v pohároch..... a ešte bude zas priebežne padať množstvo jablk...
holky které froté na pýžo? prvníhttp://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
druhý http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route...
@petkasv ; @jieff ; @animal ó, děkuji pěkně! 😵 Měla to být teda původně stará dobrá šedá + světle růžová, ale pak na mě ve skladu vypadl zbytek limetového jednolícu od @terezita a bylo jasno 😀 Taky se mi kombinace moc moc moc líbí... no, ona šedá s jakoukoliv svěží barvou je k sežrání 😎 Ty kalhoty moc dobře nešly nafotit, ale oblečené a za chodu vypadají úplně boží, úplně k sežrání, Jasmí určitě na zimu nějaký do šatníku z pracovny taky přeřadím...
@fionka1711 tie tvoje plienky sú úplne dokonalé 😵
@petkasv úplety z veselejjehlicky 🙂
@caramilla ďakujem, šedivú farbu milujem a tvoje kombinácie sú parádne 😵
díky moc všetkým 🙂
Ahojte, zienky, velmi zbezne som prebehla vasu diskusiu, ste ohromne sikovne. Mam na vas jednu otazku, strihy si tvorite same alebo ich mate z nejakych casopisov. Mam doma dva sijacie stroje, aj velku chut sit, ale stroskotavam na strihoch. Nieco som si vytvorila sama, ale ze by to bolo nieco ohromujuce sa neda povedat 😒 Vdaka.

@eldwen soft berou z čiperky